Перейти к содержанию

PsV

Сноубордист
  • Публикаций

    69
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

-1 Плохой

Информация о PsV

  • Звание
    Чайник
  • День рождения 08/27/1983

Контакты

  • Сайт
    http://x-sport.com.ua

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Хмельницький
  • Стиль катания
    фристайл
  • Борд
    Rome Garage 154
  • Крепления
    Union Contact Pro Red
  • Ботинки
    Burton Moto

Посетители профиля

1119 просмотров профиля
  1. Сноуборд Rome Romp 2013 - НОВАЯ Назначение: All Mountain , Freestyle , Jibbing Геометрия: Allmost Twin Сезон: 12/13 Бренд: Rome SDS Пол: Женские Размер 144 Цена: 2500 грн Тел. O68 2O2 1O65 Rome Romp – Учитесь кататься или прыгать, падаете, ловите кант? Сновым 3D рокером все ваши ошибки остануться в прошлом! Вмеру мягкая и послушная доска, с идеально настроиным для девушек сердечником, всегда будет помогать вам совершенствоваться. В этом сезоне мы усилили эту доску бамбуковыми стрингерами, теперь ваше олли станет ощутимо выше! Это самая доступная доска на рынке с 3D Рокером! В доске используется технология QuickRip Sidecut, это дополнительные контактные точки на кантах, благодаря которым доска просто вгрызается в жесткий склон и лед, тем самым позволяя вам проезжать участки льда, даже не замечая их! Особенности конструкции: рокер - Rocker 3D Flat Rocker конструкция - Sandwich Sidewall геометрия - Twin/True сердечник - Pop Core Matrix оплетка - StraightBiax Laminate скользяк - XTRD Base боковой вырез - Radial sidecut Park Edge Bevel -2° base/-2°
  2. PsV

    Flow Nxt-fse или M11

    поддерживаю. катал на стандартный flow иногда были трудности
  3. І так розвіюємо міфи (скільки людей стільки думок). Коли я побачив цей пост за 4-ри дні до відїзду на Драгобрат на 2-4 березня і якраз в цю «ЗД» При тому що я організатор поїздки на 19-х чоловік, якось все стало моторошно і думав шукати інший готель. Но подумавши при тому що після такого інциденту і шуму на драгі таку ситуацію в ближчим часом не допустять. Здзвонився з власником «ЗД» Віктором розпитавши що таке сталось (його відповідь що можливо ця група отруїлась ще зарання.. но він всетаки подав воду на експертизу по його словам , і в нього в готелі на той час були і інші з якими все було гаразд + його персонал /в персоналу імунітет =) / ) . Все-таки вирішив поїхати але були сумніви в їжі, хтів відмовлятися. Приїхавши в «ЗД» «человечки» в столові їли. Подивився ніхто не страдає отравленням, малі діти бігають Перепитавши у Віктора що ж всетаки було.. він відповів що ТО була забруднена ВОДА. (всіх своїх я попередив щоб не пили воду з крану). По словам Віктора воду він бере у сусідів. А де Вони її беруть Він і не має уявлення. На 2-й день в «ЗД» встановили хлоратори води. В номерах було тепло навіть Жарко на термометрах в коридорах 23-24 градуса в номерах тепліше, в мене в номері вікно весь час було на мікровентиляції. З мінусів що хочу озвучити: Батареї включали десь біля 18,00. І виключали рановато.. хоча речі на ранок були сухі, но на батареї я особисто сушив тільки рукавиці. Тапки сушились «сушкою для взуття» /на озвучення про відключення батарей Віктор каже що його кочегар підтуплює і він його «пенає»/ Харчування на низькому рівні. (навіть пюре яке неможна спортити, мені не сильно сподобалось) но їсти можна було. ПОТРІБНО МІНЯТИ ПОВАРА В деяких номерах не працювало телебачення (на прохання починити, сказали ОК! Підійде майстер ніхто не прийшов %( ) - правда я про це взнав вже при дорозі додому. Шумоізолятція не сильно добра. ( Але це проблема у всіх будинків оброблених деревом. Таких я зустрічав ума) хоч нам сильно ніхто не мішав крім малечі яка білага на 5-му поверсі. Но більше я думаю що заважали ми проживаючим своїм шумом та пісень під гітару. Кажись все що хтів висловити з своєї сторони. Підсумок: як на мене приїздити туда можна. Якщо щось ще згадаю напишу.
  4. В нас таке навіть і на буку було з водою.. коли "серу" пили.
  5. як на мене нічого немає страшного.. но бажано зачистити і покрити лаком. щоб не мокло.
  6. да версій багато.. ну всетаки цікаво результати "посевів"?
  7. Спс за інформацію . я туда якраз з товаришами в сумі 18 чел . мали в цей отель їхати.. счас буду походу шукати інші місця .. якщо знайду... або відмовлятися від жрачки... хз-хз
  8. я теж планую приїхати на Вихідні..
  9. То вже на наступний тиждень можна буде приїздити... і пробувати парк?
  10. З нетерпінням чекаю. Буду чекати подальших новин!
  11. Ку! В прошлом году был в такой же ситуации.. был загран выездов небыло... хочу в Австрию, дадут ли визу.. (ДАЛИ) в посольство пришлось ездить 3-ри раза.. (у жены были траблы.. \неправильные справки с банка дали..\) А у меня вобще была трабла в паспорте.. (с запретом на выезд, \поставили когда еще небыло военного \ - длиная история =)) ) ездил с ребятами Kiwi Австрия ТАк чо хочу сказать... Иди и пробуй.. Как ребята выше сказали, чтобы были билеты бронь на отель + деньги в банке.. чтобы показать в посольство.. УДАЧи в получении ВИЗЫ =) п.с. Для первого выезда спрашивают жостко, даже на роботу звонили.
  12. ДА! скоро и ограничители скорости поставлять, а за углом "Лыжный патруль" с ВИЗИРЕМ =))
  13. PsV

    Rome Garage и вырванный кант

    так он соединяется на носе. доски.... у меня так хм. но кажись на видосе небо видно что ты люто кантовался передним кантом.. (чтобы он мог вырваться)
×