Перейти к содержанию

vojtoshik

Сноубордист
  • Публикаций

    63
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент vojtoshik

  1. vojtoshik

    Продам Маску Uvex (150 Грн)

    Продам маску Uvex, була у використанні. Ніяких дефектів не має. Територіально знаходиться маска у Києві, Солом"янський район.
  2. vojtoshik

    Продам Маску Uvex (150 Грн)

    Актуально
  3. vojtoshik

    Продам Маску Uvex (150 Грн)

    Тут же фото прикріплене
  4. vojtoshik

    Продано

    Ще актуально? Якщо так, то який розмір в поясі і в бедрах в сантиметрах? Де знаходяться шорти?
  5. Продам абсолютно новеньку дошку Sierra Bluebird, в кульочку, ніколи не була катана. Дошка чудово підходить для катання по цілині! Зроблена компанією Burton спеціально для Sierra Snowboards Характеристика дошки Розмір: 156 см Жорсткість: 5 Більше інформації про дошку на сайті виробника. Там само рекомендую почитати відгуки. Ціна за дошку: $300 1600 грн ($200) Територіально дошка знаходиться в Києві.
  6. Знаходиться на Солом"янці. Подивитися можна або зранку (до 10-ї години) або ввечері (десь годин в 9). На вихідні можна в будь-який час по домовленості.
  7. Лайно не продаю Нажаль, зараз немає. Тобі вона зараз потрібна чи в перпективі?
  8. Ціну знижено до 1800! Дуже потрібні гроші!
  9. Дивися, розклад такий. Завтра я їду в 8 вечора кататися в Словакію, робочий день в мене починається в 11. Тому подивитися можна або сьогодні ввечері або завтра до 11 ранку. Територіально я знаходжуся на Солом"янській площі.
  10. 2000. Забирай сьогодні-завтра, а далі мені вже буде не критично і ціна буде така, як вона коштує. Або сам буду на ній катати.
  11. Да, підійде На сайті виробника написано, що підходить до 80-ти кілограм
  12. Ціна знижена до 250 доларів! Дійсна лише до 28-го грудня! Поспішаємо!
  13. Привіт! Виїжджаємо 29-го грудня з Ужгорода в 11.40 у Ліптовський Мікулаш і в мікроавтобусі є ще два місця. І є 2 місця в мікроавтобусі на 5-те число січня з Ліптовського Мікулаша. Кому, може по-дорозі, то приєднуйтеся
  14. vojtoshik

    Продано!

    Дошка продана! В наявності є ще Sierra Bluebird! Беремо! Той, хто забере дошку до кінця тижня отримає додаткову знижку $20!
  15. vojtoshik

    Продано!

    Продам абсолютно новеньку дошку Sierra Reverse Crew. Дошка ніколи не була катана. Думаю, що про цю модель особливо і не потрібно розповідати - дошка відома і шанована між райдерами. Навсяк випадок, для тих, хто у танкові - спеціально для Sierra Snowboards виробництвом цієї дошки займалася компанія Burton і зроблена вона на базі Burton custom v-rocker. Характеристика дошки Розмір: 155 см Колір: всі дошки цієї моделі йдуть з чорним прінтом та різнокольоровим скільзяком. В моєму випадку скільзяк зелений. Тип: Twin Геометрія: V-Rocker Призначення: All mountain Цікавий тред з великою кількістю інформації щодо цієї дошки. І сайт з докладним описом та відгуками (англійською). Ціна за дошку: $300 $250 Територіально знаходжуся у Києві.
  16. Їдемо в Словакію з 29-го по 5-те число. Трансфер з Ужгорода до Ліптовського Мікулаша (прямо з поїзда і під саму хату) 20 євро з людини. Житло зняли в Ліптовському Мікулаші за 18 євро з людини на добу. Їхати однозначно потрібно. З візами взагалі ніяких проблем - в нашій компанії були і пусті паспорти, але візу отримали всі без виключення
  17. vojtoshik

    Продано

    Продано!
×