justkid 1 Жалоба Опубликовано 12 августа, 2008 Зимній сезон давно скінчився, ностальгувати, згадувати сніг і покатухи, дивитись сніжне відео вже порядком набридло. Корочє міжсезоння, рєбятки... Хочеться екстріму, гострих відчуттів. Чим заповнити цей відрізок часу? Можна ганятись по піндостанам за снігом, можна ніжитись на пляжах... Ми обрали інший шлях. Що треба бордеру? Дошка і сніг. З останнім влітку на просторах рідної неньки напряжно, тому згодиться і те, в що перетворюється сніг на жарі, вода. Для різноманіття додамо вітер, всьо ретельно перемішуємо - маємо кайтбордінг. Оскільки самому освоювати все це діло нереально, звертаємось за допомогою до гуру: SPY, Pro-движение kite school. Спочатку нас збиралось 3є, потім 5 чоловік, зрештою вийшло аж 8ро. Багатувато, зате не скучно. Ітак, представляємо учєнічков 2го випуску SPY-школи: Катька Еа, Котлєтко, justkid, Zviryatka, Душа, Denver, Лера і пізніше приєдналась Катя Panther'ка. Визначаємось з датами, беремо білети, впуть. Їхали впірьод втрьох з Еа і Котлєткою. Білети в Катьки, яка напередодні сказала, що наш потяг в 12:40 і обіщалась в 12 бути на вокзалі. В 12:20 звоню з дому повідомити, що навряд встигну, поїду ввечері. - Кать, коли в нас поїзд? - 12:55 - Афігєть, встигаю!!! Ви де? - На Шулявкє - ииии З білетами нам підфортило: верхні боковушки біля туалету в 3му, 5му і 15му вагонах. Вагону-ресторану в поїзді не було, розмістились в Катьки в вагоні. Моя дорога з 15го в 5й не обійшлась без пригод, але про то якось згодом. Жара, плацкарт і пиво важко переносяться, трималися як могли: П'ємо пиво, спілкуємось, сміємось, потіємо, слухаємо байки про омєріку, йду спати. Прокидаюсь в Євпаторії, їмо, сідаємо на бусік, їдемо до Мирного. На перший день в нас було заплановано поселення і розвідування територій. Житло можна надибати і так: але ми вибрали простіший варіант. При виході з буса нас зустріли тьотєньки, за одною з них ми і пішли. Постійно повторюючи "я не розселяю, мене попросили" (нафіга?) повела нас в одну квартиру, хазяїв нема на місці, йдемо в іншу. За 250 грн на добу нам дісталась досить пристойна за місцевими мірками двушка. Нарахували з десяток ліжкомісць, тож в п'ятьох запросто там розмістились не задіваючи нічиє лічноє пространство Руся відразу примірився до нашого ложбіща в різних позах :ag:: Пішли розвідувати територію. І без того сірий смт Мирний зустрів нас пасмурною погодою і легеньким дощем. "Танки грязі не бояться" вирішили ми і попьорли по скіпаси на Казантіп найбруднішою дорогою Купили візу в новую жизнь, побачили море і радості не було меж Наступного дня до нас приєднались Душа і Поліна. Команда взборі, пора і кайти побачити. Звонимо Вовкє, їдемо на лиман, слухаємо теорію, пускаємо пілотажку Я ставлю рекорд по кількості ударів пілотажкою об землю Свєтка всьо то мужиствєнно тєрпіт :ab: Зрештою пілотажку успішно освоїли, групавоє фото напам'ять Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Noah 108 Жалоба Опубликовано 12 августа, 2008 (изменено) полкило, не вижу интриги где секс, грязные подробности, человеческая слабость, подлость, доносы, поносы, кокосы наконец? не задевает, не цепляет, не запоминается. нужна страсть, нужен стиль, пафос, эмоции. немного крови, немного говнецы. бегом переписывать Изменено 12 августа, 2008 пользователем Noah Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
justkid 1 Жалоба Опубликовано 12 августа, 2008 Вчимось надувати кайт, прив'язувати стропи і всьо за собою складувати. Хватаємо що кому по душі з снаряги, робимо розминочку за неякісне виконання вправ пєндєль від сурового но справєдлівого інструктора :ag: отримали по комплєкту обмундірованія і ідьом к бальшим змєям Вовка розказує нам різницю поведінки кайту і пілотажки "Понятно" кажемо ми і беремось до керма. Дєвачки почали рєзво рулювати і Спаю прийшлось плисти за Катькою і стримувати польоти Поліни Я тренував "планку от сєбя" випереджаючи шкільний розклад :ab: Так і закінчився перший учєбний день. Виснажені і задоволені поїхали додому. Наступні дні в деталях описувати нема сенсу, так як все відбувалося за одним і тим же сценарієм: Зранку рано частина йшла пляжничати, а частина залипала в апартаментах. По дванадцятій збирались, снідали і тулили на лиман. Чекали вітру біч-бой оперативно підносив кайти і гідріки, працював за їжу :ag: і катались до пізна, збирались наощуп і їхали з коси останніми Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
