Перейти к содержанию

meloy

Сноубордист
  • Публикаций

    17
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    1

Весь контент meloy

  1. Продам ботінкі Nitro 41розмір стан 4 з 5ти є потертості ...значних пошкоджень немає. За конкретнішими фото в ВК: https://vk.com/meloy_pasha сюди рідко захожу тому краще пишіть ВК ціна 450\продано!
  2. теж не очікував побачити стількі людей з такою проблемою..( У мене також була порвана ХЗ та меніск, робив операцію в себе в м.Рівне..уже пройшо 9міс з часу коли зробили операцію, інколи наявна біль в коліні, питав у лікаря.. казав що пройде) Основні вправи для відновлення - присідання, їзда на велосипеді, підняття ноги з вагою, з зігнутого на 90градусів положення, біг, плавання. Але всеодно чомусь страшно починати рік катання на досці..але планую відігратися за пропущений 14/15 сезоН) Всім крепкого здоровя та швидкого відновлення!)))
  3. Контест відбувся? де можна глянути фото відіо з контеста ?
  4. Продам сноуборд доска Амплід Допмейн 153см, 2012року, доска і кріплення БУ, тріщин на досці і кріпленнях НЕМАЄ..кріплення працюють добре. Продаю у звязку з терміновой потребой в грошах( Сноуборд ЧУДОВИЙ ! Інф про доску Довжина 153см Пол: Унисекс Уровень: Выше среднего Стиль катания: Freestyle/Park Прогиб: Rocker кріплення Амплід білі розміру м-л З питаннями та пропозиціями ВК : http://vk.com/meloy_pasha (на сайт захожу рідко) http://www.absolute-...cm_2012-(39828)
  5. уже НЕ актуально..всім дякую!)
  6. meloy

    Куплю Крепи, Доску (148-152)Рокер

    Куплю Крепи бажано якрко зеленого кольору і доску (148-152) з прогибом типу Рокер у хорошому стані..
  7. Продам доску Burton Clash 155 прогиб типу - Camber стан на 4+, відслоєнь, великих сколів та пошкодження скользяку немає. кого цікавить можу продать доску з крепами(подуставші лямкі)..яка фірма креп незнаю..ціна крепленій 250грн з питаннями в ЛС або ВК http://vk.com/meloy_pasha ціна за доску - 1300грн Biax™ React Cruise Control Technology Cruise Control Tune Directional - SHAPE Fly® Core Lightspeed™ Vision Base Negative Core Profile Slantwall Twin 3mm to 6mm depending on size
  8. 150-154 рокеер треба !! АП!!
  9. теж цікавить відповідь на попередне питання... (розмір бот які влізуть) та цікавить ще стан защьлок
  10. ростовка 148-152 РОКЕР Ап
  11. фото можна плз meloy-rider@yandex.ru
×