Перейти к содержанию

grabli

Сноубордист
  • Публикаций

    521
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    29

Весь контент grabli

  1. grabli

    Water-Air-JUMPING

    Нарід, в мене свербить в усіх місцях (руки, ноги, голова) зробити в Києві водний трамп. Ідея проста і не комерційна, але варта того, щоб її реалізувати. Аналогічний трамп ставили собі чуваки в маленькому прикарпатському містечку Коломия, невже ми тут не зможемо??? Одним словом, кожен, хто хоче пострибати і докластись до створення першого в Києві водного трампу - відписуйтесь. Дняму зроблю вилазку до місця потенційного встановлення конструкції. Спонсорство виключається, треба все зробити власними силами.
  2. grabli

    Fastec или Classic

    Ну і цей. Візьми будь-які угандошу кріплення і в тебе в 9 випадках з 10 щось піде не так ))) Все від господаря залежить. Я перші СП юзав три роки і все було ок. Як тільки їх в мене купив чувак - через два тижні розвалив їх. Мабуть так завжди трапляється, якщо молотком лампочки вкручувати.
  3. grabli

    Fastec или Classic

    У Гнушок якість чомусь гірша, ніж в СП. Мабуть вони по франшизі на іншому заводі збирають їх. Або просто інші матеріали беруть, дешевші.
  4. grabli

    Fastec или Classic

    Це називається unbindingphobia (анбіндін-фобія) - страх розщіпання кріплень під час руху, різновид амаксофобії (страху поїздки в авто або під час їзди в авто) Тут вже до психотерапевта треба йти або за бухлом.
  5. grabli

    Fastec или Classic

    Чувак, я вже заразився писати і пояснювати, що не існує проблеми в пухляку з фастеками і їх аналогами. Ці "проблеми" придумали нуби, які не вміють нормально стояти на дошці і зариваються при першій можливості. Відповідно, відкопуватись правильно теж не вміють. Фастеки навіть навпаки - полегшують операції в пухляку, якщо вже довелось вищіпнутись. Варіанти: 1. Відгріб рукою сніг позаду, відкинув хайбек і встав. 2. Сів на сніг. Перекотився на живіт - відкинув хайбек і встав. 3. Відкрив мікробаклю, вийняв ногу і все. З вщіпанням ще простіше: втрамбував дошкою сніжок, поставив її переднім кантом ДО схилу. Таким чином дошка по дефолту буде знаходитись вище того рівня, на якому стоять ноги. Відкинув хайбек, вставив одну ногу і все! А от на класиці при положенні дошки переднім кантом ДО схилу, коли ноги нижче рівня дошки, вставляти їх через хайбек не зручно. Якщо ж вдягати класично, сівши сракою в пухляк - то потім хрін встати, бо ноги опиняються вище сраки, а руки в пухкому снігу ніяк не знайдуть опори. Доводиться перекочуватись якось на коліна, а тоді мучитися з новою силою. Хто хоче - зустрінемось на ПЯ і покажу й розкажу все це наглядно-демонстративно.
  6. grabli

    Fastec или Classic

    Дивна позиція ))) Кріплення з відкидним хайбеком для того й задумувались, щоб відійти від закрижанілих баклей і спростити фіксацію ноги за рахунок одноразової підгонки кріплень по черевики. В SP є мікробакля, яку вони чотко профіксили і тепер вона не сповзає при різких струсах - фіксується натисканням. Залежно від стилю катання, ти нею регулюєш жорсткість конструкції. Принципово революційних речей жоден бренд не розробляв.
  7. grabli

    Fastec или Classic

    З запчастинами все норм. Якщо щось ламається - висилають весь вузол. Типові поламки: 1. Ослаблення відкидного механізму баклі (стирать втулка, а не пружина, як дехто вважає). 2. Від ударів кантом лижника-олкоголєка ламаються "вусики" передньої стрепи (в комплекті завжди є запасні). 3. Тріскаються зварних шви бази. Дехто примудряються і хайбек ламати. Але в мене за 8 років такого не було. Раджу SP Brotherhood (зараз називаються S-Lab) або аналогічні Volkl, Gnu. І тільки на алюмова базі. Там є мікробакля, яка дозволяє швидко змінювати жорсткість кріплень за рахунок затяжки. І основна баклі з "ліфт"-кнопкою, щоб розпружувати верхній стреп на підйомнику без зміни налаштувань. Fastec реально виправдовує себе і по швидкості, і по зручності. Єдине що: треба навчитись взуватись стоячи і з переднього канта.
  8. Ніколи не спокушайтесь купити щось в бариги, який працює під іменем MALINI. Це шахрай (мошенник). Якщо вам, як і мені, захочеться дешевої китайської окулярів-підробки (щоб не шкода було зламати, загубити, мочити, кидати) - є більш достойні продавці. MALINI - мудаки. Тримайтесь від них подалі та іншим розкажіть.
  9. grabli

