Перейти к содержанию

Homer J. Simpson, Ph.D

Сноубордист
  • Публикаций

    8
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Homer J. Simpson, Ph.D

  • Звание
    Тазик
  1. Homer J. Simpson, Ph.D

    Шукаю з ким катнути найближчі дні на Буці

    ну з Харкова самому дійсно далекувато іншим разом, значить)
  2. Коллєги! В Карпатах випало чимало снігу, і використовуючи нормальну нагоду катнути майже в зимових умовах, завтра, з 10-го числа, я планую насолоджуватись останнім нормальним цьогорічним сніжком на Буковелі. Мене не стримує те, що їду сам, але єстєствєнно, що радість приємніше ділити з оточуючими, в связі с чєм - якщо хтось зараз вагається, - їхати чи ні, або буде на Буці з 10-го по 13-е (14-е), було би кльово там пересіктися, катнути разом, обсудити за пляшечкою\чашечкою пива\чаю тєкущіє вопроси, пабазаріть за жизнь, і всяке таке :-)
  3. с Франика набагато легше дістатись, да
  4. ти причалиш на центральний вокзал. з регулярними трансферами з Чернівців на Бук туго, зазвичай на вихідні бусами чуваки їздять зі своєю прибитою клієнтурою, а так - х.з. Маршрутка до Коломиї хіба, далі вже легше.
  5. Homer J. Simpson, Ph.D

    Ищу Графитиста

    радий, що відповідь зрозуміла. щодо реклами чи практики - можливо, в цьому є зерно істини. Але, уявіть - катається чувак на схилі з розмальованою "за красочку" дошкою, і його питають - "ух ти, а хто це тобі так її круто?" він дає координати художника, який так нормально себе розрекламував, до художника дзвонять, реклама спрацювала, він називає суму, а йому відповідають: "чувак, ти шо, я знаю шо ти працюєш за пивко і красочку, а на мені, значить, ти вирішив заробити??" так шо всьо не так просто
  6. Homer J. Simpson, Ph.D

    Ищу Графитиста

    Я тобі з задоволенням поясню, бо сам художник. Якщо фермер любить свою роботу, і цілими днями пропадає на городі, вирощуючи картоплю, то це не значить, що я можу підійти до нього, і сказати - чувак, от тобі мішок і лопата, накопай мені кілограмів так зо 20, я хочу їсти. Якщо це художник, а не дітвора що малює на стінах непрілічності, то малювання - його хліб. Так само, як і адвоката, офісного працівника, продавця чи представника будь-якої іншої спеціальності. І те, що його хліб приносить йому задоволення, не значить, що він має працювати безкоштовно. А коли він намалював щось на стіні, то намалював тому, що йому захотілося там намалювати, його малюнок будуть бачити, і буде бачити він сам, і це - приємно. А розмалювати "за красочку" комусь борд, я б напрімєр, бажанням не згорав. але, може хтось і знайдеться, шукайте..
  7. І взагалі це якось по совковому тупо. Зробіть ціни такі, шоб я не шукав в кого орендувати віп, і я куплятиму підйоми у вас. А фотки - це клініка. Якщо мені скіпас дав мій родич? В тролейбусі ж не питають, чи це мій проїздний, так само як в театрі не вимагають довести, шо це саме ти купив білет.
  8. Звідки інфа? Якщо так, то буковель сміливо йде на х.., і хоча Драгобрат, Славське енд азерс не такі круті, але оскільки барижливість в них поки ще не зашкалює, кататися з принципу доведеться там.
  9. Homer J. Simpson, Ph.D

    Буковель 16-17 квітня

    Перепрошую, тема стосується лише киян? А як щодо представників інших.. гхм, регіонів?)
×