Перейти к содержанию

lushyn

Сноубордист
  • Публикаций

    9
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент lushyn

  1. Куплю 2 борди. Перший борд: Ростовка 160-164. Кріплення в норм стані візуально та функціонально. Боти в наявності маю. Але пропозиції можна скидувати. Розмір ноги чистий 43-й. Шолом потрібен не лижний. розмір орієнтовно 58 Рукавиці не відмовлюся)))))) Маска потрібна. Є всюди купу. То ж не обовязково. Для прикладу: мені сподобався, тільки ціна вважаю зависока: Моя вага 83 і ріст 184. Відкатав на борді 162 см. сезон. стабільно брав в одному прокаті один і той же. Тому ця довжина для мене ідеальна. Середній рівень катання фрірайдом (лижники завжди дивляться вслід мені ). Перевага саме такому борду. Максимум де буду їздити - це вершини Драгобрату. Другий Борд НА ДІВЧИНУ)))) Ростовка 148-152. Кріплення в норм стані візуально та функціонально. Боти Розмір ноги 38-39-й. Шолом потрібен не лижний. На дівчину розміру не знаю. Пропонуйте Рукавиці не відмовиться)))))) Маска потрібна. Є всюди купу. То ж не обовязково. Для прикладу: мені сподобався, тільки ціна вважаю зависока: пропорції дівчини_)))))) ріст 170 см. Вага 56 кг. Дівчина катається теж майже середньо. Потрібен фрірайдовий борд. Максимум червоні траси на буковелі. Ціни за борди з кріпленнями орієнтовно 2500 за один (максимально що можемо заплатити). Весь інший екіп включно з одягом пишіть ціни. Вважаю - шолом до 500 грн, рукавиці до 150 грн, маска до 200 грн., боти до 400 грн. ЧЕКАТИМУ ПРОПОЗИЦІЙ!!! КУПИМО ХОЧ УЖЕ, ЯКЩО БУДЕ УСЕ ДО ВПОДОБИ.
  2. Привіт Усім бордистам. Надоїв мені буковель, і ціни там скажено великі. Хочу знайти якийсь курорт в місцевості в карпатах, нічого путнього ніде нічого не пишуть. Все що нарив це схили в районі славського за норм цінами ( захар беркут, тростян і так далі..), красія та сонячна долина в чернівцях... Скажіть де краще і що вигідніше?. Їде компанія де є середній рівень, вище середнього, але є і початківці, де тормоз їхній кращий друг на схилах =) Порадьте щось а то голова уже пухне. ХТО ДЕ КАТАЄ?
  3. то що хіба всі їдуть тільки на Дагобрат і на Буковель.....? та це брєд. Та ж нормально прошу, підкажіть де ще зараз можна норм покатати...
  4. так, вважаю кращим курортом України. Але не всі готові до нього. тому поки відпадає, як для компанії. шукаємо одноденні тріпи)
  5. Отже, вже ж таки був купив я сноубордик F2. важкий, класний, немає дерева, швидкий до смерті, лижники відпочивають позаду. Класно катати, кращих поки в ногах не було. Дякую всім за поради. І зрозумів що старий вік не означає хреновий борд. Робили виходить на славу ті сноуборди колись в далекому 2008, і я дуже радий що він дочекався мене)
  6. Привіт Усім бордерам. Виникло у мене важке питання у виборі бюджетного борду. Чому бюджетного? Тому що грошей шкода поки на нормальний борд. Поки вивчу все що бажаю, вбю поточний. Так от, є можливість вибору між цими двома бордами.... Ftwo Allin 07/08 випуску чи більш новий але значно менш відомий бренд Volkl Dash. 14/15 випуску Про Другий інфи є купу, про перший нуль. ніде нічого. Тільки одне за нього знаю, те що досить жорсткий, але і себе не назву уже чайником. Досвід катань маю. Чорних трас не боюся на БУковелі. Стрибки уже теж виходять. Імпонує більше мені перший, але чи зможу я тримати на ньому дуги нормально і керувати на вкатаних трасах. не хочеться падати щораз як буду робити маневр. Або ж може підскажете.... такі фірми як Raven, APO, Santa Cruz, USD....з них щось може бути нормальним? є можливість взяти щось із них. але бажання немає. бо наслухався купу негативу по ці фірми. Буду вдячним а допомогу. Чекаю ваших коментарів. ПС: кріплення DRAKE DTM уже маю в нявності. бюджет около 3000грн.
  7. Так мав її в руках, я про Ftwo. дійсно важка і не така гнучка. Повністю нова. Правда віддає від неї старістю. я б брав її бо чомусь завжди схиляюся до того що колись робили дійсно класні дошки в порівнянні з теперішніми. не говорю про надмірно високі ціни від 300 і вище, за таку ціну дошку можна класну взяти. Тут лише один нюанс, може важка буде в керуванні, зважачи на її жорсткість. і тоді тупо пролечу з вибором. ось що стрімає. завтра треба уже остаточно оприділитися. уже немає куди далі тянути) Дякую за відповідь.
  8. .можливо тоді поможеш у виборі якоюсь порадою на рахунок дошки?
  9. .що б ти рекомендував в такому випадку?
×