Dimitry 0 Жалоба Опубликовано 14 октября, 2008 Помогите купить боты Burton Ion 09 ЧЕРНОГО цвета. Как говорят, на Украину были завезены только белые.((( Где в Украине можно купить черные Ионы??? Либо через нет???) Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
justkid 1 Жалоба Опубликовано 14 октября, 2008 в екстрем на протязі 2х тижнів ще буде один завоз бартона, можливо приїдуть ЗІ: якщо вперти п'ятою бота в живіт і потягнути на себе носок - він зігнеться і зімнеться в області над пальцями, таке майже у всіх цьогорічних бартонівських ботах. Не знаю чи було це в минулорічних ботах, не знаю наскільки негативно це вплине на живучість ботів, але мені це подали як мінус. Енівей, пощупай перед тим як замовляти. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
VetalSeven 8 Жалоба Опубликовано 15 октября, 2008 в екстрем на протязі 2х тижнів ще буде один завоз бартона, можливо приїдуть ЗІ: якщо вперти п'ятою бота в живіт і потягнути на себе носок - він зігнеться і зімнеться в області над пальцями, таке майже у всіх цьогорічних бартонівських ботах. Не знаю чи було це в минулорічних ботах, не знаю наскільки негативно це вплине на живучість ботів, але мені це подали як мінус. Енівей, пощупай перед тим як замовляти. + цена наверное просто ппц на них.как в принципе и на все боты 09 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты