Перейти к содержанию

yy1441

Сноубордист
  • Публикаций

    17
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент yy1441

  1. Добридень шановні! Поділіться мудрістю) Хочу обновити гардероб (курточку-штани). Мої (стокові Колмабія) втратили свіжий блиск, з роками вже сидять не так як хочеться і у звязку з останніми теплими погодніми умовами постійно жарко( приходиться росзтібатись). Вибираю модельки за бугром, для катки на Буці і деколи драг, відповідно якщо є в когось поради до яких модельок придивлятись щоб в погодку -7 - +2 було комфортно, буду радий почути. Ше цікаво почути за штани Bib - си, чи зручно, чи не по рагульному виглядатимуть і тп. Ну і як з розміром не лоханутись (ріст-181, ваг. - 74). Дякую за увагу))
  2. yy1441

    В Буковель на 1 день.

    Аналогічна пропозиція для 2 осіб , тільки: машина Деос Ланос без боксу) (зато на газі, витрати мінімальні))) виїзд з м.Тернопіль 15.12.2018 (субота) +-5 година ранку назад в той самий день по ситуації... (16.00-19.00) інші питання узгоджуються
  3. yy1441

    Догляд за кріпленнями

    Спочатку було нормально, під час сезону ремінці зі сторони бази ніби прикипіли....стьомновато було в тому, щоб не зломати ремінець при використанні.... вирішив пропрацювати wd-шкою, зразу стало легше... а, так дяк за допомогу.
  4. yy1441

    Догляд за кріпленнями

    Доброго всім дня. На 2 сезоні використання ремінці верхніх стреп при русі вверх-вниз почали дико скрипіти, нижні ремінці взагалі дуже туго сидять, і для їх здвигу треба приділяти силу. Можливо потрібно регулярно змащувати їх? Якщо так то чим? І взагалі, хто як доглядає за кріпленнями. П.с. бьортон малавіта 2016.
  5. Чи є різон брати брендову фліску в спортивних магазинах чи базарна не сильно уступить в функціоналі? Бачив ше в мілітаристських магазинах продають флісові кофти і куртки вітчизняного виробництва(ніби полутактичні для для охоронців або для мисливства-рибальства), чи хтось користувався ними? а то бачу фліски за 400 грн, 1000 грн, а тут в топіку пишуть шо хочуть по 160$... п.с. потреба для Буки, Драгу.
  6. yy1441

    Буковель

    Перший раз їдемо на Буковель трансфером на 1 день - рано туда, ввечері - назад. Автобус там не залишається. Виникає питання де можна залишити чехол від борда взуття і дрібні речі? Чи в готелях чи в прокаті сняряги просити-шукати? наскільки це платно і чи охоче будуть сприяти нам?)
  7. yy1441

