Перейти к содержанию

Ksyushasnow

Сноубордист
  • Публикаций

    3
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Ksyushasnow

  • Звание
    Тазик
  • День рождения 03/03/1982

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Kyiv

Посетители профиля

539 просмотров профиля
  1. Якщо у вас є бажання отримати ураження електричним струмом, то прошу до готелю "Затишок". Якщо вам приємно вмиватися, чистити зуби над раковиною, яка забита, то вам теж сюди. Може для вас це дрібниці, а мені неприємно відпочивати в таких умовах... Я не примхлива до готелів, але коли тут загальна картина вимальовується негативно, то й вирішила додати своє враження від готелю. Ціна на проживання мені невідома ( здається, близько 250 грн з особи), нас туди поселили з іншого готелю, бо не було місць в готелі, який ми хотіли. Я була в 4-х готелях на Драгобраті і маю з чим порівнювати.
  2. Готель "Затишок" Драгобрат В готелі були в березні цього року. Добре, що лише одну добу, бо можна було й не витримати лихої долі. Кімнатка так з першого погляду і нічого, але шпалери аби як поклеєні, ліжка стрьомні роздовбані, дерев'яні стільці якісь незрозумілі, хенд-мейд тіпа... В туалеті веселіше: розетка присобачена нашвидку і видно в стіні як вона кріпиться. Раковина забита, вмитися нереально, бо стоїть вода... Харчуватися тут не ризикнули. З персоналом не спілкувалися, хоча приємніше, коли на тебе звертають увагу, щось питають чи пропонують. Один плюс, що поруч підйомники. P.S. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!
  3. Відпочивали в середині березня 2014 року в "Зеленій Дачі". Я перший раз була на Драгобраті. Враження про готель жахливі. Самі кімнатки нічого так, в нас був номер з балконом. Але з туалету тхне нереально. Всі розмови сусідів дуже добре чути, хоча розумію, що така проблема не тільки в цьому готелі. Якби було світло, то хоч можна було ввімкнути щось, але пішов сніг і 3 дні ні води (ніякої), ні світла не було. Годували просто жахливо: жирне, несмачне та ще й незрозуміло до чого. Гидота, одним словом. Хоча я ні в вимогах до готелів, ні до їжі не примхлива, але це було занадто. І ще один мінус готелю - далеко до підйомників, за такі гроші є ближче і набагато краще. Якби тоді через цей готель в мене пропало бажання їздити на Драгобрат, то скільки ж було б втрачено. P.S. НЕ РЕКОМЕНДУЮ "Зелену Дачу"!
×