Перейти к содержанию

serhioo

Сноубордист
  • Публикаций

    31
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент serhioo

  1. Власний досвід. Якщо добиратись не з аеропорту Тбілісі, а з центрального вокзалу, найкращим, для мене, варіантом є домовлятись з приватниками. Там постійно чергують приватні мінібуси які дублюють маршрути автобусів/маршруток. Принцип їх роботи - вони розраховані на 5-6 осіб, ходять і збирають бажаючих, як тільки бус заповнюється, відправляються по маршруту. Треба знайти такого водія, який їде в напрямку Степанцмінди, домовляєтесь що ви вийдете в Гудаурі (він його проїздить) і все. Головне, не треба забувати торгуватись)
  2. serhioo

    Своё аматорское видео

    Повністю солідарний. Але як орієнтир, з похибкою і т.д. т.п. це може підійти, на мою думку. Тому у відео я не "констатував факт якогось "рекорду" швидкості", а самокритично розмістив скріни. І розмістив посилання на форумі, тому що тільки тут є люди які критично та помірковано можуть оцінити що до чого.
  3. serhioo

    Измерить Свою Скорость

    Я на 100% погоджуюсь що це не є остаточною і найточнішою цифрою. Я про те що орієнтовні орієнтири, звісно що з похибкою, можна отримати таким примітивним способом. Навіть якщо це не було 110-120 км/год, при швидкості в 20-30 км/год трекер не буде показувати багато разів підряд швидкість за 100 км/год. Це просто для прикладу та орієнтиру. Істину видасть тільки, грубо кажучи, сертифікований радар дорожньої поліції))
  4. serhioo

    Своё аматорское видео

    Так, так) можна зробити біль цільний запис заїзду. А стосовно gps, на жаль ми не маємо більш точних способів заміру швидкості (ну вже окрім професійних радарів звісно))) Можу додати у виправдання що за тиждень каталки (10-17.02.18) навіть на gps було зафіксовано більше 10 разів швидкість вище 100 км/год. Тобто gps є стабільно неточним способом виміру швидкості?
  5. serhioo

    Своё аматорское видео

    Та я розумію)) Просто зйомки проводилися з 6 камер, через ці склейки відео розбивається. І в середині відео там одночасно відображається один і той самий епізод заїзду тільки з різних ракурсів що також розтягує і руйнує структуру відео (але на цьому наполягав сам сноубордист). Звісно є відео з GoPro та окремі статичні записи, але тоді весь трек складно змонтувати динамічно. По-факту відео заїзду триває 19-20 секунд, а через побажання головного героя його довелось розтягнути)
  6. serhioo

    Измерить Свою Скорость

    В продовження давно забутої теми. Радився з різного роду спеціалістами, так загалом їх думка зводиться до того що трекери (навіть на телефонах) здатні фіксувати доволі точно швидкість. А стосовно відео, ось що вдалось самому зняти на відео, а особливо моноподом, самостійно свій спуск неможливо. Сила опору вітру та потреба у відповідній стійці це просто унеможливлює. Ось як виглядає насправді висока швидкість:
  7. serhioo

    Буковель

    Все стабільно. Багато криги. Траси або вкатані, або дуже сильно вкатані. Дуже багато горбів снігових. Частину чорних трас не ратрачать, а зробили фрірайдовими. Черги на підйомниках адекватні, місцями 20 хв стоїш, місцями взагалі не чекаєш.
  8. Давно ніхто не писав про дорогу(мабуть всі в дикому захваті від неї)). Вчора приїхали в Буковель, а саме Ворохту на авто. Маршрут: Київ - Львів - Івано-Франківськ - Ворохта. Неймовірно, але якщо порівнювати з минулими роками, то дорога просто неймовірна. Єдині нарікання які є: по трасі на Львів все більше й більше починають зявлятись вирви, але їх покищо не багато; на маршруті від Львова до Франківська є 2 короткі відрізки з дуже розбитою дорогою; від Франківська до Надвірної все стабільно погано, вирв немає але сама дорога це різнокольорове полотно з латок різної якості та давності; від Надвірної до Буковелі дорога просто ідеальна, окрім 2-х чи 3-х не довгих ділянок де ще не замінили покриття. Загалом враження дуже хороше, особливо у порівнянні з тим якою дорога була 2-3 роки тому.
  9. Доброї години дня. Інфа для аматорів таких як я. Буду катати в Буковелі в проміжоку з суботи 10 лютого по суботу 17 лютого. Якщо шукаєте компанію/напарників...пишіть, зкооперуємось.
  10. День добрий. Після невдалого падіння на руку маю перелом голівки променевої кістки з незначним зміщенням. От 3 тижні був бандаж, тепер почався процес відновлення. У кого були схожі травми, є поради по відновленню/лікуванню? Які наслідки пілся такої травми?
  11. Є потреба в сноубординговому одязі. Цікавить куртка та штани. Також можна рукавички, маску, шолом... інші аксесуари. Зріст 185 см, вага 77 кг. По розмірах думаю підійде L, XL... в залежності від виробника та розмірної сітки. Також кольорова гама - бажано більш яскарві кольори та відтінки (не чорні).
  12. Маршрут (якщо з доповненнями) непоганий. Якби був мульт, я б з радістю.
  13. На минувші вихідні їздили бусом по такому маршруту. Гугл сказав що це 698 км і 9 год 17 хв. Ми без довгих зупинок подолали відстань за трохи менше ніж 9 годин, і вийшло десь 680 км. Стосовно стану доріг, складно щось сказати (хороше), чим ближче ми були до цілі, тим гіршими ставали дороги (якщо це можна називати дорогами). Власним авто я б однозначно не поїхав.
  14. Можна, але вiд цього не буде сильних травм. Хоча якщо постаратись, то немає нiчого неможливого)) Особисто я вiддаю перевагу фляжцi з "Єгерем".
  15. serhioo

    Сезон 14/15 Буковель

    Аналогічно. Своїм ходом чи організованим туром?
  16. serhioo

    Давайте Найдемся На Склонах На Буке?

    Загалом я не проти. Вiдписався в приват.
  17. serhioo

    Давайте Найдемся На Склонах На Буке?

    Загалом я планую катати, з виїздом на 3 дні(12, 13, 14), 11.12-15.12.14. Катаю як досвiдчений чайник) Надiюсь плани не змiняться.
  18. Купувались як комплект, для катання? Важко оцiнити сумiснiсть кольорiв...
×