Перейти к содержанию

s_oleg

Сноубордист
  • Публикаций

    8
  • Зарегистрирован

  • Посещение

    Никогда

Репутация

0 Нет репутации

Информация о s_oleg

  • Звание
    Тазик

Информация

  • Пол
    Мужчина
  1. В Львові є трохи вибір бордів, є там якісь толкові магазини? бо в нас з тим печаль взагалі. Як варіант самому поїхати і пощупати руцями, те що запропонують.
  2. Значить щось путаю. Ок, Angus викреслюєм. Чому Россігнол - ну как би пішов шляхом меншого опору і орієнтуюсь на дошки, які вже пробували. ситуація ускладнюється тим, що є думка зробити подарунок на ДН (місяць остався), тому відпадає варіант БУ і щоб це залишилось сюрпризом - то не виходить радитись з нею Ну і плюс не вистачає мені часу, щоб розібратись в описі кожного борда і зрозуміти його особливості. А знаючи рівень наших консультантів в різних сферах (починаючи від побутової техніки і закінчуючи автозапчастинами) я б на їх поради сильно орієнтувтаись не став. Тому і розпитую тут. До речі, дякую за відповіді.
  3. У мене от ще питання - зорієнтуйте: френемі і ці 2 що я згадував вище (міф і рокенролла) - наскільки різниця між ними? є сенс взяти френемі, чи краще перевірені варіанти? Згадав ще одну модель, яка траплялась і непогано "зайшла" - Ангус. вобщем Міф, Ангус, Френемі - що з цього можна б вибрати?
  4. Ну це зрозуміло. В прокатах тобі можуть видати те, що є в наявності, не вийде прийти і попросити мені от дошку з такими от характеристивками Відповідно дошку брали "не жорстку" і для рівня катаття "просунутий початківець" а далі вже на розсуд і совість прокатчика. Так як вона побоюється трохи швидкості - то їй комфортніше на дошці трохи мякше середнього. Зовсім мяка їй теж не йде - не стабільна на розбитих після обіду трасах, а середні і вище середнього по жорсткості вона не прогинає. З того всього що попадалось в прокатах оця (бралась в х-драйві) і "Міф" (з буковелівського прокату) були для неї найбільш комфортними. Відповідно так і шукаю. Може з невеликим запасом "на вирост". А з цього "ево" доставка скільки виходить по часу і фінансах?
  5. та не такий і великий я б сказав. людина просто каталась на різних дошках (кілька років катається, весь час на прокатних). і далеко не всі їй підходять. бували випадки коли катання взагалі не йшло. не хочеться просто взяти щось, що потім виявиться не її. потому рішив піти найпростішим шляхом і пошукати щось схоже на те, на чому вона каталась останнім часом і що їй було комфортним. ПС: питання зняте - не помітив посилання під "битвою екстрасенсів" дякую ППС: а россігнол Frenemy знайти реально? і чи вартує?
  6. Я правда до кінця з "ідентифікацією" не розібрався. На олх у нас він продається як Росігнол РокЕнРолла. Типу "етикетка", хоч вона тут чисто "по приколу" по пошуку рокенролла я такого прінта не знаходжу. так що питання щодо моделі борда таки відкрите.
  7. Та лаааадно я вже он і сам її знайшов таки. по прінту правда. https://fastbox.su/deska-rossignol-jib-board-152-nowa-item-i8351136916.html є така навіть на олх зараз. але от саме такий прінт - не дуже подобається. ну я так розумію це дошка класу Росігнол Міф, на такій вона теж каталась в Буковелі пару раз - і теж їй нормально зайшов. Тепер виникло інше питання - а що у нас так печально з дошками стало? прошвирнувся по інтернету - вибір якийсь практично нульовий, того ж Міфа не знайшов, знайлов Міф ЛТД, і то в потрібній ростовці відсутній. Чи це просто ще не сезон? Взагалі Frenemy зацікавила, але я так розумію вона відчутно дорожча і в Україні не бачу взагалі таких.
  8. Допоможіть ідентифікувати доску: Каталась на ній дружина минулого року, казала що досить комфортна для неї. Яка це модель - я вже десь похирив, осталась фотка, але тут не видно. Може хтось впізнає? цікаво просто почитати характеристики, щоб зорієнтуватись у виборі своєї дошки. дружина - швидше початківець по рівню.
×