    Требуется ли ремонт доске

    Шановні форумчани, взяв доску після 1-го сезону на ній на кантах появились виїмки, з одної сторони в двох місцях(ближче до хвоста і носа). Ширина 3-5 мм, глибина 2-3мм (фото додаю), порадьте що з цим робити, чи шкодить і як не допускати в майбутньому. Друге, пів року з чехла не виймав, тепер побачив місцями трохи іржі на канті. Знову ж таки шо робити?) Протерти наждачкою, занести в ремонт на заточку чи просто забити? І третє, на іншій стороні борда кант десь на 1 мм розійшовся з цією червоно стінкою( хз як називається). Нібе клей підпух, аналогічне питання чи смертельно?) І порадьте хто які профілактичні заходи за доглядом вживає?
  8. Снаряга з вигляду і на дотик круть) Час від часу дістаю любуюсь, а по функціоналу зима покаже) за Flying-v перечитав міліон форумів, питав в шарющих, то поняв шо це більш маркетинговий хід, і плюси можуть відчути сноубрдери які вже впевнено ганяють, але якщо хочеш універсал то це бьортоновське вирішення цього питання...(якщо не правий нехай хтось підправить). Malavita-ми дуже задоволений, але як на мене то вони більш заточені на олмаунт-фрістайл, розглядав Mission i Cartel, але не вдалось виграти аукціон.... хоча і на тутешній барахолці час від часу їх можна знайти(питання в стані і розмірі)... По ботах дивився Ruler i Imperial, радивився тут на сайті, годинами переміряв в екстрестайлі, значущої різниці в жорсткості між ними не відчув, але Imperial-и сподобались крутішою підошвою (вібрам), в Ruler-ах вона мякіша, з часом зношуєтсья і стирається, ну але ті самі Імперіали в магазині на 1500 дорожчі...так шо вже сам думай прицінюйся). Успіхів, всім ранньої зими!)
  9. Аналогічна ситуація склалась як у тебе, тільки я ше почав до цього готуватись з кінця минулого сезону, і вирішив попробувати позаказувати ізза бугра. Шо з цього вийшло: Burton custom flying-v 2016-2017 270$ аукціон +45$ доставка ebey.usa Burton malavita 2016-2017 125$ аукціон +25$ доставка ebey.usa Burton ruler 2016 чи 2017 91$ аукціон + 15$ доставка ebey.de (розмір обовязково поміряти бо з моїм 9.5 підішов 10.5) Dakine tourbag (новий) 25$ аукціон +25$ доставка ebey.usа ше й за 45$ з аліекспрс маску +шолом) Все шо брав на аукціонах стан "5-" - "5", катані пару днів. В загальному вийшло коло 650$. Моніторив наші олх і барахолки, але якщо ти більш менш стандартної тілобудови, то за розміром прийдеться поганятись). Сказати шо ппц зекономив, не можу, оскільки в нас можна за ненабагато більші гроші шось найти і не тратити купу часу на моніторинг сайтів + ризик покупки барахла + очікування...
  10. Іменно забіги? тобто при пішому пересуванні на гірськолижних курортах звичайна підошва (ти самих Рулерів) вистоїть? Чи не буде помилкою при посередньому рівні катання брати жорсткіші Імперіали? Тобто, якщо я їх і так не зможу в повній мірі використати (через лоу скіл), тим паче на дошці Flying-V, покупка дорожчих-жорсткіших ботів (імперіалів) тільки за те що вони дешевші не буде помилкою?
  11. Кароч пригнав собі борд burton custom fv 2017, крепи burton malavita est 2017, і то і то урвав на ебеї, а по ботах покишо не попадається, та й стрьомновато з розміром не вгадати. Вирішив взяти вже в екстремстайлі (хоча 6к і 7.5 к дорогувато), або вдруг на олх десь попадуться шоб мати змогу приміряти... по всяких статтях і відео зрозумів шо нормально під цей комплект підійдуть Burton Ruler або Burton Imperial. Сам планую катати на Буці і трохи на Драгобраті (рівень катання нижче середнього). Так і тут починаються питання: Чи можна брати б/у боти, чи внутрішній черевик вже буде укатаний під чужу ногу? Яка модель на вашу думку підійде краще? І чи ця славнозвісна підошва Vibrum вартує такої переплати (1,3 k)? Чи може придивитись до якихось інакших моделей?
  12. По обзорах всі кажуть, що Imperial є дорожчими і вищими по класу, але на олх з рук можна їх взяти навіть на 1к дешевше Ruler-ів з магазину...ось звідки всі сумніви))) П.С. дякую за консультацію!
  13. Начитався шо треба перевіряти боти на сумісність з кріпленнями, а в межах одного бренда мають підійти 100%- того і Burton... наскільки зрозумів то Imperial(з жорсткістю 7) будуть для мене менш комфортні ніж Ruler(з жорсткістю 6)?
  14. yy1441

    сумісність кріплень

    А є різниця між роками випуску? Просто за 2012-2013 в хорошому стані знахожу в рази дешевші за 2016-2017 ті самі mission or malavita?
  15. yy1441

    сумісність кріплень

    а щодо таких моделей ботів як Ambush(5) чи Imperial(7) варто приглядатись чи Ruler золота середина ціна-якість?
  16. yy1441

    сумісність кріплень

    прет. на днях на ебеї заказав свій перший борд burton custom flying v 2016-2017... рівень навичок поки що нижче середнього, але якеось вже виграв аукціон і тепер думаю щодо кріплень і ботів... наскільки розумію жорсткість борда 5-6... хто що підскаже, який комплект краще підійде по жорсткості custom(крепи) - moto(боти 3) чи mission(крепи) - ruler(боти 6)? чи може є якісь кращі ідеї? а то шось я почав розуміти шо певно занадто потужний борд щодо моїх вмінь...
  17. yy1441

    Несколько Масок Vizzo

    наткнулся на их группу в вк, когда искал Dragon apx-nfx, прогуглил отзывы о них, и нашел в основном их рекламу и аналогичных пабликов, может кто брал и реально знает чем отличается от более именитых брендов?
×