Перейти к содержанию

makspeison

Сноубордист
  • Публикаций

    5
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о makspeison

  • Звание
    Тазик
  • День рождения 06/04/1988

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Сколько лет катаешься
    0.1
  • Борд
    Rome Artifact Rocker
  • Крепления
    Rome Mob
  • Ботинки
    DC Gizmo
  1. 14 серпня 2016 була загублена камера GoPro HERO (без кріплень, просто в боксі), біля останнього готелю, в 15-20 метрах від основної дороги. місце в якому загубили камеру - чітко визначили і облазили все вздовж і впоперек. найімовірніше - була підібрана на чистій галявинці кимось з ранніх туристів\грибників\спортсменів. розумію, що навряд ці люди зявляться на бордичному форумі, але про всяк випадок наводку лишаю. буду вдячний якщо хоча б хтось, в когось запитає з тих, хто зараз на драгобраті відпочиває. потрібні хоча б фотографії, камера не так важлива.
  2. на днях посіяв болт зі суперрідкісною)) гайкою від хайбека. подзвонив юзеру SPY з пробордшопа - видали на халяву, аби дитя не плакало. за що величезне спасибі!! ато б так і катався з хайбеком, привязаним шнурком)))
  3. ну можеш подивитися як дядьки катають bmx - крутять 360 на двопрольотних сходах в шортах і шапці-гандонці, все це на бетоні, асфальті і між трубами, а не на снігу... і не паряться... сперичатися що захист не потрібен це тупість, бо він все ж захищає, але повертаючись до теми - можна катати без захисту і досить вдало.. а вибити руку, або струс мозку отримати ти маєш всі шанси і в шоломі... все ж на невисоких швидкостях сноубординг досить безпечний вид спорту через свою "снігоорієнтованість", не порівняти з моїми подертими і побитими в кров об каміння/асфальт руками ногами коли я катався на вєльчику. в половині випадків ти благополочно проскользиш по снігу відмазавшись забитим задом і руками, чого ніколи не буде в вело\мото спорті, скейтборді і тд.. п.с. але це так, філософія для тих, хто все ж хоче випєндритися, і катати без захисту "щоб стиль не втрачати".. в усих інших випадках - якщо вже є шолом, то не лінуйтеся його одягти. в велоспорті я виріс на форумах, де на кожному кроці було написано "ЗАВЖДИ ОДЯГАЙ СВІЙ ШОЛОМ", і начитавшись страшних історій я його завжди і носив)) тому порада всім - думайте про власне здоровя, і якщо не зазорно носити захист, то одягайте його) статистика каже що всі потрапляють в неприємні ситуації - гляди колись і врятує тобі життя
  4. правду глаголиш. але я там був безкоштовно, плюс коли протас ще закритий був. там ще внизу яма нарита була - теж боявся тути залетіти) і взагалі там купа різної єрунди небезпечної для людей, які погано повертають і тримаються на дошці ....труби, арматурки за тумбою і рейлом, пушки ці кляті в які теж буде боляче вїхати, дерева, я вже мовчу про той яр між спусками в який кривими ногами дуже легко залетіти))))
  5. протасів яр, всамому верху між двома бугелями знайшов хорошу арматурку в землі. катав "перший" раз, тільки застебнув крєпи, спускався до меншого склону .....і тут внєзапно мій есс-грінд закінчився 15 сантиметровим синцем на дупі)) тому додаю себе в статистику, що перший сезон катаються з відбитим задом))
×