Перейти к содержанию

pavlo_t

Сноубордист
  • Публикаций

    21
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент pavlo_t

  1. Кріплення для сноуборду Flux TT30, колір – ARMY GREEN, Розмір – M, Ціна – 1150 грн. Кріплення абсолютно нові. В комплекті: коробка, пара кріплень, 2 диски з болтами, 2 запасних стрепи, інструкція. Опис: Надміцні кріплення для прорайдерів, що відрізняються низькою вагою. Прекрасна збалансована модель для розуміючих райдерів. Зручна і комфортабельна стійка за рахунок ергономічного основи кріплення, спеціально розроблені надміцні кріплення для прорайдерів, що відрізняються низькою вагою. Прекрасна збалансована модель для розуміючих райдерів. Зручна і комфортабельна стійка за рахунок ергономічного підстави кріплення, спеціально розробленим за формою ноги. Хайбек оптимальної жорсткості і відмінне гасіння ударів платформи гарантують гладке катання і м'які приземлення де б то не було.
  2. Привіт. Є в наявності 147 і 150. Якщо цікавить, напиши свій номер в приват, я перетелефоную.
  3. Продам сноуборд Arbor Draft Blue 147, 2012. Новий! Стара ціна – 4000 грн. Нова ціна – 1950 грн. Ідеальний снаряд для фрістайлу та джибу. Призначений для середнього і професійного рівня катання. Сезон 2011/2012, колір – синій. Сноуборд новий, запакований в захисну плівку. Ростовка – 147. Прогин – Рокер. Характеристики: 2X4 14-PACK INSERTS - большой диапазон ширины стойки и микрорегулировок;максимальная ширина 24.4”/62 см BIO-FILM - глянцевая пленка, 30% био-пластик, защищает топшит POWERPLY TOPSHEET - структурированное дерево отличный щелчок, прочность и вес UN3 PROGRESSIVE SIDECUT - (Grip Tech) трехрадиусный вырез - высокая стабильность. MEDICINE CORE - 100% FSC сертифицированный тополь: промышленный стандарт прочности и надежности RHYTM WALLS - прочные боковины из ABS и Urethane BUTTER GLASSING - биаксиальное поверх биаксиального стекловолокна - отказ от излишнего веса способствует скорейшему освоению сноуборда FUSION BASE - экструдированная скользящая поверхность легко ремонтируется при повреждении BRONZE EDGES - бронзовые канты, гарантируют безупречные слайды на рейлах Ось короке відео про цю доску:
  4. pavlo_t

    Женский Фрирайд И Печаль

    Я ж написав, що вона універсальна. Хочеш катай по трасі, змістив кріплення до хвоста, і катай по фрірайду.
  5. Ось тут можеш подивитись, продається Arbor Draft 153 Black 2012: http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/snoubord-arbor-draft-2012-noviy-ID5l2hf.html Сам катаю на Draft 155 2012, снарядом повністю задоволений. Звичайно, вона не призначена для різання дуг і великих швидкостей. Якщо збираєшся кататись в парку, робити преси і ковзати по перилах, то це чудовий вибір. Хоча їздив в Буковелі просто по трасах, доска як доска, кант не зривало.
  6. pavlo_t

    Женский Фрирайд И Печаль

    Ось продається Arbor Poparazzi 2012: http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/snoubord-arbor-poparazzi-2012-ID5l2rH.html Вона правда універсальна, але за такі гроші, як на мене дуже цікавий варіант. І виглядає кльово, дівчині має сподобатись ;-)
  7. pavlo_t

    Доска Для Джиба

    Привіт. Можливо зацікавить такий варіант: http://snowboarding.com.ua/forum/index.php?showtopic=40888&hl=
  8. pavlo_t

    Не Актуально !

    Можливо зацікавить така досочка: http://kiev.ko.slando.ua/obyavlenie/snoubord-arbor-draft-2012-noviy-ID5l2hf.html
  9. Можливо зацікавлять: http://snowboarding.com.ua/forum/index.php?showtopic=42718&hl= Можливо зацікавлять: http://snowboarding.com.ua/forum/index.php?showtopic=42718&hl=
  10. Емка розрахована до 43 розміру. Тобто, на 42 буде якраз.
×