Перейти к содержанию
Angie

І-й міжнародний фестиваль екстремального фото у Львові

Рекомендуемые сообщения

Концепція:

Форма проведення фестивалю ? фотовиставка на спортивну тематику, яка має безпосереднє відношення до екстремальних видів спорту і триватиме 2 тижні ? з 9 грудня 2007 року в Палаці мистецтв м. Львова по вул. Коперніка,17(в холі другого поверху). До участі запрошуються всі, хто має бажання надати свої фотороботи на згадану тематику для спільної фотовиставки.

Мета:

Основною метою проведення фестивалю є привернути увагу до спорту загалом та до окремих його видів зокрема. Адже деякі з нових спортивних напрямків не є цілком зрозумілими для пересічного жителя нашого міста/країни. До екстремальних відносять зараз багато спортивних дисциплін. Найпопулярнішими в Україні є: велосипед (bmx, тріал, фрірайд), нарти/сноуборд (фрістайл, фрірайд), віндсерфінг, скелелазіння/альпінізм, спелеологія (мандрівки печерами), водні види спорту (каякінг, рафтинг, дайвінг тощо), парашутний та інші повітроплавальні спортивні дисципліни, паркур (доляння перешкод під час бігу по пересіченій індустріальній місцевості, з елементами акробатичних трюків та стрибків) та інші. Для спонсорів це хороша нагода взяти участь у цьому проекті в якості меценатів, що підтримують розвиток та популяризацію даних напрямків в спорті. Не виключено, що такий фестиваль міг би стати традиційним і проводитись щорічно.

Вимоги до учасників:

Кожному бажаючому необхідно зареєструватись для участі або для голосування за обрані фото на сайті події http://www.extremeimaging.com.ua. Фотографії потрібно надіслати на адресу e-mail: photomanija@gmail.com або принести в строки до 30 листопада 2007 року на Радіо МАН у Львові за адресою:

пл. Міцкевича, 8 ,м. Львів, 79000, Україна

Вимоги до зображень, поданих на конкурс:

Фотороботи повинні бути подані у електронному вигляді на cd- чи dvd-диску або вислані на адресу : photomanija@gmail.com; мати роздільчу здатність не менше 2000 пікселів по короткій стороні для цифрових зображень, або не менше 18 х 24 см при 300 dpi для відсканованих слайдів. Назва файлу повинна містити прізвище учасника. Крім того додатково для зворотнього зв'язку з учасником необхідно залишити свої координати, коментар до фотографії (місце, час зйомки, назва трюку, ім?я райдера тощо).

Результат проведеного фестивалю:

Висвітлення даної події в засобах масової інформації (в радіо ефірі, на місцевих та національних телеканалах), можливо видання буклету з фотографіями, нагородження учасників-переможців призами від одного з спонсорів магазину спортивного спорядження "Команчеро", їх можлива участь у подібній виставці в Польщі.

Строки та місце проведення фестивалю:

Виставка триватиме на протязі 2-х тижнів з 09.12.2007 до 23.12.2007 року за адресою м.Лвів, вул.Коперніка,17, Палац Мистецтв, хол другого поверху

Координати:

Організатор проведення фестивалю Поздняков Олександр +38 067 9088172

Web: http://www.extremeimaging.com.ua (сайт події зараз в процесі виготовлення ? плануєм почати роботу з дня на день, вибачте за незручності)

e-mail: photomanija@gmail.com

Фестиваль проводитиметься за підтримки медіа спонсора Радіо МАН, Польського консульства у Львові (попередня домовленість про проведення подібної фотовиставки у Польщі в місті Островець Краловий), Міської ради міста Львова, магазину спортивного спорядження ?Команчеро?.

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

  • Последние посетители   0 пользователей онлайн

    Ни одного зарегистрированного пользователя не просматривает данную страницу

×