Перейти к содержанию

Slimus

Сноубордист
  • Публикаций

    77
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент Slimus

  1. Slimus

    Продано

    Продано, дякую за увагу
  2. Slimus

    Продано

    Ап,сезон уже близько
  3. Slimus

    Продам Борд Nitro Prime 155

    написав на почту
  4. Slimus

    Продам Борд Nitro Prime 155

    можна фото slimsy@ukr.net, ну і хотів би забронювати до вияснення)
  5. доска окремо ,фото і ціна slimsy@ukr.net
  6. а є у Вас Salomon 155 ростовки? Slimsy@ukr.net
  7. Slimus

    Швидкість На Сноуборді

    "мої шляхи" під андроїд, непогана штука
  8. Продам штани, стан на 5, порізів, розривів немає, прались 2 рази - ручне прання спецзасобом. Достатньо, теплі, не промокають, талія регулюється липучками,багато кишень,вентиляція, замки водозахищені,система Recco. Знаходяться у Львові, відправка Новою Почтою наложеним платежем по Україні. 093 сім 2 вісім 67 2 шість Сергій, або пишіть в тему, ЛС. Ціна 280 грн.Нова ціна 200грн.
  9. купляєм штани) вже відкриття сезону!!))
  10. крутий сайт) юзабіліті афігенне, грузиться все швиденько, нічого лишнього, молодці
  11. враження незабутні, тільки позитивні) в місцевих кафешках можна недорого поїсти,рекомендую читати прайс перед входом в кафешки) зупинявся ось тут http://www.booking.c...8c84d80b39dcX72, недалеко від центральної вулиці Круповка, до 10 хв. ходьби(непоспішаючи), недалеко супермаркет теско, до автобусної станці також недалеко, умови проживання суперові, тепло, затишно, є де доск поставити) власники приємні ненавязливі, укр і рус мовами майже не володіють, польска і англ., дуже класний бар-ресторан в котеджі)
  12. був в закопане минулого року. Місць де зупинитись дуже багато, курортів для катання достатньо, об"їздив майже всі, добиратись до них місцевим транспортром зручно і швидко, ціни адекватні) денний абонемент в середньому коштував 150 грн. максиму 200 грн., доречі після 17-ї год. ціни значно дешевші, і порадувала час роботи підйомників- до 22 год. деякі до 23год., варто з"їздити) траси на будь який смак, рекомендую спуститись з Каспрового Верху, вражені незабутні)
  13. Slimus

    Бронь На Booking.com

    Їздив минулого року в Закопане, бронював через букінг, ніяких проблем не виникло, оплатили тільки аванс на карту власників готелю, по приїзді оплатили всю суму. Власники нас чекали, ми приїхали на 3 год швидше ніж мали, поселили без проблем швидше)
×