Перейти к содержанию

grabli

Сноубордист
  • Публикаций

    521
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    29

grabli стал победителем дня 6 ноября 2018

grabli имел наиболее популярный контент!

Репутация

110 Отечественный досочник

5 Подписчиков

Информация о grabli

  • Звание
    Сноубордер в законе!
  • День рождения 10/18/1977

Контакты

  • Сайт
    http://theallride.com.ua
  • Skype
    grablibit

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Kyiv
  • Интересы
    Баскетбол, маунтбайк, сноуборд, карпатський трекiнг, фото-/вiдео-, банджi-джампiнг, плавання, стрибки у воду, бiг-бiт, музика
  • Стиль катания
    freeride/freestyle
  • Сколько лет катаешься
    10
  • Борд
    Icelantic Gemini 163
  • Углы установки креплений:
    +18/-9
  • Крепления
    SP Brotherhood
  • Ботинки
    Deelux

Посетители профиля

4145 просмотров профиля
  1. grabli

    Fastec или Classic

    Ну і цей. Візьми будь-які угандошу кріплення і в тебе в 9 випадках з 10 щось піде не так ))) Все від господаря залежить. Я перші СП юзав три роки і все було ок. Як тільки їх в мене купив чувак - через два тижні розвалив їх. Мабуть так завжди трапляється, якщо молотком лампочки вкручувати.
  2. grabli

    Fastec или Classic

    У Гнушок якість чомусь гірша, ніж в СП. Мабуть вони по франшизі на іншому заводі збирають їх. Або просто інші матеріали беруть, дешевші.
  3. grabli

    Fastec или Classic

    Це називається unbindingphobia (анбіндін-фобія) - страх розщіпання кріплень під час руху, різновид амаксофобії (страху поїздки в авто або під час їзди в авто) Тут вже до психотерапевта треба йти або за бухлом.
  4. grabli

    Fastec или Classic

    Чувак, я вже заразився писати і пояснювати, що не існує проблеми в пухляку з фастеками і їх аналогами. Ці "проблеми" придумали нуби, які не вміють нормально стояти на дошці і зариваються при першій можливості. Відповідно, відкопуватись правильно теж не вміють. Фастеки навіть навпаки - полегшують операції в пухляку, якщо вже довелось вищіпнутись. Варіанти: 1. Відгріб рукою сніг позаду, відкинув хайбек і встав. 2. Сів на сніг. Перекотився на живіт - відкинув хайбек і встав. 3. Відкрив мікробаклю, вийняв ногу і все. З вщіпанням ще простіше: втрамбував дошкою сніжок, поставив її переднім кантом ДО схилу. Таким чином дошка по дефолту буде знаходитись вище того рівня, на якому стоять ноги. Відкинув хайбек, вставив одну ногу і все! А от на класиці при положенні дошки переднім кантом ДО схилу, коли ноги нижче рівня дошки, вставляти їх через хайбек не зручно. Якщо ж вдягати класично, сівши сракою в пухляк - то потім хрін встати, бо ноги опиняються вище сраки, а руки в пухкому снігу ніяк не знайдуть опори. Доводиться перекочуватись якось на коліна, а тоді мучитися з новою силою. Хто хоче - зустрінемось на ПЯ і покажу й розкажу все це наглядно-демонстративно.
  5. grabli

    Fastec или Classic

    Дивна позиція ))) Кріплення з відкидним хайбеком для того й задумувались, щоб відійти від закрижанілих баклей і спростити фіксацію ноги за рахунок одноразової підгонки кріплень по черевики. В SP є мікробакля, яку вони чотко профіксили і тепер вона не сповзає при різких струсах - фіксується натисканням. Залежно від стилю катання, ти нею регулюєш жорсткість конструкції. Принципово революційних речей жоден бренд не розробляв.
  6. grabli

    Fastec или Classic

    З запчастинами все норм. Якщо щось ламається - висилають весь вузол. Типові поламки: 1. Ослаблення відкидного механізму баклі (стирать втулка, а не пружина, як дехто вважає). 2. Від ударів кантом лижника-олкоголєка ламаються "вусики" передньої стрепи (в комплекті завжди є запасні). 3. Тріскаються зварних шви бази. Дехто примудряються і хайбек ламати. Але в мене за 8 років такого не було. Раджу SP Brotherhood (зараз називаються S-Lab) або аналогічні Volkl, Gnu. І тільки на алюмова базі. Там є мікробакля, яка дозволяє швидко змінювати жорсткість кріплень за рахунок затяжки. І основна баклі з "ліфт"-кнопкою, щоб розпружувати верхній стреп на підйомнику без зміни налаштувань. Fastec реально виправдовує себе і по швидкості, і по зручності. Єдине що: треба навчитись взуватись стоячи і з переднього канта.
  7. grabli

    Рація Quansheng

    Купив Баофенг, не дуже, надто заморочено відбувається налаштування частот.
  8. grabli

    Рація Quansheng

    Додав ще одну базу-зарядку, до компанії. Ап!
  9. grabli

    Yes Stadart 2017 156 cm

    Догори! ))) Класна бордяка, нуляча, в плівочці )
  10. grabli

    Рація Quansheng

    Посмотреть объявление Рація Quansheng Рація одноканальна відомого китайського бренду Quansheng TG 6A. В Комплекті - рація+зарадяне гніздо+блок живлення+запасна антена (Є ще запасна бажа-зарядка: спочатку рацій було дві, одну вкрали). Легка в налаштуванні (мануал є в мережі), компактна, не боїться холоду, снігу, вологи. З недоліків - слабка батарея, тримає всього день. Купив собі іншу модель, з пошуком батареї не заморочувався, юзав від випадку до випадку (як другу рацію для учня). Потужність - 5 W Діапазон - 400.000 - 470.000 MHz Дзвоніть: о63 В5В3!7! (Київ) Рекламодатель grabli Дата 10/20/17 Цена 15.00 USD Категория Аксессуары  
  11. grabli

    Куртка Roxy жіноча (М)

    ✱ Продам: Куртка Roxy Silver ✱ Размер: M ✱ Пол: жiноча ✱ Состояние: б/у, стан 5 Год выпуска: 2012 ✱ Цена: 1500 грн / 60$ ✱ Связь: тел. 097 118 38 59 Описание Топова жіноча курточка Roxy. Супер-тепла (на пуху), супер-стильна і взагалі - супер. Стан на 5 з 5. Одягалась мало, кохана не любить клітинку (куплена на подарунок). Одним словом, лежить в шафі, вбирає пил і нафталін. Від пилу обтрусили, нафталін ще трохи відчувається. Ціна чисто символічна як за такий бренд і стаф. Налітай, дівчата і хлоп'ята, готуйтесь до зими правильно. Т. 0971183859
  12. Подмишки нe подмишки, з парамeтрами, звичайно, повна свистопляска. Алe ключовим будe для тeбe вага. З нeю тeж нe всe рівно 88-98 якось сильно врізнобій. В будь-якому випадку мeншe 164 дивитись нe варто. Я б радив Ride, вони дужe тeхнологічні. По модeлі там є з чого вибирати, для фрірайду кращe Slackcountry. K2 Gyrator тeж класна, цe, по суті, прeдтeча рокeрних тeхнологій. І вона, як і Slackcountry, нe надто жорстка.
×