Перейти к содержанию

Slavik

Сноубордист
  • Публикаций

    35
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

-1 Плохой

Информация о Slavik

  • Звание
    Утюг

Информация

  • Пол
    Мужчина
  1. Slavik

    Захар Беркут

    25 квітня 2013р. Охорона АУТПОСТ ТзОВ "Захар Беркут" перекрила сільську дорогу в с.Волосянка Сколівського району для проїзду місцевим мешканцям та туристам в район гори Високий Верх.
  2. Slavik

    Захар Беркут

    на Захар Беркуті від 02 квітня 2013 і до кінця сезону ЦІНИ НА АБОНЕМЕНТИ ЗНИЖЕНО ! Вартість всіх абонементіів - 60 грн. !!! Оглядовий - 50 грн. (без спорядження вверх і вниз) Діти до 5 років –безкоштовно.
  3. Slavik

    Захар Беркут

    Тепер ЗАХАР БЕРКУТ вконтакті http://vk.com/id202365152
  4. вебкамера Захар Беркут http://zaharberkut.c...ovna/veb-kamera источник: zaharberkut.com
  5. Увага ! на гірськолижному курорті ЗАХАР БЕРКУТ змінився сайт http://www.zaharberkut.com/ і номер телефону +38 097 11 444 11
  6. Справжні власники Захар Беркуту після багаторічних судів відновлюють репутацію курорту. Вже два дні канатна дорога працює безкоштовно. І охорона Захар Беркуту не перекриває сільську дорогу, вільно можна проїхати аж до привідної станції. Правда шлагбаум і будка охорони ще не демонтовані, але сподіваюсь це справа часу.
  7. Обман людей біля самовільно встановленого шлагбауму який перекриває сільську дорогу, хлопці змушені обї'зджати лісом цей шлагбаум: " Був сьогодні на "Захарі" (22.08.2009). Перше що мене шокувало, це те що при вїзді охоронець (той що відкриває шлагбаум) сказав "Пацани. Тут уже 2-3 місяці на роверах не катаються бо проводиться реконструкція траси, оскільки будуть зиою змагання по фрірайду... і тіп пиздуйте Вии звідси зі своїми біциклями". Це все прозвучало на фоні працюючого крісельного підйомника, і черги лидисьок за білетами. Ми довго не думаючи пішли без байків спитали в працівників підйомнику чи витягнуть нас з байками. Відповід була надиво позитивна. Тотбо охорона сама не знає що тут на Захарі можна кататись... Ну х.з. ним. Обїхали лісом тих охоронців і піднялись по "супер швидкісному" (своїм ходом я піднявся на 20 хв повільніше від підйомника), і "супер дешевому" аж 35 грн підйом. Ну чорт з ними ми приїхали катати. " http://x3mbike.lviv.ua
  8. 22 апреля около 11:00-11:30, с южного склона горы Пожежевская сошло три лавины мокрого снега объемом 100, 120 и 72 кубометра. Еще одна лавина мокрого снега объемом 60 кубометров сошла с северно-восточного склона горы Брецкул. Убытков нет. В Ивано-Франковской области сошли с Карпатских гор четыре лавины мокрого снега. Как сообщает во вторник главное управление МинЧС в Ивано-Франковской области, 22 апреля около 11:00-11:30, с южного склона горы Пожежевская сошло три лавины мокрого снега объемом 100, 120 и 72 кубометра. Еще одна лавина мокрого снега объемом 60 кубометров сошла с северно-восточного склона горы Брецкул. Убытков нет. МинЧС информирует, что 24-25 апреля в горах Закарпатской области сохраняется опасность схождения снежных лавин.
  9. Схожий випадок: У Харкові робітники заводу перекрили дорогу, вимагаючи видати зарплату. Робітники вийшли на вулицю з вимогою виплатити їм борги по зарплаті і включити електроенергію на заводі. Близько 9-ї години ранку люди перекрили дорогу і зупинили рух транспорту. Близько 11-ї години міліція відтіснила людей назад, рух транспорту вже відновлено. Коли люди вимагають видати зарплату, міліція вже через 2 години відтіснила людей. А коли МАЖОРИ перекривають вулицю, то селяни роками не можуть добитися правди. А туристи і не знають, що дорога перерита незаконно. І змушені за це розплачуватися.
