Перейти к содержанию

veresen

Сноубордист
  • Публикаций

    36
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

3 Нет репутации

Информация о veresen

  • Звание
    Утюг

Информация

  • Стиль катания
    Free ride
  • Борд
    SBX
  • Крепления
    CG
  • Ботинки
    No

Посетители профиля

972 просмотра профиля
  1. veresen

    рюкзак

    Ну в мене процедура така: Вдягаю весь стафф, на машині їду до вокзалу, ставлю машину, перезуваюсь в боти. На поїзді їду в ботах, катаюсь цілий день в них. Сідаю на поїзд, перевдягаюсь у все сухе і їду додому.
  2. veresen

    рюкзак

    У мене не задніках ботів є петельки невеличькі. Лямки, які стягують рюкзак від передньої кішені до спинки, продягаю в петельки ботів і защібаю їх. Боти якраз ідеально охоплюють рюкзак, виходить так що носки дивляться один на оного.
  3. veresen

    рюкзак

    Минулого сезону купив собі рукзак Terra Incognita Snow-Tech 40 http://terraincognit...s/snowtech.html Влазить абсолютно весь стафф (змінна куртка, штани, красовки, джемпер. Після каталки передягаюсь і весь бордовий стафф лізе в рукзак. На нього ж і вішаються боти) Рюкзаком задоволений на всі 200%
  4. veresen

    Продам Маску Oakley O Frame® Snow

    Стан - новий (мірялась один раз) Ціна - 650 грн. Тел. - 0933399788 Павло Територіально - Львів. Відправлю в любу точку країни Производитель: Oakley (США). Oakley O Frame – это маска с конической полиуретановой оправой, которая расширяет периферийную и вертикальную видимость. А двойные вентилируемые линзы обработаны специальным антифогом F2. Теперь ничто не сможет поколебать вашу уверенность в себе. Тройная лицевая изоляция обеспечит вас теплом и комфортом. А у линз Lexan, которые нейтрализуют ультрафиолет, такой частый в горах, вообще нет конкурентов. Для улучшенной глубины восприятия в условиях низкой освещённости, облачности или плоского света – используйте линзы Persimmon. Особенности маски Oakley O Frame: оправа сохраняет гибкость даже при сильном морозе; широкий эластичный регулируемый ремешок с силиконовыми нескользящими накладками; текстурированная внутренняя поверхность линзы уменьшает блики; комфортный уплотнитель из трехслойной пены; запотеванию препятствует двойная продуваемая линза и технология антизапотевания F2 anti-fog; материал линз Lexan® обеспечивает 100% защиту от ультрафиолетовых лучей UVA, UVB, UVC и вредных лучей синего спектра, а также устойчивость к царапинам и оптическую четкость; подходит для среднего и большого типа лица. Цвет оправы: Jet Black. Цвет линз: Persimmon. Условия: катание в условиях низкой освещенности. Светопропускание: 55.
  5. veresen

    Продам Шолом І Маску

    Маска продана Шолом 280 грн. 0933399788
  6. veresen

    Продам Куртку І Штани

    Штани продані. Нова ціна куртки 300 грн. 0933399788
  7. veresen

    Продам Шолом І Маску

    Шолом Destroyer DSRH-777 Розмір 55/57 - М Виробник - Польща Б/У - 1 сезон Стан - Новий (без царапин ) Ціна - 300 грн Маска Woosh double lens Виробник - Невідомий (куплялось в Польщі) Розмір - Невідомий Б/У - 2 сезони Стан - є царапини (при катанні не помітні) Ціна - 50 грн. (При купівлі всього разом з цієї теми http://snowboarding....showtopic=49499 - підуть як подарунок) тел. 0933399788 Павло Львів
  8. veresen

    Продам Куртку І Штани

    І так треба обновити стафф, тому продаю свій старий. Куртка Сropp technical outerwear Розмір XL Мембрана 8000/8000 Виробник - Польща Б/У - 1 сезон. Стан - є потертості біля бороди і на рукавах Ціна - 400 грн Штани Outhorn Hydropile™ X Pro Розмір L Мембрана 2000/2000 Виробник - Польща Б/У - 1 раз на Захар Беркуті Стан - нові Ціна - 200 грн тел. 0933399788 Павло Львів
  9. Склав свій список СТО у Львові (витянув зі своєї группи в вк): 1. Everest sport. вул. Героїв УПА, 17 2. Робінзон. вул. Глибока 10 3. Екстрем стайл. вул. Стрийська 30 ТРЦ "King Cross Leopolis" 4. Команчеро. вул. Листопадна, 16 5. На одному з форумів натрапив на такий допис: Вул. Заньковецької 1, навпроти Винниківського ринку в будинку на розі (там де веломагазин сусідні двері), на вході в під’їзд кодовий замок і нема шибки, запихаєте в отвір руку і з середини відчиняєте собі самі. В дворику дверей не минете. Прокат, продаж та ремонт спорядження. Людина котра тим займається таки фанат своєї справи, якщо спішите — питань краще не задавати — почуєте цілу лекцію. 6. Біля колишньої Бомби на Чорновола є такий чу вак Юра. Враження кращі, ніж від пана Ігора. В нього вже n-років обслуговуюся. Прокат, продаж, ремонт, повністю весь реманент для зимового активного відпочинку. І ще прикол, в нього афігітєльно велика сушка для прокатних ботів, такщо можно не боятись, що боти будуть мокрі і ванючі від попереднього користувача))). 097-749-00-00. Часто буває за кордоном, такщо трубки може не брати, потім сам передзвонить! 7. Недавно взнав що є ще сервіс в магазині Говерла. вул Городоцька 73 Особисто я 2 рази обслуговувався в Команчеро. І заклявся що більше туди не піду.
  10. veresen

    Куплю Чехол Для Борда 156 См

    Куплю чехол для борда 156 см і більше Головне щоб влізла дошка + боти + куртка + штани + шолом і можна було його нести як рюкзак. Знаходжусь у Львові. Можна скористуватись Новою Поштою.
  11. veresen

    World Snowboard Day во Львове!

    Всім привіт. Сорі за некрофілію. Щоб не сворювати нову тему, запитаю тут. Цього року буде щось відбуватись, чи я вже пропустив ? http://www.world-snowboard-day.com/en/program.aspx?id=552
  12. УУУ, памятаю перші свої рази )) На Захар беркуті хвилин 15 смішив бугелістів. Розстроївся, вирішив піти пішки до підсадки на кріселку, сказали що топати багато. Думав застряну там до кінця дня. Але підняв гордо голову і сказав, я зможу. Таки вийшло в мене, навіть умодрився цигарку закурити під час витягу. Секркт простий. Коли тобі подали бугель між ноги, постарайся відкинути массу тіла назад, але не переносити всю вагу на задню ногу, постаратись розприділити вагу між обидвома ногами. Грубо кажучи, зробити свого роду галочку яка включає твоє тіло і продовження бугеля.
  13. veresen

    Новый Форум

    Дизайн класний, мені подобається, але надзвичайно довго прогружає сторінки.
  14. Співчуваю. Маю таку саме проблему. Але купив для такої справи контактні лінзи. І тобі раджу.
  15. Класне муві. Дякую. Дуже приємно було. Перший раз в житті щось виграв )) Дякую за клубну картку )) Побачимось 1-го числа на Драгобраті )
×