Перейти к содержанию

mrlexus

Сноубордист
  • Публикаций

    449
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    5

mrlexus стал победителем дня 23 февраля 2014

mrlexus имел наиболее популярный контент!

Репутация

36 Типичный досочник

Информация о mrlexus

  • Звание
    PRO-бордер

Информация

  • Стиль катания
    FS

Посетители профиля

1661 просмотр профиля
  1. mrlexus

    Крепы K2 Company 2014 и фристайл.

    У всіх кріпленнях можна хоч де катати - вони ж для цього зроблені. А от як буде катати в них саме тобі - це вже питання . Хтось любить мягкі кріплення , хтось максимально жорсткі - тут все індивідуально . А універсальних нема - вони можуть бути як компроміс між крайностями , але через цей компроміс програють в окремо взятій категорії моделям , які під цю категорію зроблені . Тому для початку раджу вибрати де будеш катати 90% часу ( а то і більше ) і вже від цього відштовхуватись .
  2. mrlexus

    HELP. болтается нога

    А катати пробував ? Стопа не болтається - супер . Покатай - а потім побачиш чи це проблема чи ні . Не думаю що всі верх затягують до максимуму ...
  3. Краще позвони по магазинах , що торгують крепами на рахунок запасних і не обовязково Amplid . Є багато виробників у яких однакові як ремешки так і самі стрепи .
  4. mrlexus

    Сломан хайбек Rome MobBoss

    А з інших моделей не пробував ? Конструкція там ніби та сама
  5. 2 рази ламав на крісельному підйомнику - робочі накидали більше снігу ніж потрібно . В результаті на посадці з встібнутим бордом - заднє кріплення ( хайбек ) якраз під кріслом при посадці . Якщо сідаєш з кимось важким - крісло просідає досить суттєво і бє по хайбеку . Результат - ламає хайбек ( може в різних місьцях ) . Тому зараз вже на автоматі закиваю хайбек при посадці .
  6. Може прозвучить смішно - я вже 3 так зламав . В принципі коли зламав перший - то замотав тугою шовковою ниткою через отвори зверху/знизу тріщини і ще відкатав десь тиждень без проблем ( він в мене дотепер ще замотаний стоїть ) . Другий зламався гірше і крім цього ще зламався в місці кріплення до бази - то ж там ніякий клей чи щось таке не панацея . Тепер виробив собі звичку на підйомнику хайбек задній закривати
  7. mrlexus

    Защита Для Новичка

    Катав 2 роки в роллерській - перейшов на мягкі http://sites.vans.com/microsites/protec/ips-rail-guard-snow.php Спочатку пробував з накладками - але накладки хіба для трюків на фігурах . Для всього іншого - можна без пластику .
  8. 187 / 75 - Artifact Rocker 153 . Між центральними закладними 60см - на самих крайніх закладних ще буде десь +6 см. Поміряй свою стійку і дивись чи цього хватає.
  9. Використай синій фіксатор для різьби ( але не попутай з клеєм ) і не буде нічого розкручуватись .
  10. mrlexus

    Варешки Dakine

    up
  11. mrlexus

    Варешки Dakine

    UP
  12. mrlexus

    Ремонт Крепления

    Не буде воно тримати після поклейки . Краще застібни на ту що вище або купи новий ремінь . Це місце, де навантаження на кріплення досить велике ( якщо це ведуча нога -то ще більше , якщо катаєш на підйомнику встібнутий на одну ногу ) - тому краще замінити . Думаю воно не дорого коштує .
  13. mrlexus

    Варешки Dakine

    up
  14. mrlexus

    Варешки Dakine

    ??? Вукавиці + М-ка а не Л-ка . темі Ап.
  15. mrlexus

    Варешки Dakine

    ап
×