Перейти к содержанию
Гость

Підтримай проект Вейкпарку в м.Львів

Рекомендуемые сообщения

Гость

Wake_Park_Lviv.jpg

11 квітня 2012 року о 16.00 в сесійній залі Львівської Міської Ради відбудеться громадське слухання, щодо розміщення вейкбордичної канатної дороги на Левандівському озері в м.Львів. Просимо всіх , не байдужих цьому спортивному напрямку - натисни кнопку "Like" та прийди і підтримай проект о 16.00 до Львівської Міської Ради!

Мета створення Вейкпарку у Львові: повноцінне тренування дітей та всіх охочих у спортивних секціях з таких видів спорту, як: вейкбординг, вейкскейтинг, водні лижі, для професійної підготовки молодого покоління та формування сильної команди спортсменів, які зможуть достойно представити місто Львів не тільки на всеукраїнських змаганнях, а й на міжнародному рівні.

Для Нашого міста це великий крок у розвитку екстремальних видів спорту, які щороку здобувають все більшу аудиторію людей. Відкриття ще однієї спортивної секції - це значний крок у розвитку суспільства та можливість забрати дітей з вулиці та залучити їх до здорового способу життя.

Більше фотографій майбутнього вейкпарку тут: http://adrenalin-ua.com/uk/news/partners-news/319-wakelviv

Завчасно дякуємо,

ГО "Адреналін" та команда "X-air"

Изменено пользователем Adrenalin-UA.com

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Привіт! побачив інфу про цей проект і хочу поділитись своїми враженнями відвідавши слухання! насправді такого відвертого НЕбажання слухати про що йде мова і що принесе цей обєкт для Львова і Львівян я давно не бачив! Було 4 активісти які кричали та доказували що цей проект забере озеро в громади, буцімто "X-AIR" обнесе 2 метровим парканом з колючим дротом і поставить охорону, щоб ніхто туди не заходив! доходило до безглуздя коли їм по 10 разів одне і теж саме пояснювали, а вони все кричали що їм не буде де рибу ловити та гуляти! але що найцікавіше ніхто з цих "активістів" не підняв запитання про те що з озера слід забрати бар! кожного року поновлюється договір про оренду землі для бару! де встановлюються альтанки! та проводяться застілля! з цього можна зробити висновок, що людям не потрібен спорт їм потрібнен алкоголь! було там також 2 мужчин років за 50 які висловились що це потрібно і вони хочуть щоб їх внуки займались спортом, але їх перекричали "АКТИВІСТИ".

Що мене найбільше вразило то це те що старша панянка, яка назвала себе депутатом міської ради сказала, що альтернативні види спорту(до яких відносять кайтбординг,його різновиди, паркур, роликовий тобто ті які для людей е Екстримальними) не потрібні нам! я займаюсь паркуром, вейкбордингом, скалелазінням і ще цілою купою речей які не є олімпійськими видами спорту, прийшов на слухання, а депутат який би мав підтримувати та закликати до здорового способу життя каже що це непотрібно. з її слів я маю кинути це все і почати грати в волейбол, який для мене є нудний. А в майбутньому коли він мені надоїсть я маю чим займатись? Я хотів їй це запитання задати, але вона після репліки швиденко покинула слухання! коли надали слово голові громадської організації (Манівці) в його репліці він розповів що він займається з дітьми безкоштовно більше як 2 роки(що є чистою правдою), після того піднявся один з лідерів Паркуру у Львові та розказав що є створена школа паркуру у львові де він та інші займаютьтя 3 рази на тиждень з дітьми БЕЗКОШТОВНО, що на ці заняття приходять по 40 дітей! панянка (депутат сказала що це не так), буцімто вони обманюють. Мене це дуже обурило, адже ці люди тратять свій час та зусилля для того щоб забрати дітей з вулиці, привчити їх до здорового способу життя та зробити наш Львів крашчим. А їм говорять що це все не так! після таких слів та ставлення людини до людей, які не хочуть збагатитись, а хочуть щось зробити корисне для цього міста, складається враження що у нас всі все роблять з вигоди і заради наживи. І про це нас вчить депутат міської ради! Особисто я хотів би щоб ці люди, які займаються з дітьми були Прикладом для Всіх Львівян! Від мене їм ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ за все те що вони роблять! згодом дізнався що "X-AIR" за свої кошти та сили спорудили в парку культури Big Air і Квотерпайп! я спершу був здивований що таке є у Львові і що на ньому тренувались в зимовий період, в мене появилась цікавість що це таке вони спорудили і сьогодні я бум на місці де знаходиться BIG AIR! і насправді він там є і зроблений дуже грамотно! їм за це великий + і дякую, адже цей біг еєр вони вивили таким чином що влітку на ньому зможуть тренувитись велосипедисти!

Але і був приємно Вражений, коли один з дипутатів (Керівник якоїсь депутатської комісії) сказав що він сам катається на вейку і це дуже хороший проект!

і далі продовжувався балаган! аж до моменту коли секретар сказав що настав час голосувати!

Результат громадського слухання такий: За проголосувало 15, проти 13.

Але це ще не кінець! як мені розказали це не означає канатка буде у Львові! адже ще це повинна затвердити депитатстка комісія!

Я можу побажати хлопцям щоб вони не здавались!

ДУЖЕ ВАЖЛИВО!!!!

Вони почали збирати підписи в підтримку цього проекту!!!!!

давайте зробим наше місто ще крашчим!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

погано що стільки противників є, але добре що є люди які розвивають це діло. про Біг Ейр і кворте вперше чую- може є якісь фотки?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

печально, озвучте хфамілію цієї "старшої депутатки"

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Поїду завтра і попробую зробити пару фоток!!

Прізвище пані - Лясковська!

Ось тут ще деякі моменти з засідання!!

http://extreme.com.ua/forum/vodnyi-mir/866...eit-wake-7.html

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу

×