Перейти к содержанию

VolfeR

Сноубордист
  • Публикаций

    11
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о VolfeR

  • Звание
    Тазик
  • День рождения 01/29/1985

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Київ-Львів
  • Сколько лет катаешься
    7
  • Борд
    Burton T6
  • Углы установки креплений:
    +21/+6
  • Крепления
    Burton Malavita EST
  • Ботинки
    Burton Ion

Посетители профиля

771 просмотр профиля
  1. Готов присоединиться на Бук. Интересуют подробности. Мой тел 0504659858 Вова
  2. В минулому році брав там собі комплект доска+кріпи+боти. Подарунки=окуляри драгон+дві викрутки+дві шапки драгон+чотири CD з тематичним контентом+може ше шось, непамятаю. Якби не таможня скоти, так би шей економія серйозна вийшла.
  3. VolfeR

    Таможня

    Я б йому ше машину спалив... на 550 у.о. мене опустив...
  4. VolfeR

    Таможня

    Поділюсь своїм гірким досвідом замовлення товарів з США. Замовляв комплект: доска+кріпи+боти +купа маленьких приємних подарунків (окуляри, 2 шапки, 2 викрутки для кріплень, диски з фільмами про сноубордінг) які буржуї накидали в посилку за те що брав комплект. Вирішив не напрягати нікого з штатівських знайомих і скористався послугами посередників. Замовляв через seller-online.com. Впринципі не можу сказати що посередник не виконав взяті зобов'язання, все робив чітко, інформація на його сайті відповідала дійсності (сайт я б взагалі відзначив, все зрозуміло та інформативно). Єдиний промах що не можу пробачити посереднику, це інвойс на 1170 у.о. вкладений в посилку. На всі мої притензії, посередник ссилався на коментарії до замовлення, в яких я б мав вказати, що інвойс вкладувати не потрібно. В результаті ВМО (відділ митного оформлення) №7 у Львові нарахував мені 550 у.о. митного збору. А вкладений інвойс вбив всі шанси зменьшити цю суму. В результаті з економити не вдалось, вартість комплекту вийшла приблизно як в Україні. Тепер мої поради як не платити на таможні, або хоча б мінімізувати витрати: 1. Не робити доставку в Україну, а знайти знайомих в будь-якій європейскій країні (після того як попав, аж 3 варіанта намалювались) не з такими драконівськими митними ставками. Потім переслати маршрутками чи далекобійниками. З власного досвіду це самий надійний та дешевий спосіб (по роботі возив обладнання на десятки тисяч американських гривень). 2. Якщо 1 варіант не підходить, заздалегідь обговоріть умови доставки з митним брокером перевізника. Якщо відпрака мостом (той же Росан) то це буде Гіль Андрій (032-244-03-08). Вони там за одно з митниками, і за пів ціни закриють свої чесні очки на рентгені. Можна ще вийти на заст.начальника ВМО№7 Москальця Андрія Васильовича (032-240-56-70), але він скоріш за все не резикне домовлятись з незнайомцями, тим паче після останніх маштабних скорочень на Львівській митниці. Шукайте канали на нього. Я знайшов, проте було пізно, при відкритті складається акт і тоді дороги назад нема. 3. Розбивати на пару посилок. Невелика переплата на пересилку, можливо, зекономить вам чималеньки кошти. Доречі адреса може бути одинакова, головне щоб отримувачі були різні (перевірено). Не підходить тим, в кого одиниця товару коштує більше 200 євро (хіба розпиляти досочку). 4. Ну і ризикувати ніхто не відміняв. Є ж на цьому сайті щасливчики, кому повезло отримати посилки. Проте в розмові з митниками я дізнався що вони вскривають всі посилки з бордами, кріпленнями та ботами. Бо розуміють що такі комплекти не можуть коштувати меньше 200 євро.
  5. Питання до власників ботів Burton - в мене розмір ноги 43 а замовив 10,5. Чи не будуть вони великоваті. В інеті зустрічав суперечливу інформацію. На деяких сайтах 10,5 відповідає нашому 43, а на деяких 44 чи навіть 45. Може хтось катає з 43?
  6. Кріплення можна було підібрати інші, просто брав комплект, за рахунок чого вийшла невелика скидка. А ще, питав продавця в extremstyle, так рекомендували Burton Malavita як хорошу, топову модель.
  7. Просумавав вартість по твоїх ссилках, вийшло приблизно 1511 у.о. Мені з доставкою зі штатів вийде 1370 (плюс подарок ). П.С. в extremstyle.ua вчора заїзджав, ION-ів нема, а доска 2010 року коштує 7350 (923 у.о.) А піндоси ше Dragon Dusk Sunglasses в подарунок дають. Хоча згоден шо трохи погарячився... Ну всьо, дороги назад нема, льод тронулся
  8. То без доставки Теперь главное что б жена цену не узнала
  9. Сьогодні замовив в Штатах такий комплект: http://www.the-house.com/board-pkg-723.html Burton T6 Wide Snowboard 164 Burton Malavita EST Snowboard Bindings Black Burton Ion Snowboard Boots Black Тепер залишилось пережити місяць очікувань та докори сумління за витрачену суму американських гривень. Цікавить думка професіаналів...
  10. Мне для обучения больше всего подошла 11В. Также можеш попробывать 7 и 3. Они широкие и пологие. 14 неплохая, только первые 200 метров портят впечетление. Единственный минус синих трас (7,3,14) это море новичков и детей.
×