Перейти к содержанию

LDGousT

Сноубордист
  • Публикаций

    54
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о LDGousT

  • Звание
    Чайник

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Kyiv-city
  • Стиль катания
    аби шо
  • Сколько лет катаешься
    8
  • Борд
    фанерко
  • Углы установки креплений:
    +18/-6
  • Крепления
    кріпло
  • Ботинки
    чоботи

Посетители профиля

1385 просмотров профиля
  1. Мабуть багато хто чув, але можливо хтось ні і зацікавиться. В двох словах: схоже, що забудовники підбираються до Протаса. Давно вже чув слухи про те що на нього поклали око. І от на днях почалась якась двіжуха поруч з комплексом. Деталей нажаль не знаю, так як не був учасником перших мітингів. Просто лишу це тут https://www.facebook.com/events/669644686797469/
  2. так від того що турнікет не працював, не значить, що там інші скіпаси :). Навпаки - не можна спростувати), але так як я особисто на тому підйомнику ще не катався, дискутувати не буду). Підійдете, коли буде працювати, взнаєш, заодно і тут відпишеш). Буде корисна інфа з перших уст.
  3. кажуть, на нього той же скіпас, що і на чайку
  4. доставку з-за кордону організовують meest.us npshopping.com
  5. LDGousT

    Драг 21-23 квітня

    Христос Воскрес! Ну що, хто за православну каталочку на вихідних? плануємо виїздити з Києва 43-ім потягом 21-го квітня. Повертатися в неділю 23-го 218-им потягом. Потрібна компанія для трансферу.
  6. Є скіпас: 14 підйомів на курятню. За символічну плату. 063 844 94 six six
  7. LDGousT

    Доставка с США

    Я так розумію, митниця вже посилку пропустила, на цю шарагу... Можете почитати відгуки. http://www.otzyvua.net/rosan.html?page=1
  8. LDGousT

    Доставка с США

    Поділюсь своїми враженнями: 10.01: Посилка прийшла в Україну. 17.01: Написали смс, щоб я з ними зв`язався. Сказали надіслати на імейл скріншот інвойса, чека, посилання на магазин, з ціною. Зробив. 18.01: Написали щоб прислав, цитую "Надайте, будь ласка, виписку з банку з печаткою та підписом касира банку.". Відписав їм, що мене просили підтвердження простіше. Зателефонував в банк, сказали щоб приїздив, зроблять мені виписку. Враження не найкращі... У них там якісь сумніви по ціні, думають що я їх надурюю на 1000 уо? З дошкою ж в посилці має бути чек поідеї. Вони ж ніби мають право відкрити і подивитися?
  9. та ніби нема. Підйомники не працюють,пушок нема.
  10. LDGousT

    Куплю P-Tex

    всім дякую, тему закривайте)
  11. LDGousT

    Куплю P-Tex

    Власне куплю P-Tex. Або якщо хто можливо бачив продажу в Києві, підкажіть плз.
  12. LDGousT

    Доставка с США

    Хм, цікаво. А як відбувається нарахування і процедура оплати? Мені якесь повідомлення приходить, я так розумію на мобільний і можна оплатити карткою через інтернет?? Всім дякую за відповіді. Відправив вказавши реальну ціну 200уо.
  13. LDGousT

    Доставка с США

    Підкажіть як бути з лімітом, точніше якщо його перевищив. Як там зараз на митниці, дуже прискіпливі?!) А то виходить купив річ за 200, на ній напевно і цінник такий самий, але ж ліміт 150.. Юзаю Міст. Вказувати правду чи ризикнути?)
  14. оставьте реквизиты пожалуйста! желательно веб-мани...
  15. LDGousT

    !Фоточки с Протаса!

    не помешает) будет нефик делать - зайду поклацать, вдруг действительно себя найду где то на фоне случайно) Только если раздел называется "Протасов Яр", по выбрасывать оттуда не "протасовские" фотки имхо
×