Перейти к содержанию

fenomen87

Сноубордист
  • Публикаций

    12
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о fenomen87

  • Звание
    Тазик
  • День рождения 11/26/1987

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Варшава
  1. на скільки я знаю серфери не зрозуміло з яких часів так тренуються
  2. Я тебе підтримую і ще будуть вимагати довідку від лікаря і мацати дівчат за зад чи є в них захист копчика)))) оце наржавсь я з Букі.... а бабла то нарубають))))) О і ще про глінтвейн: не уявляю скільки треба випити щоб ним напитись. Ну хіба що 2 години сидіти дубасити, а потім з розмашкой "богатиря" встати на лижі, натянути шолом і лупити вниз що сили. Сам таких бачив. "Круті пацани"....
  3. ну лан не надо так.... лутше может все скинутся по ссылке.... кто чему и кому доверяет.)))
  4. я ще ніколи не бачив щоб всі однастайно позитивно відреагували на будь-який з методів підбору ростовкі. І сам не міг зрозуміти що мені потрібно, поки не покатавсь на 3-різних бордах за один день. І взагалі то я беру -4см від того, що мені виходить такими підборами. Лыжник спускается.... но я думаю что он убегает)))
  5. серед тих сайтів, що я бачив самий повноцінний сайт про доску, який можна оцінити на 5+ це ***. Хто ще знає які сайти?
  6. fenomen87

    Маска с GPS

    мда ЖПСом там не обійшлось: Датчики: - Приемник Глобальной системы позиционирования (GPS) - Двухстепенный гироскоп - Трехосный акселерометр - Датчик температуры - Датчик атмосферного давления
  7. йопмт!!!!!!! Він шо з золотим стержнем??? Це скільки ж треба заробляти шоб купувати такий шмот? А крепи до нього ще ніхто не підібрав? Боти? Цікаво скільки мажору такий закуп обійдеться! На квартиру хватить?
  8. fenomen87

    Маска с GPS

    правильно предположил. Там на мувике даж показано как меняються высоты. Но там еще сказано что она работает в реальном времени, в геодезии это наз. RTK, но для такого режима работы нужно спариное устройство или референсная станция, которых в Украине практически нет...... хз, может кто-то еще даст ссылочки почитать подробней о жпс приемнике, который встроен в маску?
  9. Взагалі-то ЖПС не "косячит". Косячать приймачі(ваші навігатори)! Перманентні станції визначають рухи материків з точністю до 1 мм в рік. І при купівлі потрібно завжди цікавитись, що купуєш, щоб потім не казати, що щось там не так. Для кожного з них є так звана середньоквадратична помилка визначення місця позиціонування. Що для більшості цивільних приймачів становить 10 м. А такий жпс як ми юзаєм(геодезисти) тобі в портфель навіть не влізе і ніколи не дасть такої точності як розробка Бартон вс. Нокіа, що для багатьох людей дуже важливо. Гляньте сюди ы зразу все стане ясно http://facility.unavco.org/kb/questions/61...start+to+finish
  10. до речі, як там вище було сказано гпс+мобільний НЕ ПІДВИЩУЄ ВИЗНАЧЕННЯ ТОЧНОСТІ КООРДИНАТ ТАКОЖ... Це тільки прискорює процес ініціалізації приймача. Тобото відображення місця позиціонування на ел. карті отримуєш набагато швидше, з"єднання з супутником.
  11. а сам там накалявся з морською навігацією... та лан не будем сваритись))) Просто хотів, щоб перестали себе переконувати в всякій фігні.... Це не в нас в освіті змінилось, а в Європі. Вчусь я не в Україні
  12. До речі @Rt твій жпс кращий тим, що працює на двох частотах L1 i L2, в той час коли більшість тільки на L1. А от референцні станції працюють на 3 частотах L1, L2 і L5, а з жовтня місяця минулого року почали свою роботу з навігац. системою ГЛОНАСС(рос. аналог жпс).
  13. Я навчаюсь в аспірантурі на кафедрі "Сателітарної(супутникової) геодезі". То я тобі скажу, що з"єднання з інетом аж ніяк не може підвищити точності визначення координат. Підвищити точність координат може тільки з"єднання з наземними референцними станціями "Eupos" в режимі RTK, щоб виконати VRS і то як мініімум 3 станції, для з"єднання з якими тобі потрібна реєстрація на їхньому оф сайті. З інета твій приймач тільки може поновлювати картографічні дані місцевості. Таk що харош тут напрягатись пояснювати людям і тратити кошти на інет! Якщо цікаво то розпишу що таке Eupos, RTK і VRS.
×