Перейти к содержанию

Andrii

Сноубордист
  • Публикаций

    35
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Andrii

  • Звание
    Утюг

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Стиль катания
    фан
  • Сколько лет катаешься
    4
  • Борд
    sierra reverse crew
  • Углы установки креплений:
    15\-15
  • Крепления
    burton custom
  1. Andrii

    Сноупарк в Буковеле

    агов, та викладіть вже хтось більше реальних відео і фотографій або хоча б опишіть свій досвід і враження від катання в цьому парку. а то суходрочка якась.
  2. учи матчасть (с) дуже слушно підказали, що треба самому збирати інформацію і аналізувати її з точки зору власних потреб моя думка: за ціну Австрії в Україні такого сервісу і близько не знайти. якщо вриватись по бюджету - відповідь очевидна.
  3. привіт. власне, сабж. шукаю як комерційного перевізника так і просто вільне місце в машині. одна людина. зі мною чохол зі снарягою в довжину дошки. дошка виймається (якщо в багажник) і чохол стає просто великою сумкою. пп будь ласка.
  4. Агов-агов, шукаю співмешканця\співмешканку на семінар у Пилипці, Готель ще не бронював, надам перевагу Шепіту Карпат але загалом на має особливого значення в якому жити. і дякую за лекцію) було круто
  5. хтось їде 81м потягом 25го? можемо об'єднатись для трансферу воловець-пилипець. і може хтось шукає співмешканця? в будь-якому готелі із запропонованих організаторами.
  6. до нового року якось стьомно їхати, бо по снігу не ясно. цього року в Бад Гаштайні (Австрія) все тануло нахрін, навіть етап ЧЄ зі слалому з двох днів стиснули в один.
  7. якщо вас 5ро і дошки в 2х чохлах, то тільки бокс. або дошки без чохлів везти і брати кріплення на присосках чи багажник - це краще, бо щоб розмутити бокс, треба помучити собі мозок трішки. ну і на 5х треба машина побільше корси. заїбетесь, якщо їхати довше за 100км, та й шмотки не помістяться. треба якийсь фольксваген тоуран чи пасат універсал. бронювати тільки в неті: hertz, sixt, europcar, budget. Я страховки останнім часом не брав ніякої, дорога вона (якщо брати всі можливі, то буде ледь не дорожче самої тачки), а якщо обережно їхати, то й все має бути ок. Хіба можу на перший раз порадити купити Loss damage waiver - франшиза. На прикладі sixt - коштуватиме десь 30 євро на 6 днів, але якщо роздовбете тачку на <750 євро, то вона це покриє. Раджу. +1 до дизельної машини, низькі витрати пального і дизель дешевший. успіхів.
  8. прямий лінк не дам, бо система не дозволяє. отакі дані: Date Departure Arrival Flight Duration Cabin Sat 23 Jul 17:05Kiev, Borispol 18:30Munich LH2545 4h35 Economy (E) Sat 23 Jul 19:15Munich 20:40Nice LH2276 Operated by Lufthansa Cityline Economy (E) Wed 3 Aug 14:40Nice 16:15Duesseldorf LH3273 6h55 Economy (T) Wed 3 Aug 17:35Duesseldorf 18:45Munich LH2015 Economy (T) Wed 3 Aug 19:25Munich 22:35Kiev, Borispol LH2546 Economy (T) Total Price Fare (per person) Taxes, fees and charges (per person) Passengers Total 87.00 + 123.87 x 1 Adult = € 210.87 Ticket Service Charge (Total) = € 10.00 Total Price for all passengers = € 220.87 Щоб отримати цю інфу зайди на http://www.lufthansa.com/de/en/Homepage і введи київ - ніцца 23.07 - 03.08. Там є ще інші перельоти в межах 300 євро з однією пересадкою і +\- таким самим часом в дорозі.
  9. Andrii

    Peace & Love Camp

    єп, якщо там буде де пострибати
  10. я за. щоправда залежить від точних дат, чи зможу. а чому саме липень вибрали? по трансферу можна зараз купити відносно дешеві квитки до Ніци, 300 баксів, Люфтганза, а там вже якимось потягом. ну, але це не дуже бюджетний варіант, одразу вартісь поїздки десь до 700-800 Є зростає.
  11. Andrii

    Bukovel Sunny Days

    2 Тоха Ну, я радий за тебе і сосіську. Просто було б ок, якби орги про це попередили перед тим, як народ приїхав і заплатив бабоси.
  12. Andrii

    Bukovel Sunny Days

    Питання по темі - у суботу, неділю, понеділок була хоч одна вечірка? В кожному разі, відсутність інформації не дуже радує. Парк ок. Рай для джиберів. Але трампів мало, за один спуск можна вилетіти саме на трампі лише один раз, це дуже не радує. Супермегабіг ерй весь час закритий, чому? Якщо на ньому не давати можливості стрибати, то може варто було спрямувати зусилля на декілька менших? Бо туди ж стільки часу і зусиль угрохано. Наступного разу обов'язково потрібно залучати спонсорів. Той же парк, на який вище був лінк, дісішний. Щодо 100 гривень на день, дуже слушна думка. Орги бояться, що будуть намахувати. Ймовірно, так і буде. Щоб не намахували, потрібен нормальний контроль, бук це вміє, з огляду на досвід слаломної траси. І харе валити в коменти на емоціях, орги. Цей хуйова тема. Арґументуйте свою позицію щодо відмови від 100 грн/день та по інших питаннях детальніше і по поличках. Успіхів.
  13. Andrii

    Buka Sunny Days

    така штука, їду сам, а платити за двомісний номер виходить дорого. може в когось така сама ситуація і якось об'єднаємось? в будиночках Буковелю залишились лише напівлюкси+ по 225 доба\номер, якщо на двох, вийде по 112,5 особа\доба. або може до когось можна підселитись? або якщо намутити тримісний напівлюкс, то вийде 200 номер\доба, або 70 особа\доба. п'ю, курю, але обіцяю бути адекватним.
×