Перейти к содержанию

babylja

Сноубордист
  • Публикаций

    10
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные babylja


  1. Планую їхати 23 - 26 в буковель. Хочу відкрити сезон аж борд чешиться а компанії немає, але ж так хочеться провести час в компанії однодумців. Тому шукаю компанію якій одного не вистачає для спідьного проживання або просто хтось захоче приютити бордера. Я багато місця не займаю можу поспати і на підлозі головне з компанією. Якщо у когось є питання пишіть, буду вдячний і радий всім варіантам.


  2. У мене Osprey Kode 30. Купував цієї зими, випробовував у невеличкій вилазці. Рюкзаком абсолютно задоволений:

    - всі застібки грамотно продумані

    - покрій рюкзака теж приємно здивував

    - матеряли якісні

    - досить місткий хоча наперший погляд здається навпаки

    - всіма ремінцями зручно фіксується до спини, борд не бовтається

    - в нагрудній застібці інтегрований свисток

    щодо захисту спини , то його там немає!!! В задню панель вставлена пластмасова пластина ( для підтримання форми ) яка легко гнеться руками. Матерія на спині позиціонується як така до якої не липне сніг. Але якщо кладеш рюкзак щоб пристибнути/відстебнути борд то сніг липне, проте легко змітається рукою.


  3. Друзья, а кто что скажет про рюкзаки в сравнении. Интересуют Osprey Code и Deuter Freeride. Что качественней и предпочтительней на спину одевать?

    нещодавно придбав Osprey Code 30. порівнювати немаю з чим, але якщо комусь цікаво можу скинути детальні фото або викласти тут.


  4. Дуже приємно що в Україні проводять у кінотеатрах покази "таких" фільмів. Ще приємніше що він озвучений українською (судячи з трейлеру). Щиро вдячний людям які приклалу руку до озвучування фільму і демонстрації його в кінотеатрах. Нажаль мені не вдалося попасти на покази про що шкодую. Та чи можна буде його придбати на DVD з укр перекладом? ;)

×