Перейти к содержанию

babylja

Сноубордист
  • Публикаций

    10
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент babylja

  1. Планую їхати 23 - 26 в буковель. Хочу відкрити сезон аж борд чешиться а компанії немає, але ж так хочеться провести час в компанії однодумців. Тому шукаю компанію якій одного не вистачає для спідьного проживання або просто хтось захоче приютити бордера. Я багато місця не займаю можу поспати і на підлозі головне з компанією. Якщо у когось є питання пишіть, буду вдячний і радий всім варіантам.
  2. babylja

    Собираю Компанию В Буковель

    З 22-25.12 хтось їде? Я б з задоволенням приєднався. До компанії.
  3. babylja

    рюкзак

    У мене Osprey Kode 30. Купував цієї зими, випробовував у невеличкій вилазці. Рюкзаком абсолютно задоволений: - всі застібки грамотно продумані - покрій рюкзака теж приємно здивував - матеряли якісні - досить місткий хоча наперший погляд здається навпаки - всіма ремінцями зручно фіксується до спини, борд не бовтається - в нагрудній застібці інтегрований свисток щодо захисту спини , то його там немає!!! В задню панель вставлена пластмасова пластина ( для підтримання форми ) яка легко гнеться руками. Матерія на спині позиціонується як така до якої не липне сніг. Але якщо кладеш рюкзак щоб пристибнути/відстебнути борд то сніг липне, проте легко змітається рукою.
  4. babylja

    рюкзак

    нещодавно придбав Osprey Code 30. порівнювати немаю з чим, але якщо комусь цікаво можу скинути детальні фото або викласти тут.
  5. babylja

    Samuriders Backcountry Camp Dzembronia

    ан фейсбук дайте посилання
  6. babylja

    Samuriders Backcountry Camp Dzembronia

    а в цьому році щось подібне буде організовуватись?
  7. babylja

    рюкзак

    а які відгуки про цей рюкзак? думаю купувати тому важлива думка знаючих. http://osprey.com.ua/index.php?route=product/product&filter_name=Kode&product_id=108
  8. Дуже приємно що в Україні проводять у кінотеатрах покази "таких" фільмів. Ще приємніше що він озвучений українською (судячи з трейлеру). Щиро вдячний людям які приклалу руку до озвучування фільму і демонстрації його в кінотеатрах. Нажаль мені не вдалося попасти на покази про що шкодую. Та чи можна буде його придбати на DVD з укр перекладом?
×