Перейти к содержанию

Slimus

Сноубордист
  • Публикаций

    77
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные Slimus


  1. враження незабутні, тільки позитивні) в місцевих кафешках можна недорого поїсти,рекомендую читати прайс перед входом в кафешки) зупинявся ось тут http://www.booking.c...8c84d80b39dcX72, недалеко від центральної вулиці Круповка, до 10 хв. ходьби(непоспішаючи), недалеко супермаркет теско, до автобусної станці також недалеко, умови проживання суперові, тепло, затишно, є де доск поставити) власники приємні ненавязливі, укр і рус мовами майже не володіють, польска і англ., дуже класний бар-ресторан в котеджі)


  2. був в закопане минулого року. Місць де зупинитись дуже багато, курортів для катання достатньо, об"їздив майже всі, добиратись до них місцевим транспортром зручно і швидко, ціни адекватні) денний абонемент в середньому коштував 150 грн. максиму 200 грн., доречі після 17-ї год. ціни значно дешевші, і порадувала час роботи підйомників- до 22 год. деякі до 23год., варто з"їздити) траси на будь який смак, рекомендую спуститись з Каспрового Верху, вражені незабутні)


  3. Їздив минулого року в Закопане, бронював через букінг, ніяких проблем не виникло, оплатили тільки аванс на карту власників готелю, по приїзді оплатили всю суму. Власники нас чекали, ми приїхали на 3 год швидше ніж мали, поселили без проблем швидше)

×