  10. «Охорона ТзОВ «Захар Беркут» за вказівкою керівництва продовжує перекривати комунальну дорогу місцевого значення, яка використовується мешканцями с.Волосянка Сколівського району Львівської області для підїзду до своїх земельних ділянок та житлових будинків». galinfo.com.ua Селяни Волосянки воюють з базою через незаконний Шлагбаум Охорона ТзОВ"Захар Беркут" продовжує перекривати комунальну дорогу місцевого значення, яка використовується мешканцями села Волосянки Сколівського району для підїзду до своїх земельних ділянок та житлових будинків.Про це "Львівському" порталу повідомили місцеві мешканці. Сільська рада Волосянки ще у грудні 2010року зобовязала керівництво бази відпочинку "Захар Беркут", демонтувати шлагбаум, будинок охорони та не чинити перешкод мешканцям села Волосянка та відпочиваючим громадянам в користуванні комунальною дорогою місцевого значення по вул.Б.Хмельницького. В січні 2012року Сколівська державна адміністрація з виїздом на місце перекриття дороги встановила, що неподалік бази відпочинку самовільно встановлено контрольно-пропускний пункт на території земель запасу Волосянківської сільської ради та організовано пропускний режим автотранспорту. Прицьому ТзОВ "Захар Беркут" не уповноважене вирішувати питання проїзду по території "Захар Беркут" поскільки не має належно оформлених документів на земельну ділянку. Незважаючи на це керівництво ТзОВ "Захар Беркут" не вважає за потрібне демонтувати незакооно встановлений шлагбаум та будку охорони, і продовжує блокувати місцеву дорогу. Мешканці села звертають увагу на те , що крім незручностей для них, незаконно встановлений шлагбаум може призвести до надзвичайних ситуацій або стихійного лиха. Адже шлагбаум встановлений на крутій, вузькій і в дощову погоду слизькій ділянці дороги. portal.lviv.ua Хто катався на Захар Беркуті, той знає що за шлагбаум проїзджають тільки МАЖОРИ. Всіх інших таксі висаджує перед шлагбаумом. А також автомобілі: МАЖОРИ проїзджають, звичайні люди змушені залишати свої авто внизу без нагляду. Хто чув про факти, коли з власників авто, які не встигли зупинити свій автомобіль і збили шлагбаум вимагали компенсацію за збитий шлагбаум передайте їм новину. Всім хто планує їхати на Захар Беркут це новина може знадобитися. ПЕРЕДАЙТЕ НОВИНУ, ЩОБ КОЖЕН ЗМІГ ЗАХИСТИТИ СВОЇ ПРАВА.
  11. Вартість абонементів на сезон 2010-2011
  12. в період з 24,12 по 16,01,11 Абонемент 1 день (9.00-17.00) дорослий 150, дитячий 80 Абонемент пів дня (13.00-17.00) дорослий 70, дитячий 40 оглядовий разовий (без спорядження) дорослий 45, дитячий 25 Абонемент "дитячий" розрахований на дітей віком до 14 років Катання для дітей віком до 5 років безкоштовне.
  13. Slavik

    гора Високий Верх

    ждем Веб камера на горі Високий Верх
  14. Ціни на абонементи на горі Високий Верх п'ятниця-неділя Абонемент 1 день (9.00-17.00) дорослий 150, дитячий 80 Абонемент пів дня (13.00-17.00) дорослий 70, дитячий 40 оглядовий разовий (без спорядження) дорослий 45, дитячий 25 понеділок-четвер Абонемент 1 день (9.00-17.00) дорослий 120, дитячий 60 Абонемент пів дня (13.00-17.00) дорослий 60, дитячий 30 оглядовий разовий (без спорядження) дорослий 45, дитячий 25 Відкриття сезону на горі Високий Верх планується 18 грудня. новини з гори Високий Верх в лижниму чаті
  15. нова схема трас на горі Високий Верх 1242м. (гора Писана, Волосянка, Захар Беркут) нова схема трас на горі Високий Верх 1242м.
×