justkid 1 Жалоба Опубликовано 12 августа, 2008 (изменено) Про заняття... Другого дня нас чекав бодідраг. Дошок ще в руках не тримали, а скільки фану вже отримували На третій чи четвертий день пробували освоювати дошку. Був передоз з вітром і мені дуже легко дались перші кроки. Практично зразу поїхав, 3 заходи метрів по 200 на праву ногу, потім на ліву. Почувши компліманти від Спая зразу задрав носа, а наступні дні 4 все давалось багато складніше: то вітру не вистачало, то кайта, то на глибину поплив і довго вибиравсь. Тим часом поїхали Денвер і Котлєтка: перший додому :ag: другий впевнено по всій акваторії і теж додому (про це він сам відзвітує :ad: ) Поліна поїхала в обидві сторони. Катька пошкодила коліно і решту часу спостерігала за нами з берегу попиваючи пивко. Лєра впевнено катала туди-сюди. Без ексцесів не обійшлось: Денвер порвав кайт, посадивши його на дах будівлі; Лєра на швидкості помчала в мої стропи, в аварії взяли участь 3 кайти, Свєтка всіх врятувала (корисний практичний досвід поведінки в подібних ситуаціях); про бодідраг Лєри через косу теж чули :ab: Я таки зібрався і накінець почав нарізати дуги вправо і вліво. Потрібна накатка і ще раз накатка Про погоду: сонячно, ясно, без опадів. Зовсім не дуло 1 день, занадто сильно дуло 1 день. Перший тиждень роздувало близько 5ти-6ти вечора, потім десь до 3ї-4ї години. Перші дні чекати вітру особисто мені було внапряг. Тіпочки прийшли катати, а вєтра нєту, ну шо за фігня. Потім сприймалось це багато простіше, як невід'ємна частина всього процесу. З снігом в горах стабільніше, він або є, або його нема. Усна народна творчість, кайтерські прикмети: Райдер без шортів - до сміху і стьобу :ab: Міша на березі - не дує :ag: Міша літає занадто високо - к штормовому попередженню Про школу: Катали на снарягє ПРО-рівня, а не якихось там обломках для новачків Спробували широкий асортимент розмірів кайтів: 7, 10, 12, 14 м2 Вовка постійно був поряд, допомагав і вказував на огріхи, яких сам не помітив би вжизнь. Їдеш наче нормально, а в тебе виявляється ніс занадто з води виглядує. Не виправив би зразу - потім було б складніше. З берегу навряд ці всі огріхи були б помітні. Свєтка постійно розказувала щось нове по теорії і мат. частині, відповідала на безліч наших безглуздих питаннь, допомагала на воді, розгрібала наші аварії, повчання і настанови дівчатам ми прекрасно чули на березі - теж корисні уроки :ad: пасіба за постійний позитив. SPY, Свєтка, огромнєйшеє спасібо, ріспєкт Ви показали нам чудову альтернативу сноубордінгу, міжсезоння для нас тепер не має бути, один сезон змінюється іншим. З вами було кльово, хочеться повернутись. В майбутньому своя снаряга і нові звершення, поїздки за вітром. Всьо будіт афігєнна! ЗІ: більше фоток фкантактє у Поліни і Каті Изменено 13 августа, 2008 пользователем justkid Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 надо бы данный отчетец на сайт ПРОдвижения. ПР, реклама дак сказать. фана конечно было много=) фсе не описать. Думаю следующим летом...мы встретимся...и не на две недели(я планирую месяца на два) И Вова, скажешь плиз когда буш кайты свои продовать. и когда кайтборды завезут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Sway 2 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 (изменено) на самом деле все, что написал джасткид - это наглая ложь. всего этого небыло. это иллюзия. причем Полинина. свихнувшись на почве снега и попав в больницу, где принимала огромное количество лекарственных препаратов, которые вызвали весь этот бред в ее сознании. а еще она (как видно) очень круто владдеет фотошопом Изменено 13 августа, 2008 пользователем Эа Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
SET 20 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 полкило, не вижу интриги где секс, грязные подробности, человеческая слабость, подлость, доносы, поносы, кокосы наконец? не задевает, не цепляет, не запоминается. нужна страсть, нужен стиль, пафос, эмоции. немного крови, немного говнецы. бегом переписывать +1 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
