Перейти к содержанию

krykun

Сноубордист
  • Публикаций

    124
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

1 Нет репутации

Информация о krykun

  • Звание
    КейБордер
  • День рождения 03/10/1983

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Київ
  • Интересы
    Сноубордінг і т д...
  • Стиль катания
    Фрірайд, фристайл
  • Сколько лет катаешься
    5
  • Борд
    158,156,160
  • Углы установки креплений:
    15/0,-5
  • Крепления
    Burton
  • Ботинки
    Burton
  1. Фільм з філософією, озвучка на українськиій мові теж ріспект. Був присутній не на одній примєрі, але такого задоволення ще не отримува раніше, як від цього фільму. Молодці організатори, що привезли та показали такий фільм. Катря та Вадим . Львову на мій погляд, ще більше сподобається перегляд цього кіно.
  2. В нас є заходи сюди http://adrenalin-ua.com/ru/tours-a-travel/...gobrat-new-year
  3. Якщо буде таке замовлення, Ми Вам про це скажемо, нам Ваших грошей не треба. Ми навпаки хочемо, щоб Вам було дешевше і Ви звертались до Нас ще.
  4. Можна в одну, але ціна не зміниться, наразі є 9 місць по 400 грн. І ми їдемо 8 - го в обід виїзд, в 22.00 будемо в Києві!
  5. Продаємо окремо трансфер в автобусі в дві сторони на Драгобрат + підйом та спуск на ГАЗ-66. Виїзд: 30 грудня 2011 пт, м.Київ збір о 2000, ст. м.Шулявка, біля танку. Приїзд: 8 січня 2012 нд, м.Київ о 2200, ст.м.Шулявка, біля танку. Вартість: 400 грн. Для членів клубу Адреналін та студентів 350 грн.
  6. Зустрічаємо прем'єру першого російського free-ski блокбастера «Територія снігу» у м.Львів, яка відбудеться 27 жовтня 2011 року в кінотеатрі «Київ» о 1930 (пр. Шевченка, 8). Про фільм Фільм «Територія снігу» - це перший російський фрі-скі блокбастер. Це «м'ясо». Хелі-ски з Камчатки і Архиз, великі дропи в Тінь, Аворіаз і Ле Дез Альп, зйомка трюків з вертольота, світовий рівень катання, запах гару і гасу в залі на прем'єрі. Знято все краще, що є в Росії. Новий фільм знімався з листопада 2010 по липень 2011 і став наймасштабнішим, трудомістким і дорогим в історії Action Brothers. Місця зйомок: прііскова, Шерегеш, Даван, Архиз (Heli-ski), Червона Поляна, Тінь, Лаакс, Аворіаз, Ле Дез Альп, Рука, Смоленськ, Камчатка (Heli-ski). Презентація фрі-скі брендів Вперше в Україні, презентація двох фрі-скі брендів! Moment і Icelantic - дві американські мрії для українських фрірайдерів! Знайомство з лижами почнеться в 1930 перед прем'єрою фільму у фойє кінотеатру. Буде представлена ​​повна лінійка моделей обох брендів. Ви зможете особисто побачити і потримати в руках лижі, які вже стали культовими у себе на батьківщині, в США, і справили глибоке враження на світ фрірайду. Обидва бренди - найвищої якості. Handmade, тобто майстрові, ручна робота. Moment родом з озера Тахо, Невада. Icelantic - зі Скелястих Гір, Колорадо. Створено райдерами - для райдерів. Лижі Moment ви побачите і безпосередньо на екрані під час прем'єри, оскільки багато російських райдери, що знялися в «Території Снігу», катають саме на «Момент». Приємні сюрпризи прем'єри Ви зможете обговорити враження з друзями під приємну музику ді-джеїв та зарядитися баночкою-другий напою Monster Energy. Квитки на прем'єру Вартість квитків: 25 грн. Придбати квитки можна безпосередньо перед прем'єрою 27 жовтня 2011 в кінотеатрі "Київ" (м.Львів, пр. Шевченка, 8). Організатори та підтримка: Компанія VIS Distribution Школа фрірайду «Anton Ski School» Monster Energy Громадська організація "Адреналін"
  7. krykun

    Peace'n'love Camp Vol 2

    О то Ви обстругали Наш автобус, просто такого Я не пам'ятаю за 7 років в організації різно роду заходів...Просто таке враження що дирка не з того боку у проїжджаючих... Бля водії такі схаренні, що п.....ц... І мені немає чим крити за Вас..., бля мені шкода перевізника за такі копійки Вас повіз і набрався вражень на все життя... Каже що Ви йому снитеся в його кашмарних снах...
×