    Рація Quansheng

    Купив Баофенг, не дуже, надто заморочено відбувається налаштування частот.
  10. grabli

    Рація Quansheng

    Посмотреть объявление Рація Quansheng Рація одноканальна відомого китайського бренду Quansheng TG 6A. В Комплекті - рація+зарадяне гніздо+блок живлення+запасна антена (Є ще запасна бажа-зарядка: спочатку рацій було дві, одну вкрали). Легка в налаштуванні (мануал є в мережі), компактна, не боїться холоду, снігу, вологи. З недоліків - слабка батарея, тримає всього день. Купив собі іншу модель, з пошуком батареї не заморочувався, юзав від випадку до випадку (як другу рацію для учня). Потужність - 5 W Діапазон - 400.000 - 470.000 MHz Дзвоніть: о63 В5В3!7! (Київ) Рекламодатель grabli Дата 10/20/17 Цена 15.00 USD Категория Аксессуары  
  11. grabli

    Рація Quansheng

    Додав ще одну базу-зарядку, до компанії. Ап!
  12. grabli

    Yes Stadart 2017 156 cm

    Догори! ))) Класна бордяка, нуляча, в плівочці )
  13. grabli

    Yes Stadart 2017 156 cm

    ✱ Продам: Yes Standart ✱ Размер: 156 ✱ Пол: мужик ✱ Состояние: стан - новий, в упаковці Год выпуска: 2017 ✱ Цена: 400$ ✱ Связь: тел. 097 118 38 59 Описание Замовляв другу, але не склалось. Дошка нова, в плівці, з усім необхідним. Ціна дошки в Україні - 14471 грн.
  14. grabli

    Куртка Patagonia Gore-tex (чол), М

    ✱ Продам: Курткy Patagonia Gore-tex ✱ Розмір: M ✱ Стать: Чоловіча ✱ Стан: б/в, 3/5 Рік: 2013 ✱ Ціна: 500грн / 20$ ✱ Тел.: тел. 097 118 38 59 Про куртку: Куртка ультралайтова, без зайвих підкладок і стяжок - ідеально підходить для активного катання як бордерів, так і лижників. Прекрасно витримує сильний вітер, мороз і снігопади. Без снігової "спіднички", на рукавах - стяжки-липучки. Є 4 зовнішніх і одна внутрішня кишеня. Великі вентиляційні клапани під пахвами.Використовувалась 3 сезони на беккантрі. Мембрана працює бездоганно і досі. Капюшон регулюється по зовнішньому контуру і по глибині. Рекомендується вдягати поверх флісового светру. Потребує прання. Більше фото - скину на мило. Розміри: - 72см переді від підборіддя до низу - 78 см спина - 68 см рукав - 67 см під пахвами
  15. grabli

    Куртка Roxy жіноча (М)

    ✱ Продам: Куртка Roxy Silver ✱ Размер: M ✱ Пол: жiноча ✱ Состояние: б/у, стан 5 Год выпуска: 2012 ✱ Цена: 1500 грн / 60$ ✱ Связь: тел. 097 118 38 59 Описание Топова жіноча курточка Roxy. Супер-тепла (на пуху), супер-стильна і взагалі - супер. Стан на 5 з 5. Одягалась мало, кохана не любить клітинку (куплена на подарунок). Одним словом, лежить в шафі, вбирає пил і нафталін. Від пилу обтрусили, нафталін ще трохи відчувається. Ціна чисто символічна як за такий бренд і стаф. Налітай, дівчата і хлоп'ята, готуйтесь до зими правильно. Т. 0971183859
  16. Подмишки нe подмишки, з парамeтрами, звичайно, повна свистопляска. Алe ключовим будe для тeбe вага. З нeю тeж нe всe рівно 88-98 якось сильно врізнобій. В будь-якому випадку мeншe 164 дивитись нe варто. Я б радив Ride, вони дужe тeхнологічні. По модeлі там є з чого вибирати, для фрірайду кращe Slackcountry. K2 Gyrator тeж класна, цe, по суті, прeдтeча рокeрних тeхнологій. І вона, як і Slackcountry, нe надто жорстка.
  17. grabli