justkid 1 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 на самом деле все, что написал джасткид - это наглая ложь. всего этого небыло. это иллюзия. ага, а крики серед ночі "Осторожно, кайт, стропи" теж ложь і ілюзія? :ag: І колєно в перебинтоване для підтримання ілюзії? Noah, ICE_SCREAM SET соррі тіпочки, но ми ж атлєти: ніпйом, нікурім... старалісь соотвєтствовать :ag: да і реальність там зовсім інакша, повний релакс і сплашной пазітів, сьорф стайл лайф, йопти! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 (изменено) бугага... ну вот фраза "Полкило-ты заебал" точно не была илюзией=)))))) :ag: :ag: :ag: :ag: и блин, я приеахл и НЕ КАПЛИ алкоголя небыло в моем рту!!! так что это фсе вы :ag: :ag: Эа, расказывай правду про илюзии....всю правду..чтоб все знали=) Изменено 13 августа, 2008 пользователем Душа Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Noah 108 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 Noah, ICE_SCREAM SET соррі тіпочки, но ми ж атлєти: ніпйом, нікурім... старалісь соотвєтствовать :ag: да і реальність там зовсім інакша, повний релакс і сплашной пазітів, сьорф стайл лайф, йопти! бльо, мы тебя тренеровали зимой для чего? сколько милиграмм бухла и микрограмм ЧЕ на тебя убили. нет прощения. страпон и только страпон ЗЫ: ну окей. вот ты фотло выложил. картошку там чистил, к Звирятке прижимался. А чему ты там научился. Ты можешь именоваться гордым словом "кайтер" или нет? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 может...все могут...только накат нужен.... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
justkid 1 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 А чему ты там научился. Ты можешь именоваться гордым словом "кайтер" или нет? можу настільки ж гордо заявляти про себе "кайтер", наскільки про тебе "сноубордер" :ag: ЗІ: ти гнусноє вонючко! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Sway 2 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 ага, а крики серед ночі "Осторожно, кайт, стропи" теж ложь і ілюзія? :ag: І колєно в перебинтоване для підтримання ілюзії? мальчик, меня вообще НЕСУЩЕСТВУЕТ! как и тебя! мы все иллюзия! Душа для того, чтоб рассказать все что тогда, мне нужно как минимум треть ящика черного туборга! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Noah 108 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 можу настільки ж гордо заявляти про себе "кайтер", наскільки про тебе "сноубордер" :ag: ЗІ: ти гнусноє вонючко! ахахахахаххахаха паццсталом :ag: ЗЫ: мелкий жлоб, тогда ты действительно крут Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 13 августа, 2008 не...зло... :ag: :ag: я знал...надо было диктофон юзать Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Zviryatka 1 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2008 Хочу на моррреее!!!!Хочу на кайты!!!! Уже соскучилась за криками "Осторожно, стропы!" среди ночи, за поисками плова, а также "Пахлава, трубочки!"!! По поводу иллюзий. Ситуация сильно накалялась, когда трое наших сожитилей начинали говорить на непонятном языке, употребляя разные термины, и даже споря о чем-то!!! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2008 особенно у меня осложнилась...когда я залоп заглатнул водку с соком, думая, что это бы просто сок... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VOOrDOOluck 32 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2008 особенно у меня осложнилась...когда я залоп заглатнул водку с соком, думая, что это бы просто сок... мдя поля совсем развратила малого, а мы стоко его берегли :ag: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2008 ага...берегли....я как вспоминаю опеку... :af: :af: :af: кому нет 18? мне нет 18? мне есть 18! Что после первого трипа, что после второго...дома не пью, не курю...и матом ругаюсь куда меньше :af: :af: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Slamci 0 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2008 ...Лєра впевнено катала туди-сюди. Без ексцесів не обійшлось.. ........ про бодідраг Лєри через косу теж чули чувак, это біли кайт-лупы через косу, мастер-класс)) все прошло очень быстро и почти безболезненно, главное воремя поднять кайт и тулить снова, что я и сделала уже в другой части лимана :ag: моих подвигов советую не повторять - АПАСНА!!!! )) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 15 августа, 2008 Подвигов Денвера тоже советую не повторять :ag: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
X-Life 8 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2008 мне удалось также приехать и с многими потусить....да было круто.. ветер мы тоже привезли... так как на соревнованиях после нашего отьезда ветра небыло как мне уже извесно стало :ab: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Душа 26 Жалоба Опубликовано 16 августа, 2008 угу...превезли..фигачело так, что катать не реально было :ai: :ag: Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
DENVER 0 Жалоба Опубликовано 21 августа, 2008 Эт точно при обучении лучше близко к стороениям не приближаться! До сих пор страшно! Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
X-Life 8 Жалоба Опубликовано 5 сентября, 2008 :ag: Руслан жжот Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты