Перейти к содержанию
  • ×   Вы вставили контент с форматированием.   Удалить форматирование

      Разрешено использовать не более 75 смайлов.

    ×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

    ×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

    ×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

  • Похожий контент

    • От grabli
      Привіт всім!
      Тим, кому справді цікавий фрірайд і безпечне катання в горах запрошуємо на другий цикл лекцій на тему "Доступний фрірайд".

       Що змінилось у порівнянні з минулорічним сезоном? Лекції отримали нову структуризацію, зачіпають більше аспектів катання, в той час як лавинна безпека виноситься в окремий інтенсив-семінар.
       
      Дати проведення лекцій: 6.11, 13.11, 20.11, 23.11,  27.11 (Київ), 18.11 (Львів), 25.11 (Дніпро). Ще одна дата залишаються відкритою для Одеси.
       
      Про що говоритимемо в найближчу неділю?
      Powder - це один із синонімів фрірайду і хорошої каталки. Але далеко не завжди powder є гарантією доброго відпочинку в горах. Лекція на тему особливостей катання в пухкому снігу, основи лавинної безпеки, техніки катання в глибокому снігу, на пологих поверхнях тощо.
      Автор,Юрко "Граблі" Карашівський - один із інструкторів та засновників Школа фрірайду The all ride // http://theallride.com.ua/ .
      Партнерами виступають творчий майданчик Mezzanine, магазин борд-спорядження ProBoardshop.
      Чекаємо вас у неділю, 6 листопада, о 19:00,
      у Mezzanine на Нижньоюрківській 31
       
      Звертніть увагу!!!
      Вхід - 60 грн - передпродаж:
      https://2event.com/events/746221
      У день події - 80 грн.
    • От grabli
      Привіт, накатав звіт про поїздку у Францію - в Les Deux Alps. Проект задуманий як справжня пригода: для авантюрних і відданих паудеру і фрірайду людей. 

      Від нас - організація всього, в тому числі і паудера. Від вас - невеличка передоплата і готовність рванути туди, де навалило. Все що вам потрібно знати - дату і місце зборки. Решту вирішує небесна канцелярія, наш досвід і бажання кататись ))

      Перепрошую за якість фоток - решта на стадій фільтрації і обробки.
    • От grabli
      Поки тривають снігозаготівлі десь там в загашниках Санта-Клауса і в рефрежираторах Діда Мороза, ми починаємо підготовку до зими.
      Цикл лекцій "Доступний фрірайд" присвячується всім, хто хоче кататись без травм, факапів і шитхепенсів - бо така наша доля. На лекціях у доступній і довільні формі ми розкажемо все, що знаємо про фрірайд, безпечне катання і способи, як цього досягти.
      25 жовтня о 19:00 - друга з п'яти лекцій. "Лавини: класифікація, причини формування, "місця проживання". Хто пропустив першу лекцію - не страшно, вона була ввідною і ознайомчою.
      Локація: Київ, Поділ, вул. Нижньоюрківська, 31 - арт-простір Mezzanine.


    • От grabli
      Всі бордери знають, що таке закантовка і перекантовка. Яко хтось бодай раз попрацював з інструктором, може похвалитись занням "проковзування", "перенесення ваги", "карвінг". Ще інструктори часто можуть козиряти терміном "розгрузка", не вдаючись в детальне пояснення, що ж це таке. Інструктори взагалі люблять козиряти незнайомими слівцями: ангуляція, інклінація, заклон, скрутка... Частіше запитуйте їх, що воно все значить
      Але класне катання залежить не від розумних слів, а від вміння відтворити ці слова на практиці. Для багатьох нубів і інтрмедіейтів стає справжнім відкриттям той факт, що сноубордом можна керувати взагалі без зусиль:
      - не смикаючи і розмахуючи руками;
      - не вихляючи задньою ногою;
      - не закидаючи задню ногу туди-сюди;
      - не на прямих ногах;
      - не в позі орла-сруля.
      Катання на борді - це в першу чергу робота з масою тіла, балансування над центром між кріпленнями (не плутати з центром дошки). Якщо оволодіти технікою, дошка перестане зриватись з канта, проковзувати, "ковбасити" нас на ходах. Власне, це і покладено в основу розгрузки - базового елемента.
      Більшість новачків (самоучок і учнів інструкторських шкіл) катаються у верхній розгрузці:
      www.youtube.com/watch?v=ld1mA9mv7SQ
      Але крім неї є ще два види - розгрузка вниз і комбінована. Перша підходить для слаломного катання і фрірайду, друга - взагалі універсальний стиль катання.
      Знайомтесь із вумною статтею, задавайте запитання, прокачуйтесь ще до сніжку, щоб почати сезон уже теоретично підкутими
    • От grabli
      Повернулись з Бад Гастайн.
      Повністю репорт про фрірайд-школу з командою The All Ride читайте на сайті.


















  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу

×