Перейти к содержанию

amber117

Сноубордист
  • Публикаций

    106
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

2 Нет репутации

Информация о amber117

  • Звание
    КейБордер
  • День рождения 08/31/1989

Контакты

  • Сайт
    http://shopopaloshow.livejournal.com/

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Kiev
  • Стиль катания
    Freeride
  1. а ще вони білі, а тре було б якогось яскравого кольору...
  2. вони на пару днів точний прогноз дати не можуть, а тут вже дрочать на їхні прогнози на півроку....
  3. amber117

    FUN

    Розгадка для
  4. а слідом за цією темою ще штук 10 з'явиться приблизного змісту: "пожалуйста поставте лайк "
  5. amber117

    6 вершин за 6 годин

    Це мега шикарно) Коли буде саме відео?
  6. amber117

    Доска фрирайд фристайл

    ні риба, ні м'ясо... якщо мінімально там і там, то будь який ол-маунтін - фрістайл... для більш серйознішого рівня треба конкретно під катання, хоча тоді б ти не задавав таких питань....
  7. Провтикав, сорі. Да, погоджуюся що ці палки не підійдуть) На Шпиці ходив з позиченими у друзів Masters Sherpa. Враховуючи, що на сонці на палках була вода, яка потім замерзала, то з крутилками при регулюванні на крутих підйомах помучився нормально. І обовязково треба великі кільця для снігу. У коріша були менші кільця і палки нормально провалювалися в снігу і це було напряжно. Доречі, а хтось зустрічав кільця у формі слідів звірів? Було б прикольно з таки походити)
  8. Хтось юзав Black Diamond Distance? В чому плюси мінуси кріплень сегментів?
  9. Коли ми там були то вентиляція була в діаметрі 6-10 см )
  10. Інтер'єр однієї з кімнат вищезгаданої колиби: Також вдалося зацінити іглу ICE SCREAM: (соррі за пробиту стінку, нажаль по іншому залізти не було можливості так як усе було задутим і не могли знайти вхід) Одже моє порівняння іглу і колиби: Плюси в сторону колиби: 1. Багато простору. 2. На дереві спати тепліше. 3. Через двері легше вийти. Якщо там бігати за снігом щоб топити чи ще чимось, напрягає постійно раком вилазити і залазити в іглу. 4. До колиби набагато менше по відстані нести великі рюкзаки. 5. Не потрібно відкопуватися, якщо замете. Двері відкриваються в середину, або їх взагалі нема. 6. На поляні коло колиби вітер менше турбує при відливанні. 7. На стіні в будиночку весить майже цілий номер журналу плейбой, коли в іглу лише одна сторінка з нього. Плюси в сторону іглу: 1. Безпосередня близкість до споту. І не потрібно тратити від 2.5 - 3 год, щоб від колиби дойти до іглу, пити чай і йти на спот. З іглу можна мабуть велику к-сть спусків зробити при хорошій погоді. 2. Можна сміливо залишати свої речі в іглу, а не закопувати коло колиби, не думаючи , що прийде якесь єтті і після цього крутий екіп буде в єтті, а не у сурового беккантріста. 3. В іглу немає шпарин і розбитих вікон через які буде задувати в середину. 4. В іглу не має запаху новий парфумів від вуйок "Вівця №5". 5. В іглу затишніше і відчувається дух сурового беккантрі. І окрема вдячність і респект за іглу! Також є питання: Чому вентиляція була пробита зверху? Адже все тепле повітря збирається зверху і в даному випадку виходить одразу через вентиляцію. А ще стінки коло вентиляції підтаювали і вода капала на підлогу в іглу. Чи спостерігалося у вас таке і чи є нові конструктивні розробки?)
  11. я замовляв собі ліхтарик з ДіалЕкстріму, ліхтарик приїхав, сбу не приходило) так у нас половину торгашів електронікою всякою замовляють товари на ДіалЕкстрімі і накручують вдвічі-втричі вищу ціну, це ще враховуючи що в них фрішіпінг по всьому світу...
  12. та Шпиці вже прям як Протас))) Ваші сліди там замело одразу після вашого відїзду... ми прокладували нові, хіба що в лісі іноді вгадувалися ваші сліди там де глибоко провалювалися..... від колиб до Шпиць там практично утрамбована стежка, і скітурна лижня..... а зараз після приїзду Самурайдерів там натоптано так що снігоступи точно не треба)
  13. amber117

    Катание возле Смотрича

    Каталися вздовж стежки, яка веде на Піп Іван через г. Смотрич? Шкода що не піднялися на Піп Іван, але цей лайтовий спуск виглядає по кайфу)
  14. amber117

    Скандал в Буке

    щось забагато постійних дрібниць, як для "крутого курорту"... це походу був єдиний варіант, щоб адміністрація якимось чином відреагувала... інакше слали б усіх лісом і нікому не розблокували підйоми... будь які прояви громадської непокори часто створюють для когось незручності... і до цього треба відноситися з розумінням, бо на їхньомі місці могли б і ваші скіпаси заблокувати... не усю ж биковель заблокували, а один підйомник... народ відстояв свої права, це рідкість у нас... чомусь забивають або бояться відстоювати свої права... "лижні придурки" - тоді вже і бордери теж, бо вони також там були, аби когось обізвати?
×