Перейти к содержанию

Endless

Сноубордист
  • Публикаций

    11
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Endless

  • Звание
    Тазик
  • День рождения 01/02/1990

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Kyiv
  • Стиль катания
    Freestyle/freeride
  • Сколько лет катаешься
    2
  • Борд
    Forum Destroyer 152
  • Крепления
    Drake
  • Ботинки
    Northwave
  1. Endless

    Наклейки...

    сам хочу наклейку на машину..... якщо в когось є зайва або є інфа де можна таку знайти то відпишіться в приват плс!
  2. Endless

    Наклейки...

    на всі сто ! просто мене почали випитувати чому , вот і понеслось)))) я поважаю будь-яку точку зору =) і більше на цю тему не збираюсь дискутувати ...це ваш борд і ваша справа =)
  3. Endless

    Наклейки...

    я розумію коли царапина , дефект , лижники уроди.... але коли вся дошка у наклейках то це ппц ( бачив недавно таку і ніяких дефектів на ній не було як виявилось...)
  4. Endless

    Наклейки...

    не люблю грубити , так вийшло))) я всерівно притримуюсь своєї думки...наклейки - жлобство... а ви хоч стріляйтесь
  5. Endless

    Наклейки...

    хіх =) ну буває ))))))
  6. Endless

    Наклейки...

    да ) круто , еще на лоб себе заклей =) что бы самовыразится по полной :DDD лан, не парся , может ето и круто .... но всеравно как то по детски ......
  7. Endless

    Наклейки...

    жлобства у наклейки до якоъ ти маеш безпосереднэ відношення не є жлобством але і не потрібно весь борд крім тих облеювати ще всякими черепками і такою дурницею... це як тюнінг авто - тобі подобаються на мерседесі наклейки GoodYear ... так само на бартон(наприклад) не варто клеїти чогось на подобы такого...Burton це вже максимум що можна вижати із понтів , а наклейки , нехай і сноубордингкомюа нічого красивого не зроблять... принаймі це моя думка...=)
  8. Endless

    Наклейки...

    борд виглядае прикольніше тоді коли він оригінальної розмальовки !!! тобто якщо красива модель то її не потрібно рокрашувати всякими наклейками які немають ніякої цінності!!!Наприклад у тебе борд невідомої фірми а ти начепив наклейку DC ( тіп бордовська фірма) це як на жигулі значок мерседесу.... якщо тобі борд спочатку неподобався то нахера його купувати , ..... щоб потім ще більше загадити кучою понтовських наклейок? Що тобі додасть крутості- так це мастерство катання на сноуборді і аж ніяк не жлобські наклейки крутих фірм!!!
  9. Endless

    Наклейки...

    наклейки - ЖЛОБСТВО =)
  10. якщо цікавить Б/У спорядження то шоп ВОЛОЦЮГА на Брюлова 5 там є і нове ...
  11. як для новачка то бажано щоб борд був мягкий ( + тобі буде легше фістайлом займатись) , щоб визначити ростовку то відніми від свого росту 20 см = це 160 ,якраз твій ... але це верхня межа ( чим більше борд тим важче трюки робити але легше на швидкостях ганяти) і я б не радив тобі брати більший! якщо ти ще не визначився то бери в діапазоні від 155 до 160 не жорстку на рахунок цього борду нічого не знаю... і глянь в інеті як правильно вибирати б у дошку...
×