Перейти к содержанию

Tinkerbell

Сноубордист
  • Публикаций

    70
  • Зарегистрирован

  • Посещение

  • Победитель дней

    3

Весь контент Tinkerbell

  1. Tinkerbell

    Сезон 14/15 Буковель

    Підкажіть скільки коштує на Буковелі пообідати? Чай випити? Які зараз ціни?
  2. Tinkerbell

    Куплю Сноуборд 160-165.

    Привіт, глянь на цей варінт http://kiev.ko.olx.ua/obyavlenie/snoubord-forum-manual-159-IDbrTO5.html#473344fafc 159см в самий раз
  3. Tinkerbell

    Словакия, Ясна

    Теж тільки вернулись, катались на Татранській Ломніці - сніг є з середини гори (там сині і одна червона траса), людей не багато, піднятися на самий верх щоб глянути на красу можна. І їздили на Штребське Плесо, там погірше, бо працює лише одна кріселка(здається 3х місна) і бугель, а трас штук 2-3 і вони короткі.
  4. Tinkerbell

    О бухом катании

    Пока самого не тронет, или родного, или девушку вашу - хер поймете!
  5. Ясна - неймовірний курорт! Забудьте про порівняння з Буковелем . Такої краси навкруги, довжини схилів, якості схилів (не знаю чому але там борд ну так летів - і був такий легко керуємий...ехх...ще б так) ніби у них сніг інакший...або вся справа в ратраках... Буковель - це щось маленьке, вузеньке, з певними рамками катання (не раз вже чула що при виїзді з траси до людей чіпляються і блокують скіпаси)...А Ясна - це довжелезні траси, вони дуже широкі що іноді навіть на фотках людей не було, бо всі розїжаються по різних сторонах, це фрірайд зони - які чітко показані на карті. Та немає що порівнювати, зовсім різні рівні. І зовсім різні відчуття дарує катяння в Ясні і в Буковелі !!! Це був неймовірний відпочинок з Адреналіном! Невже таку красу можна побачити в Буковелі????
  6. Спасибо за столь детальную информацию
  7. А в Киеве можно где то эти болты купить?
  8. да- болты это вариант спасибо, но раньше и со своими болтами хорошо было, крепам 3й год. Но уже на 2й начали такую херню мутить.
  9. хм...не знаю))) вот такие крепы http://www.trusnow.com/Ride-LXh-Womens-Snowboard-Bindings.asp
  10. Помогите, у меня такая проблема - болты закручены на максимум - но крепы все равно гуляют -могу их влево вправо на 1-2см крутить. Кто то пробовал резиновые вставки?? И там писали "не известно как резина будет себя вести на морозе" - а как она может себя вести?? Или подскажите что делать?? через неделю еду в горы, хочется норм катнуть Заранее спасибо за ответы)))
  11. Расскажите пожалуйста по ценам на горке кто был на Низких Татрах? сколько денег тратишь за день? У нас завтрак и ужин в отеле оплачен. Тоесть интерисует питание на горке и походы в "колыбы")
  12. Tinkerbell

    поворот в "НЕТУДА"

    Глупасть. Правило номер 1. Хочеш жити - звертай увагу на погоду, коли вилазиш на фрірайд
  13. не поддерживаю раннее обучение, но на самом деле мило смотрится ну ничего себе папаша придумал
  14. Tinkerbell

    Сход Лавин - Важно!

    "О 19.25 на Закарпатті рятувальники знайшли тіло ще одного з двох туристів, які потрапили у снігову лавину." жах...шкода хлопців і їхніх близьких...
  15. А почему бы и не понаблюдать, только смысл описывать каждый день?? напиши когда будет первый снег, и по неделям диапазон температуры. Тоже интересно глянуть как в Украине меняется погода...
  16. Tinkerbell

    Драгобрат 18-19 декабря

    ДА!!!! Спасибо!!!! (но только наколенники)
  17. Tinkerbell

    Розыск!

    а пісеньки з Діппер де можна взяти особливо ту що на початку в рекламі протектавервінтер...
  18. Tinkerbell

    Драгобрат 18-19 декабря

    привіт всім хто їде!!!! якщо хтось має запасні наколінники будь-ласка візьміть їх з собою!!!!! ДЯКУЮ!!!
  19. Tinkerbell

    Драгобрат 18-19 декабря

    Привіт! Ще +2 до вашої компанії. не змогли додзвонитися до тебе....
×