Перейти к содержанию

Borges

Сноубордист
  • Публикаций

    19
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Borges

  • Звание
    Утюг

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Івано-Франківськ
  • Стиль катания
    freestyle/freeride
  • Сколько лет катаешься
    з 2003
  • Борд
    Elan Prodigy
  • Углы установки креплений:
    15/15
  • Крепления
    Elan Neon
  • Ботинки
    Forum Shepherd
  1. якийсь рік такий невезучий для фрірайдного катання Дуже вже багато лавин і їх жертв.
  2. Ноуз і Тейл дошки найчастіше убивається тоді, коли райдер ше вчиться кататись і не контролює куди він їде. в реалі коли ти вже свідомо вибираєш і купуєш свій снаряд, про який ти так багато читав і довго мріяв - ні за шо в світі не будеш сверлити там дірки - для чого? Чи не простіше просто не заїжджати в дерево, чи паркан, чи хз куда. Якшо ти вмієш кататися, тобі це не потрібно. імхо
  3. Вже знайшов попутчиків. модератори, видаліть тему
  4. Питання до автора - пачка від парафіну була відкрита коли ти її брав в магазині? парафін міг усохнутись в коробці?
  5. Приєднаю до списку Кваси, і за Раховом - Богдан і Ділове - затишні смт з кількома вулицями, де гори надзвичайно мальовничі! п.с. Ще би порадив село за Ворохтою, одразу біля КПП на Говерлу.
  6. Недавно хтось створював тему про ситуацію з продавцем стафа на форумі, який покупцю морочив голову місяць і так і не доставив товар. Може є зміст і недобросовісних продавців у список заносити? Ну і відповідно, білий список продавців. по темі: З Бумерангом нормально працюється, Діма міняє товар без базара і не зважаючи на терміни навіть і клієнтам з інших міст, якшо той їм не підходить. при цьому доставляється товар поштою.
  7. +100500, тим більше, якшо дошка береться для джибу.
  8. Фсьо, поняв, шо не треба паритись. знайшов, шо у багатьох та сама фігня трапляється. Вже і покупець на дощечку знайшовся всім дякую
  9. або весни. можна до речі і в Україні знайти хорошу знижку на хороший стаф.
  10. Насправді ні. дошка зараз в продажі. я хочу дізнатися, чи це критично. Якшо проблема серйозна - я просто зніму дошку з продажу, шоб людей не найобувати. Хочеться почути думку тих, хто вже з таким зустрічався. Буду вдячний TJ, Bogdan, SPY за відповіді.
  11. Часто на б\у дошках зустрічаються сколи лаку\ламінату. отак наприклад: Хочеться дізнатись від знаючих людей, наскільки це критично? як це можна полікувати? п.с. сердечник не тронутий
  12. Borges

    L4y Fs2 Waver

    там шо, дійсно рокер? а можна реальні фотки того рокера? хтось навіть на форумі продавав таку дошку. Справді цікаво, бо як правило, рокер всі бренди патентують, а на оф. сайті ні слова про нього.
  13. та тут не просто дефіцит - У Франківську їх просто вигребли з аптек за 3 години, більше того, вигребли все, оксилінову мазь, всі противірусні, аскорбінову кислоту і навіть маски антибактеріальні!
  14. smash3d - дуже мало бачив людей, які катають карвінгові дошки! Але кажуть пруха ше та! розкажи де купив, скільки коштує комплект - ну і де катав на ній, як враження?
×