Перейти к содержанию

Dshiganlimon22

Сноубордист
  • Публикаций

    22
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

2 Нет репутации

Информация о Dshiganlimon22

  • Звание
    Утюг

Посетители профиля

689 просмотров профиля
  1. Dshiganlimon22

    Бэккантри в Закарпатті

    Привіт рєбзь. Виникла ідея, щоб поїхати в Закарпатську обл., можливо в іншу цікаву місцевість на два дні(на вихідні) і зробити сходження на вершини і отримати дозу адреналіну. Можна спланувати поїздку на лютий місяць, все залежить від того чи будуть охочі поїхати. Добиратись комфортніше більш всього на поїзді Київ-Ясиня або Київ-Івано-Франківськ. Житло обговоримо по домовленості, бажано економ варінт. Хотілось би бачити в цій поїздці, тих хто впевнено катає, самостійних. В кого які думки, запитання? - пишіть не соромтеся.
  2. Dshiganlimon22

    Буковель После 10-Го Марта....

    Виникли проблеми, тому в ці дати не можу поїхати.
  3. Dshiganlimon22

    Буковель После 10-Го Марта....

    Для мене виїзд більш пріорітетний 9го березня, щоб вже в неділю 13го бути в дома.
  4. Dshiganlimon22

    Буковель После 10-Го Марта....

    Планую БЮДЖЕТНУ поїздку на Буковель на три дні наступним чином: Виїзд з Києва 9 або 10 березня поїздом до Івано-Франківська, звідти або автобусом який ходить по розкладу або з грачами яких там вистачає. Проживати планую в Татарові(в тому році проживали в Татарові, все сподобалось, умови проживання на висоті, помірні ціни та недороге і смачне харчування. Буду зв*язуватись з котеджом на днях, щоб дізнатись будуть чи не будуть місця.) Добиратись до Буковеля з місця проживання можна попутним транспортом, так як туди їде весь попутний транспорт(на крайняк на таксі), назад до місця проживання добиратись можна таким самим варіантом. Дорога додому: поїздом Івано-Франківськ-Київ. Хто планує їхати, прошу максимально швидше вирішити і повідомити сюди або у ВК. Також вислухаю ваші пропозиції стосовно плану поїздки, щоб досягти максимально приємливого задоволення своїх побажань.
  5. Dshiganlimon22

    Буковель После 10-Го Марта....

    Тоді вирішуємо це питання. Щоб можна було пошвидше взяти білети на поїзд і на рахунок хати порішать.
  6. Dshiganlimon22

    Буковель После 10-Го Марта....

    Ти звідки? Я також розглядаю ці дні+-
  7. Dshiganlimon22

    Буковель После 10-Го Марта....

    В цей час можна чудово катнуть. Так як в цей час всі траси відкриті, людей не так багато і черги біля підйомників майже не має. Також в цей час можливо буде sunny days.
  8. Dshiganlimon22

    Буковель После 10-Го Марта....

    Рєбзь всім привет. Для менших фінансових затрат шукаю попутчика/попутчицю для поїздки в Буковель(маю спланований план поїздки). Хто планує їхати в Буковель після 10-го березня на дня 3,( чи хтось буде організовувати поїздку пишіть ваші пропозиції, можна скооперуватись або згоден впасти на хвіст. Бажано їхати з Києва. Є питання???- https://vk.com/abogadofan
  9. people хоть би хто подивився коли автор оголошення був останный раз в мережі.
×