Перейти к содержанию

varsh

Сноубордист
  • Публикаций

    5
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о varsh

  • Звание
    Тазик

Информация

  • Стиль катания
    Free
  1. Ось це неправильно) Я вот тільки став на доску, 2 виъзда в Буковель за зиму. Перший раз на 4 дні ( зміг учитись тільки 2 дні, бо сніг був штучний з льодом і від падінь куприк болів місяць. За 2 дні навчився спускатись на кантах, а вот через біль міняти канти ніяк не получалось. Хоч теоретично розумів як. На цих вихідних поїхав другий раз і сходу почав кантувати. Вже стараюсь швидкість набирати. Сніг цього разу був добре, що мягким. і падати було не боляче, і кантувався добре. Учитись на льоді-ось це зло. Почав отримувати задоволення від доски)А це найголовніше.)))
  2. ну просто бюджет обрізаний. і кольорів не багато на вибір з тих що я бачив) думав ше такуж куртку і штани повністю чорні взяти. але то певно буде як ... гопота на районі) штани ці 80 баків. курточка 100.
  3. М розмір до 41-44 взуття. L-43+. Боти 43. Які кріплення брати краще?(думаю L)
  4. Хочу придбати куртку і штани. Буду в Австрії в аутлетах (є магаз Бартон і Квіксілвер).Минулорічні моделі там повинні бути з добрими знижками. Цікавить як вони діляться в цих виробників по колекціях? І чи є комплекти(штани+куртка) чи все підбирається окремо. Ну однакові малюнки на двох речах чи ні.
×