Перейти к содержанию

Vols

Сноубордист
  • Публикаций

    42
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Vols

  • Звание
    Утюг
  • День рождения 08/03/1981

Контакты

  • Сайт
    http://www.facebook.com/volod.vols

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Lviv
  • Интересы
    Sport
  • Борд
    splitboard

Посетители профиля

1699 просмотров профиля
  • palya

  1. 163 см.Повний інтерфейс і камуси в комплекті.В т.ч. платформи для використання звичайних кріплень.Карбон.Подвійний рокер.Кембер між кріпленнями.Вакуумні камуси. 599$
  2. Відкрита зустріч та розповідь про зимові походи, скі-тур, фрірайд, спліт-бординг та беккантрі сноубординг 29 грудня о 18:30. Перша Львівська Медіатека (вул. Мулярська, 2А, м. Львів). Трохи інформації про те як, організувати лижні мандрівки в Карпатах, лавинну безпеку, необхідне спорядження. Вхід вільний. В програмі розіграш подарунків, зокрема безкоштовної участі в промотурі від спільноти ТурБоЗима. Програма. Івент на ФБ.
  3. Vols

    рюкзак

    Росс, за такі гроші з руками відірвуть ). Це ABS Compatible, тобто рюкзак може бути використано з АБС (який ти туди самостійно поставиш). Такі рюки під АБС вже немало кантор зробило.
  4. Vols

    Зимовий похід

    "Особиста інформація 18 років Стиль катания: фрирайд Сколько лет катаешься: 2 роки"
  5. Vols

    Зимовий похід

    можна успішно вийти наверх за сприятливих погодніх умов. але не факт, що вдасться так само успішно з"їхати, навіть якщо погода не зміниться. це факт.
  6. Vols

    Зимовий похід

    таких з кожним роком все більше... і все може обійтись... але живі не всі. тут майже про твій маршрут Чорногора не пробачилаА загалом простий пошук в гуглі видасть немало цікавих результатів. Для прикладу декілька пізнавальних історій. Якщо твердо вирішили йти - ніхто не зупинить. Природній відбір мустить працювати.
  7. Vols

    Зимовий похід

    Земляк, походи будуть, анонси будуть. Але питання: поза трасами десь катали? Біпер в руках тримали? Самі можете йти, якщо не маєте зовсім рідних і близьких. Але заповіти напишіть, на всяк випадок...
  8. тобто? знайдеш - викладай
  9. там же картинка воллі (винахідники спліта, найпоширеніші, майже всі дошки на них) і каракорами (нові і дорогі, декларують себе надійнішими). найтолковіший ресурс - splitboard.com. але інгліш нідед
  10. Рalya, не гарячкуй! Ти ж казав що альпініст? Я не стібався, розумію що є інтерес до фрірайда. Просто врахуй, що твої теоретичні міркування можуть бути не просто помилкові, а шкідливі і небезпечні! Хоча в цьому щось є. Якщо це перші кроки за трасами, то бажано брати гідів (а також в нових регіонах, незалежно від рівня райдера). Толковий гід вчасно зупинить і в .опу не заведе. А рюкзак без мозгів райдера тут не допоможе. Але гіди для того щоб уникнути лавин та інших небезпек. А рюкзак (з активним захистом) для іншого - захистити в лавині, дати більше шансів. Тому треба і гіда і рюзкак! Всі рюкзаки з активним захистом перед використанням тестутються, в т.ч. бордерами. І якщо б вони були дійсно були травмонебезпечні, то їх напевно би не використорвували провідні прорайдери (бордери!) на FWT, FWQ, інших змаганнях і поза змаганнями. п.с. твої альпнавики будуть реально корисні в беккантрі, може дехто ще буде порад просити я серйозно.
  11. теж приглядав до такого (але в результаті взяв популярний в ЮС Voile). до речі, дірочки в нього не тільки для камусів. коли дивився відео про можливість використання Панораміка як рятувальні сани (разом з спец. лопатою від К2), вважав що це більше маркетинг, та й навряд чи доведеться так використовувати (зараз не можу знайти, аналогічно як тут з лижами). але вже через декілька тижнів згадав про це під Шпицями, коли треба було робити "рятувальні сани" з двох сноубордів...
  12. а що ти тут робиш в розділі "Беккантрі, фрірайд!"? просто цікаво
  13. Брескул. Закриття 2012. Фото-звіт.
  14. Vols

    Брескул. Закриття 2012.

    співчуваю (с) "якщо робота заважає катати читати звіти"... далі по тексту
  15. Vols

    Брескул. Закриття 2012.

    Так. Фотки на фейсбуці (більше тут). Лінь викладати ще кудись. Але все нормально проглядається з різних броузерів і без фейсбук-аккаунтів. Так. Але вільним був один день. І там зараз не так багато снігу, одного дня цілком достатньо. Це вже закриття катального і одночвсно відкриття трекінгового сезону А бек на 4 дні був 29.04-02.05 в Гаджині, катали Шпиці, Ребра, Бребенескул (коли ви були під Дзембронею). Photo by (с) Oleksandr Ivashchenko, Роман Андрусик, Роман Палюх.
×