    Fastec или Classic

    Я писав, що розвалив базу на Бразeрхудах СП. Ну, як розвалив - рeбeрця жорсткості всeрeдині вкрились тріщинами. Кріплeння поміняли повністю. Більшe того, я отримав на клас вищі - Маунтeйни. З приємних новацій - мікробакля більшe нe сповзає вниз по зубчатому рeмінцю при вібраціях/ударах - вона фіксується натисканням. Змінився хайбeк, який став жорсткішим. В цілому кріплeннями дужe задоволeний. Таким чином цe вжe 7 сeзонів, як я на фастeках.
  18. Наступні виїзні лекції: Дніпро: 2 грудня, 19.00 - Арт-Квартира.(Всі орг.питання - через магазин "Бумеранг.бордшоп.Дніпро) І нарешті все визначилось по Одесі. 5 грудня, 19.00 - Термінал42 (вхід 50 грн., дуже бажано попередньо реєструватись на сайті коворкінгу):
  19. Привіт всім! Тим, кому справді цікавий фрірайд і безпечне катання в горах запрошуємо на другий цикл лекцій на тему "Доступний фрірайд". Що змінилось у порівнянні з минулорічним сезоном? Лекції отримали нову структуризацію, зачіпають більше аспектів катання, в той час як лавинна безпека виноситься в окремий інтенсив-семінар. Дати проведення лекцій: 6.11, 13.11, 20.11, 23.11, 27.11 (Київ), 18.11 (Львів), 25.11 (Дніпро). Ще одна дата залишаються відкритою для Одеси. Про що говоритимемо в найближчу неділю? Powder - це один із синонімів фрірайду і хорошої каталки. Але далеко не завжди powder є гарантією доброго відпочинку в горах. Лекція на тему особливостей катання в пухкому снігу, основи лавинної безпеки, техніки катання в глибокому снігу, на пологих поверхнях тощо. Автор,Юрко "Граблі" Карашівський - один із інструкторів та засновників Школа фрірайду The all ride // http://theallride.com.ua/ . Партнерами виступають творчий майданчик Mezzanine, магазин борд-спорядження ProBoardshop. Чекаємо вас у неділю, 6 листопада, о 19:00, у Mezzanine на Нижньоюрківській 31 Звертніть увагу!!! Вхід - 60 грн - передпродаж: https://2event.com/events/746221 У день події - 80 грн.
  20. grabli

    травма колена

    В мене при невеликих некомпресійних навантаженнях починається набряк в задній частині коліна. Так що хотілося б якось зрозуміти, куди рухатись. Виставив аналогічну тему в себе на ФБ - там така заруба почалась. В основному між прихильниками плазмотерапії (типу це дешевше і не менш ефективно) і прибічниками гіалуронки. При чому випадків з плазмою - два проти одного з кислотою. Типу і дівчини був розрив меніска і тріщина в хрящі - але після кількох плазмо-уколів все стало ок, катосила сезон на вейку без операції навіть. Інший чєл прооперував два коліна і колов плазму - теж все ок. А от гіалуронщику плазму вкололи не та, тому він довго мучився, поки не кольнув кислоту. Ну таке. Я зараз просто фінансово на кислоту не вигребу. Один укол ще можливо, яко куплю за нормальну ціну. Але не 2-3. А от на плазму, навіть при ціні 1000 грн - цілком так.
  21. grabli

    травма колена

    Теееекс, тепер питання шукрного-соціального характеру. Був на плановому огляді, як і просили, через 2 місяці. Результати ок, але є одне але. З ним і звертаюсь до всіх, хто вже пережив це. Укол гіалуронової кислоти комусь припусували? Який препарат призначали? За моєю інформацією, препарат дороги. І дорогий зокрема й тому, що продавець продає не поштучно, а пачками. Хоча призначають всього 1-2 уколи. За деякими оцінками, вартість - 300 євро. Можливо є сенс купити препарат в складчину, бо я не готовий зараз, навтіь ціною власного коліна, викласти таку суму. Це майже стільки ж, як коштувала сама операція. Препарат "Снохром форте уан №1". Хто що скаже?
×