Перейти к содержанию

Paraden

Сноубордист
  • Публикаций

    4
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Paraden

  • Звание
    Тазик

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

  1. Привезена з США, 100% оригінал. Розмір XL.Стан дуже хороший, ціна низька у зв'язку з тим, що є декілька плям, які після звичайної чистки не зникли, можливо допоможуть спеціальні засоби (не пробували). Дуже якісна мембрана 20K Waterproofing / 8K Breathability. Має безліч зовнішніх та внутрішніх кишень + на рукавах (для телефонів, скі пасів, маски), вихід для навушників. Оснащені системою кріплення до штанів. Ціна 850 грн https://www.olx.ua/obyavlenie/kurtka-oneill-20k-8k-xl-gornolyzhnaya-snoubordicheskaya-IDhuJvv.html а також продам якісні рукавиці фірми Obscure. (300 грн)Захисний комір від снігу та вітру. Розмір: 5,5.https://www.olx.ua/obyavlenie/gornolyzhnye-snoubordicheskie-perchatki-obscure-razmer-5-5-IDhuGvE.htmlМають кишеньки (зверху та знизу), які дозволяють встановити додаткову жорстку планку захисту (в комплекті при купівлі не йшла). Мають додаткові подушечки на лодоні, які зменшують натиск на руку при катанні на лижах з палицями.Дуже хороший стан, єдиний нюанс - невеличкі розриви по шву на середніх пальцях (зашиті).Класні та якісні рукавиці, красивий дизайн.
  2. 1) Класна куртка Scott USA (550 грн.) розмір М|М, б/у зі слідами носки.Містить внутрішні та зовнішні кармани + на рукаві + на спині.Ризинки та липучки для стягування внизу курткиРукава на липучках.Система вентиляції під рукавами.Має тефлонове покриття. Тепла, зручна, функціональна.Декілька разів пралася у пральній машині.https://www.olx.ua/obyavlenie/muzhskaya-gornolyzhnaya-snoubordicheskaya-kurtka-scott-usa-original-IDnyFjs.htmlРозміри: в плечах важко виміряти бо немає плечового шва, груди - 60 см, низ - 60 (з можливістю стягнути)довжина - 72 смрукава: внутрішній - 61 см 2) Штани Powerzone (450 грн.) оригінал, розмір 152, в ідеальному стані, не промокають та не продуваються (мембрана 3000/3000), мають утеплену підкладку, резинки внизу штанок для ботів, в поясі мають резинки (можуть розтягуватися).Підходять для зимових видів спорту та прогулянок. Кишені на замках.https://www.olx.ua/obyavlenie/shtany-razmer-152-powerzone-original-detskie-lizhy-snoubord-IDnyBiE.htmlЗаміри: пояс - 33 см (розтягуються до 40 см);довжина по зовнішньому шву - 93 см., по внутрішньому 66 см. 3) Штани K-tec (1100 грн), оригінал (є серійний номер), в ідеальному стані.На бірці розмір XL, але підходять і на М/L (пояс регулюються). На фото хлопець зростом 183, бедра 85. Довжина штанки 109 см. (зовнішній шов), 80 см (внутрішній шов), ширина в поясі 46 см. (регулються до меншого). Є тепла підкладка.Мембрана: 10000 - водонепроникність, 5000 - вітронепроникність, шви проклеєні. Мають систему вентиляції на штанках на замках.https://www.olx.ua/obyavlenie/snoubordicheskie-lyzhnye-super-shtany-k-tec-original-IDnyu8k.htmlВнизу штанок з середини інтегровані гетри/бахіли з резинкою, липучкою та защіпкою.Відмінний стан, єдиний нюанс: внизу штанки незначна зачіпка розміром 6 мм.!
  3. 1) Штани Belowzero (550 грн.) оригінал (мають голограму та серійний номер), дитячі, розмір 140, в ідеальному стані, не промокають та не продуваються, мають утеплену флісову підкладку та резинки внизу штанок (розстібаються та мають кріплення до черевиків).Підходять для зимових видів спорту та прогулянок. Мають систему регулювання поясу на липучках (із зовнішньої сторони). Кишені на замках.https://www.olx.ua/obyavlenie/shtany-detskie-belowzero-original-lizhy-snoubord-IDnyrWu.htmlЗаміри: пояс - 35 см (можна зменшити, регулятори на липучках);довжина по зовнішньому шву - 85 см., по внутрішньому 62 см. 2) Штани Burton dryride (550 грн.), дитячі, розмір 140 (USA 7/8), оригінал в ідеальному стані, не промокають та не продуваються, теплі. Мають резинки внизу штанок.Підходять для зимового виду спорту та прогулянок. Мають систему регулювання поясу на липучках (з внутрішньої сторони) та кріплення до куртки на замок, а також можливість зменшити довжину (регулюється защіпкою). 6 кишень, замки відкриваються знизу-вверх. https://www.olx.ua/obyavlenie/shtany-detskie-burton-dryride-original-lizhy-snoubord-IDnyrck.htmlЗаміри: пояс - 35 см (можна зменшити, регулятори на липучках);довжина по зовнішньому шву - 80 см., по внутрішньому 58 см (зменшується).
×