Перейти к содержанию

speedoholic

Сноубордист
  • Публикаций

    42
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о speedoholic

  • Звание
    Утюг
  • День рождения 11/26/1987

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Warszawa
  • Сколько лет катаешься
    2-й год
  • Борд
    http://img.bazarek.pl/216911/14339/2929500/250_7640295714ee637f62a044.jpg
  • Углы установки креплений:
    0-15
  • Крепления
    http://www.boardworld.com.au/images/uploads/flux_titan_2010.jpg
  • Ботинки
    http://s7ondemand1.scene7.com/is/image/MoosejawMB/10191526x1039533_zm?$product325$
  1. декілька раз бачив а відео. підскажіть, будь ласка, бо хочу собі купити
  2. ну я катаюсь з 9 ранку до 22 вечора. так зранку я не можу сильно затянути бот, а до вечора постійно підтягую і підтягую. а коли заходиш до якогось "генделика" на чайок чи "хряпнуть" то досить не погано сидиться в розшнурованих бутах. я раніше катавсь в звичайних і нізащо не купив би собі знову такі після фаст. хз кожному своє. я тільки висловив свою думку
  3. speedoholic

    хелп. порадьте дошку!

    Катаюсь доволі не погано. Кріплення в мене Flux titan, боти thirtytwo prion. Ще не вибрав з дошкою. Я люблю поїздити швидко, пробую в сноупарк заїжджати. Правда дошки брав на прокат. Першого разу то був росінйол контрас 5/10, другий соломон пульс 6/10. Соломоном чомусь мені було важко дуги різати великими радіусами і на великих швидкостях коли підлітаєш на збитому снігу важко зловити дошку - уходить з під ніг. ТАК в чому суть?: ПОРАДЬТЕ МЕНІ ЯКУСЬ НОРМ ДОШКУ УНІВЕРСАЛЬНОГО НАПРЯМКУ шоб покрутитись на ній можна було і на швидкості тримала, ну і бажано не за 5к грн.
  4. Боты я советую с системой Fastrack искать. шнуровать 2 мин. а не 5-10 + потом то сильно то слабо затянул - перетягивай!
  5. у мня 32 прион. 10.5 примерять не смогу дать так как я оч далеко но скажу что длина стельки 28.5 на наш эт 44.
  6. speedoholic

    Rip Curl и Cropp

    А у меня вот такой куртяк Кропп http://vk.com/fenomann . Купил в Варшаве на распродаже за 119 злот это где-то 300грн. 10/10к. Для меня мега крутой в плане промоканий. катал на нем от +5 до -25. Вообще не жалеюсь! 5 дней подряд и даж на батареи не вешал. кинул на шкаф, с 8 утра напялил и до 22-23 часов вечера. телефон всегда в внешнем кармане - сухой! большой плюс производителю.
  7. фото с г. Касповый Верх http://www.kasprowy-wierch.pl/index.php?option=com_co.. камеры онлайн с г. Котельница http://www.bialkatatrzanska.pl/kamery.html
  8. Шановні друзі! Нам вдалося організувати першу поїздку на гірськолижний відпочинок до м.Закопане та м.Кракова. Ми отримали масу приємних та незабутніх вражень. Вдало відпочили та отримали новий заряд енергії від гірсько-лижного відпочинку. Передивитися фото з поїздки ви маєте змогу в нашій групі у розділі фото Поїздка 20-26.01. Ми вирішили на досягнутому не зупинятись і завдяки ініціативі бажаючих організувати ще одну поїздку, яка відбудеться до м.Закопане та м.Краків, в період з 17 по 23 лютого. Захід здійснюється за підтримки Української Студентської Спілки. Під час подорожі Ви проживатимете в комфортабельному готелі оформленому в національному стилі в м. Закопане. Дворазове харчування (сніданок - шведський стіл та вечеря - перше, друге і десерт). В готелі можна скористатись більярдом та іншими розвагами. План подорожі передбачає відвідини наступних місць: ГІРСЬКІ СПУСКИ: - Біавка Татжанська - Каспровий Віерх - Маве Чіхе ЕКСКУРСІЇ ТА ВІДПОЧИНОК: - Термальні басейни комплексу "Термобаня" - Екскурсія по старому місту Кракова - Шопінг в Кракові у торгівельнех комплексах Бонарка та Галерея Краковська ВАРТІСТЬ ВІДПОЧИНКУ 2650 грн. (у вартість входить отримання візи, проїзд, проживання, харчування, оренда гірськолижного спорядження, екскурсії, обід в Кракові) Прошу звертатись та швидше записуватись бо кількість місць обмежена. Тел. (098)453-14-36; (063)643-42-72 При звернені прошу повідомити що дзвоните від Романа по оголошені з форуму сноубордінг Адреса групи в контакті http://vk.com/v_zakopane
  9. speedoholic

    подскажите по доске

    ти з цієї дошки за 3 дні виростеш. кріплення лайно. пісі: це тільки моя думка.
  10. speedoholic

    Чому затерпає нога?

    а ще досить добре допомагає 50 гр. спиртного. це не означає "нажратись встєльку!!!". Я коли змінив бути теж маю схожу проблему. а саме терпнуть обидві ноги коли перестаю рухатись. Наприклад піднімаюсь на підйомнику чи коли перепочиваю в якійсь колибі. Спиртне тобі розширить трішки сосуд і будеш почувати себе набагато краще.
  11. speedoholic

    Новая Линейка Stepchild 2012

    а меня журнальчик есть))
  12. speedoholic

    Fast Track

    <br /><br /><br /> а в мене в коробці всередині взагалі з малюнками і крок по за кроком розписано як запікати ботінок))) 32 Пріон, жорсткість 4)))
  13. speedoholic

    Stepchild

    <br /><br /><br /> ты наверное не смотрел на доску которая в ссылке. Stepchild FTW rocker с жесткостю 5 как бы и для райда думаю будет норм, та и в парке тоже планирую начинать катать. А поводу цен в том магазине который в ссылке - уж очень дорогой! Там такая доска как я хочу 5.5к грн стоит, а я забронировал такую за 330 долларов. И вообще-то я научился кататся на росинйоле, и считаю что в полне отличные доски! Возможно потому что не пробовал ничего другого, ну попробую сделаю выводы!
  14. speedoholic

    Fast Track

    мала жорсткість це яка?
  15. speedoholic

    Fast Track

    А я хз... я просто в Варшаві живу... тут теж перевелись, точніше їх розбирають швидше ніж завозять
×