Перейти к содержанию

Андр

Сноубордист
  • Публикаций

    39
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Андр

  • Звание
    Утюг
  1. Продам буковельський скіпас 100 раз "ВСІ ДНІ" (в т. ч. вечірнє катання, крім сезону "Святковий"), дійсний до повного використання 1050 грн Львів, пересилка Новою Поштою 098 414 86 52 093 758 28 07 Андрій
  2. Андр

    Нужна тех,физ, псих помощь.

    АААААААААААААААААААА !!!!!!
  3. ІМХО: 1. З сніжинками перебор. Можна ж робити і літні шмотки - а сніжинки там по моєму будуть зайві. 2. Від ялинки я б відмовився на одязі для активного екстремального відпочинку. 3. Треба поексперементувати з шрифтом. 4. Пропонуй більше варіантів логотипу на обговорення.
  4. а часто і за два роки не взнаєш де підробка. ножки шкода ...
  5. Андр

    FUN

    http://www.rideharder.com/revolution/index.php
  6. Андр

    Sp-united Snowboard Bindings

    А де можна подивитися градацію по жорсткості кріплень і чи є така взгалі ? А то щось не можу знайти. Ну взагалі цікавить хороша жорстка фіксація і придивляюся до SP.
  7. Андр

    Хорошие врачи

    Народ, порадьте, будь-ласка, хорошого спеціаліста по колінам у Львові !
  8. Андр

    Поламалась цяця ACER

    пару днів назад була подібна фігня. Як з'ясувалося - гавкнула одна планка оперативки (в мене дві по 1 Гб). А коли одна робоча а друга ні - не фуриче. P.S. В сервісі чувак першим ділом протер контакти на планках простим папером.
  9. Андр

    Ваша стойка

    а ще цікаво було б знати в кого яка ширина стійкі і при якому зрості. ну так, для статистики
  10. Уточнення про двох тіпочків. При тій кількості людей на Погарі (а там була талкучка канкрєтна) і великій швидкості вони тих людей не помічали - їхали куда хотіли і об'їзжали перешкоди не скидаючи швидкості з закантовкою/перекантовкою. По моєму це і є контроль дошки.
  11. До речі, класне питання. Був в суботу в Буковелі. 70 % бордерів спукалися по чорним в стилі бордеркрос. Тобто на скільки я розумію - по прямій лінії на одному канті (не важливо на якому). Відповідно - швидкість дуже нормальна. Але ! Минулої зими був разок на Погарі. Бачив як каталися два тіпа на мягкій снарязі. Так ось - вони спускалися також майже по прямій, але з швидкими перекантовками/закантовками і короткими дугами. Швидкість величезна, лижники курили нервово в стороні. Моє субєктивне враження - повний контроль дошки, можна було подумати, що схил пустий а вони їдуть куди захочуть. Це все дуже чьотко виглядало, народ зупинявся щоб подивитися як вони їдуть. Роблю висновок, що на мякому екіпі теж можливо. Тому хотілося б щоб хтось підказав нюанси техніки/показав на схилі/навчив особисто (кожен вибирає потрібний варіант)
×