Перейти к содержанию
Leshiy67

Щетки для парафина

Рекомендуемые сообщения

Всем привет! кто пользовался медной щеткой для очистки скользяка? есть ли в ней смысл? или хватает смывки для очистки? какой щеткой вы пользуетесь после нанесение парафина?

Заранее спасибо за советы!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Саме для очистки чи типу відновлення скользяка?

Якщо для очитки, то не страдай фігньою!!! Нащо для простих смертних так ускладнювати собі життя і купувати окремо щітку для очистки скользяка, первинного, вторинного, а потім ще і для фінального полірування, а потім ще поліруванням корком, або спец серветками, як це показано у мануалах іменнитих брендів, які ж і випускають всі ці причандали? І тим більше купувати типу "спеціально придуману" змивку за 100500 грн за маленький тюбік спрей? О_о

А паралельно треба ще правильно канти точити! Для чого треба мати і шліфувальний камінь різної твердості, три алмазних напильника (синій, жовтий, червоний) і парочку звичайних + толковий канторіз з змінними кутами заточки.

І це все вильється в дуууууже немалу суму. Тому якщо ви мега спортсмени, приймаєте участь в змаганнях і долі секунди вам вирішують роль, то тоді можна заморочуватись і купувати всі ці аксесуари і робити всі ці операції строго по інструкції.

А якщо ви просто катаєте для себе і самі слідкуєте за снарягою, то взагалі не бачу сенсу так заморочуватись.

Сам для змивки використовую не агресивний розчинник бенз "Калоша". Він реально дешевий, не розїдає структуру, його вистачає з головою і головне він не смердить так сильно, як інші розчинники.

Для полірування використовую звичайну щітку для одягу, але з короткими ворсинками (бо довгі загинаються і толку нема) і войлочну ганчірку. Для ролі останньої чудово може підійти зворотній бік кухонної губки

gubka-dlya-posudy-300x232.jpg

  • Годнота 1

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу

×