Перейти к содержанию
***Seed***

Готовы ли вы платить за вход в парк на ПЯ?


Рекомендуемые сообщения

опитування - це звичайно круто. я проголосував "за!". але якщо це опитування потрібно спонсорам чи дирекції ПЯ, то його треба проводити грунтовно, протягом тижня на самому ПЯ з анкетуванням і т.д., щоб була вибірка хоча б 2000 людей, тоді можна говорити про нормальну аргументацію.

думаю, кожен з тут присутніх мріє про парк, про те, щоб вчитись стрибати не на горбах, а на нормальних трамплінах, щоб джибити на цікавих боксах, а не на лавочках, щоб було нормальні заїзд до фігури і приземлення, щоб хтось грамотний пояснював, що ти робиш не так і чому замість 3-6 в тебе виходить максимум "сатрікакямагу+270+ессслайд ту морда", щоб трампи не ламали лижнеко-ломи і повні нулі, які навіть перелетіти трансзит не взмозі, або заїхати на трамп в них виходить лише з третьої спроби.

вчитись можна тільки на хороших прикладах і постійно практикуючись. а коли трампліни постійно рівняють ратраками, їх постійно вбивають вс кому не ліньки - ніхто ніколи і не навчиться щось робити.

я взагалі за те, щоб після побудови парку хоча б раз на тиждень (всуботу, чи на нічному катанні) влаштовувати майстер-класи чи контести. запрошувти з росії райдерів, наших піднапрягати. ввести внутрішньоукраїнський рейтинг а ля TTR, щоб на таких контестах кожен міг набирати бали і стежити за своїм рівнем майстерності.

бо особисто мені ПЯ сниться тільки в жахливих снах і йду я туди виключно після приступів сильного сніготоксикозу. без шолома на трасу не виходжу взагалі. і навіть коли трампи хтось та будує, все одно є море народу, які тупо стоять або на розгонці, або на приземці. новачки - так ті взагалі вважають, що трамплін - спеціальне підвищення для одягання борда ))) адміністраія ПЯ дуже "успішно" підійшла до міні-квотера біля малого підйомника, поставивши загородження так, щоб з нього ніхто вже не міг стрибати. погоджуюсь, що квотер там стрьомно стоїть відносно всіх, хто їде на бугелі. але краще б вони оту загорожу ще поставили біля трампа, який був в точці сходження двох трас, біля лісу.

тобто я веду до того, що парк-парком, бабки-бабками, але під подібні речі крайньо необхідне спецально відгороджене місце. ну, такі мислі. )

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

платить можна,тока если буде за что,вобщем согласен!!

SNOWBOARDING ФФперёд!!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

а МОЖНО В ЛИЧКУ КОНТАКТЫ людей, писавших бизнес план, делавших эскиз и тех, кто этим занимаеться?

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

платим деньги,развиваем Сноубординг в Украине,но всему нужно знать меру,много денег сразу никто не даст тока выёжыватся в парке будет,так шо грн 20 в день это нормальная цена но не более

Seed:как думаеш проэкт не закроется??

М и Ж спонсируем,быстрее проспонсируем,быстрее построят))так шо откладывать нестоит))

вот впринцыпе всё шо хотел высказать в этой теме))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Ищите спонсоров на стороне, пройдите по заинтересованным людям, разместите объяву в бизнес среде.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу

×