Перейти к содержанию

shenan

Сноубордист
  • Публикаций

    87
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о shenan

  • Звание
    Чайник

Информация

  • Город
    Чернівці
  • Интересы
    Сноубординг,Бокс
  • Стиль катания
    Carving
  • Сколько лет катаешься
    3
  • Борд
    Burton Operator 10
  • Крепления
    Burton CO2
  • Ботинки
    Burton ION 11
  1. спс очень познавательно
  2. имеется парочка Lib Tech и Burton по вкусным ценам, кому интересно в личку.
  3. Скажімо так, катаю я вже давненько,(наданий момент снаряд Burton Operator 157 10' вайд /Burton CO2) попавши декілька разів цього сезону на Дразі на "true powder"=) зрозумів що фрістайл дошка в пухлому добряче "тоне" і після декількох годин каталки можна відгризти собі задню ногу (як в одному пості писав вельми шановний grabli) Тому взявши до уваги те що зараз солодкі ціни на снарягу за бугром актуального року і маючи вільні кошти, я затарився абсолютно майже нульцевою снарягою, чому майже, тому що вони себе позиціонують як DEMO, правда коли приїхали на Україну я на них слідів використання не знайшов, муха на них не сиділа=) ітак: 2012 LIB TECH TRS 162 C2 BTX w/Mane Traction фрістайл/фрірайд 2012 Lib Tech T Rice 157.5 C2 BTX w/Magne Traction фрістайл/фрірайд 2012 Burton CUSTOM RESTRICTED 158 cm Rocker Camber Combo фрістайл/фрірайд 2012 Burton Malolo 166 фрірайд 2012 Gnu Riders Choise 157.5 C2 BTX w/Mane Traction фрістайл/фрірайд і кріпло 2012 Burton Cartel EST 2012 Burton C60 EST 2012 Burton Malavita 2012 Volkl Fastek Prime Alu 2010 Burton CO2 мій "весрост" 75/182 для справки, моя субэктивна позиція,так як маю фрістайл машину така, щоб залишити собі Burton Malolo 166, але не впевнений в ростовці, чи не завелика.Також дуже спокуслиовю є можливість спробувати дошку з магною Lib Tech TRS 162, "гудвуд 2012" теж цьому сприяэ. а також який варіант кріплень на яку дошку ви б поставили? цікаво почути Вашу аргументовану думку, при виборі бренд та дизайн мене найменше цікавлять, в першу чергу технології, та поведінка дошки в паудері.
  4. 2500 дійсно ціна в наших умовах круть, бачу зараз зі штатів можна придбати charlie slasher 290 y/e rome anthem по такій самій ціні є. смислу гнати звідти таку дошку якшо у нас зараз можна купити дешевше+ oops ти бува не сплутав 4500?
  5. тут уже не раз поднемалась ета тема, юзай поиск. доски с C2BTX хорошо себя чувствуют в етих условиях.
  6. shenan

    Порекомендуйте доску, плз

    бери Gnu Riders Choise или Lib Tech T.Rise
  7. shenan

    Burton Co2 10 на доске Custom X Est 11

    у меня крепло СО2 на Burton Operator ICS, откатал 2 сезона, супер и в целяке и на траченой трассе и на трамплинах в парке, немного разбалтывается передний креп,почему то, нужно подтягивать болтики после дня катания. А так все оке, щас решыл взять такого же плана крепло только EST для сравнения.
  8. Lib, Gnu - там чим довша ростовка, тим більше фрірайду ) Rider Chois, T.Rice... по суті ідентичні дошки, тільки уклон лібтека на фрістайл в пухлому, уклон гну на парк, а взагалі дошки позиціонують себе як алл маунтань, універсал: і в целіні не тонуть і на трамплінах і впарку на перилах... такий собі скальпель від усіх болячок) Взяв Gnu Riders Choise спробую шо за апарат.)
  9. shenan

    Скандал в Буке

    був у суботу на буковелі, з нашої компанії також мали такі абонементи,було ну дууууже багато народу з такими абонементами, на 5,13 підйомнику черги на Віпах 20+ чоловік.Після блокування 2 го підйомника абонементи низького сезону таки розблокували.
  10. shenan

    Сноупарк в Буковеле

    чет вчера я не видел там офф открытия(
  11. shenan

    Red Bull Слалом Кагалом

    фото змагань на сайті буковеля фото
  12. кому цікаво найсвіжіші новини по сноупарку Горбово завжди тут http://vk.com/jibbing_together
  13. shenan

    Red Bull Слалом Кагалом

    ага 1 175 гр двомісний економ вік-енд, жесть... - 50% 587,5 гр доба, / 2чол = 297,75 гр за тіло./доба http://bukovel.com/node/549
  14. shenan

    Red Bull Слалом Кагалом

    Тільки що дзвонила ресепшн герла з Буковеля, пропонувала скидку на проживання 50 % як учаснику слалом кагалом.
×