Перейти к содержанию

Festo

Сноубордист
  • Публикаций

    21
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

1 Нет репутации

Информация о Festo

  • Звание
    Утюг

Посетители профиля

946 просмотров профиля
  1. Думаю легше вказати розмір шузів EU, бо не всі ж знають US та UK
  2. Не той сайт... не та валюта... )
  3. Ні, ніяких образ )) Дошку планував десь в районі +/- 3к )
  4. Важко назвати Протас і Вишгору "катанням"... це більше привід зустрітись із друзями ) І чого ж відразу "говно"... Не всі заробляють такі вже великі гроші, що б купувати дошки по 10к+. То ж, якщо не можеш купити Невер Самер (ніби гарна дошка?)), то не катати взагалі?( Звісно, задоволення отримуєш більше від гарної, професійної речі, та інколи доводиться шукати золоту середину між ціні/якість. Тому, не будучи про у цьому питанні і запитав поради...)
  5. Дякую, тепер буду дивитись за такими параметрами )
  6. Сорі, був у відрядженні ... Дякую, гляну )) Просто катати У Драгобраті чи Буковелі (і таких схожих схилах) Труби і парки - точно ні... Можливо невеличкі трампліни... але більше, як виключення.
  7. Доброго дня Підкажіть, хочу змінити дошку. Перша була куплена доволі давно, за порадою друга. Простенька така, ростовка 155. Катаюсь 1-2 тиждні у Карпатах і інколи із друзями у Протасі / Вишгорі, тож якусь над круту дошку не бачу сенсу купувати. Робити трюки і катати по перилах бажань нема. Зріст в мене (173 - 175), вага близько 80 (залежить від свят і як їсти ))) Сподобалась така дошка - Santa Cruz Love Is Scary ростовка 157. Та написано, що фрістайл. Я так розумію вона мені не підходить? І як бути із ростовкою ? Вираховувати по цій формули (Мужчина, 80 кг с небольшим опытом катания: 80 × 0,3 + 136 =) чи якось інакше ? Дякую
  8. Festo

    Костюм Кигуруми

    Яка ціна на них?)
  9. Бачив такі штані у "Восток"... Можна там глянути )
  10. А ще б побільше самої дівчини ))
  11. У чому проблема продати і купити такі ж "Л" ?)
  12. Festo

    Куртка Rome Sds Унисекс

    чи є у куртки утеплювач?
×