Gavra 1 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2006 Буд?вельники замурували в будинку баштовий кран Кореспондент.net 19 Липня 2006, 16:19 Майже анекдотична ?стор?я трапилася в ?вано-Франк?вську. Буд?вельники замурували в новобудов? баштовий кран. Прац?вники зрозум?ли всю складн?сть ситуац?? т?льки п?сля зак?нчення буд?вництва. Тепер вони сушать голову, як його зв?дти витягти. ?дина в Укра?н? багатоповерх?вка з вбудованим всередин? баштовим краном ? в ?вано-Франк?вську. Споруда на центральн?й площ? м?ста виросла, як гриб п?сля дощу. Буд?вельники швидко будували поверх за поверхом. Роботи припинили, коли вище д?стати вже не могли. Тим часом по м?сту поповзли чутки - н?бито в?дселятимуть жител?в сус?дн?х будинк?в, поки вертольотом частинами витягатимуть кран, переда? ICTV. Проте буд?вельна ф?рма результатом роботи гордиться. Говорять, що под?бного в Укра?н? н?хто не робив, адже багатоповерх?вку будували за сучасною австр?йською технолог??ю, ? спод?ваються, що ?х нагородять Державною прем??ю в област? арх?тектури. Для демонтажу крана використовуватимуть або вертол?т, або ?нший баштовий кран. "Цив?л?зац?я н?чого кращого не придумала, як використовувати пов?тряний транспорт. ? другий шлях - це аналог?чний кран - буду?ться поряд ? демонту?ться кран, який знаходиться в закритому прим?щенн?", - прокоментував директор буд?вельно? ф?рми Мирослав Бойко. Буд?вельники об?цяють демонтувати св?й витв?р вдень, на очах сотень глядач?в. Проте нев?домо коли, оск?льки не можуть знайти кран-партнер. Кр?м того, треба з?брати п?дписи у в?дпов?дних м?ських службах щодо безпеки таких роб?т. http://ua.korrespondent.net/main/53941/ Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
chino 0 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2006 Прикольно. Надо оставить этот кран внутри. В качестве напоминания о тупости наших строителей Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Sway 2 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2006 надо было сказать, что так задумано Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
vladimir 1000 2 Жалоба Опубликовано 19 июля, 2006 Строители - далпаепы эта точна Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
YOZ 0 Жалоба Опубликовано 20 июля, 2006 "?дина в Укра?н? багатоповерх?вка " бля если это багатоповерхивка))... то как назвать 40 этажные дома на осокорках*? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Гость dedd Жалоба Опубликовано 20 июля, 2006 ?дина в Укра?н? багатоповерх?вка з вбудованим всередин? баштовим краном Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты
Vano-3d 2 Жалоба Опубликовано 20 июля, 2006 :ha: А я думал это новый анегдот про строителей-вуек.... Мне вчера рассказали это... мне и в голову такого прийти не могло... Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на другие сайты