Перейти к содержанию

Dellarka

Сноубордист
  • Публикаций

    16
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о Dellarka

  • Звание
    Утюг

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Стиль катания
    FreeRide
  • Борд
    Scott 160cm
  • Крепления
    SP Rx 720
  • Ботинки
    Burtom
  1. Dellarka

    Тернопіль - Буковель

    На Буковель потрібно одну людину їдемо їдемо бусом(8місць) 06,12,2014 на один день...за детальнішою інформацією дзвоніть +380970221041 +380931204992
  2. Заказуємо машину на 8-ох людей, нас є 6-ро, якщо назбираємо 8 людей дорога буде коштувати 125грн у дві сторни, їдемо 30,03,2014 на цілий день виїжджаємо з Тернополя приблизно о 4:30, виїжджаємо з Буковеля ввечері коли всі накатаються. П.С. Писати тільки Тернопільським.
  3. Dellarka

    Швидкість На Сноуборді

    Дуже вдячний вам хлопці! буду на трасі обовязково попробую!))
  4. Dellarka

    Швидкість На Сноуборді

    Це звичайно тупувате питання)) але скажіть будь ласка, чи можливо якось виміряти швидкість з якою я рухаюсь на сноуборді?хочу попробувати в Буковелі на трасі 14а(інтересно яку максимальну швидкість я наберу їдучи тільки по прямій) думав раніше, нічого в голову не приходить, хіба що на телефон поставити програму що по gps показує швидкість, але програма показує не завжди вірно....
  5. Ну добре десь через місяць поїду на Буковель то попробую)))
  6. Градус 15, -15 Коли вчився було 15, 5 Ок зроблю стойку шире, а повертаю я не дуже сильним натиском пяток або пальцев, інший кант при повороті майже не відривається, я так сказати неповертаю а дріфтую)))
  7. я допомагаю руками тільки при перекантовці, якщо я повертаю на лівому канті, і переходжу на правий то мене зразу викидає у правий бік, тому я допомагаю руками чуть заденсти зад борда, і тоді спокійно можу перекантуватись, ця проблема в мене на пологих горках, на червоній мені не потрібно допомагати руками я просто переношу вагу на пятки або носки і всі проблеми, і вага в мене зконцентрована на передній нозі(з цим проблем немає)
  8. (я в червоній куртці з прапором України )Люди підкажіть мені здається чи у мене насправді не правильна стійка? Я катаюсь перший сезон, у свому місті немає де кататись тільки в парку на маленьких горках і на маленьких швидкостях, в Буковелі це я другий раз, на червоних трасах спускаюсь без проблем, на чорну хотів піти але не було з ким, на свою стійку раніше не звертав уваги так як їздити получається, раніше на пряму не міг їхати бо зад закидало кантом чіплявся за сніг і вилітав, але тепер нормально їжджу і на пряму і з поворотами. Допоможіть будь ласка(((
  9. Люди хто знає як бігати на сноуборді? Буду вдячний за відео урок, або нормальне пояснення.
  10. Dellarka

    Наклейки...

    Доброго дня, можливо у вас є це фото але більше і в хорошій якості? я б хотів на кофті надрукувати
  11. Буду вдячний, якщо хтось розкаже як робити карвінгові повороти, також з задоволенням подивлюся відео уроки або почитаю статті(сам шукав нічого толкового не знайшов)(Матеріал бажано Українською або російською мовою)
  12. Dellarka

    До Скользяку Липне Сніг

    Та я сам хз, на днях йду за парафіном
  13. Dellarka

    До Скользяку Липне Сніг

    можливо ти і правий!!! обов'язково перевірю! Дякую за ідею!!!!
  14. Dellarka

    До Скользяку Липне Сніг

    мій борд як би їхав но дуууууже туго спочатку я його поставив на сніг, став на нього і з місця ніяк не міг рушити, но коли рушив більш менш поїхав, народ хто знає де можна купити парафін у Тернополі, накрайняк у Львові або де можна заказати?
  15. Dellarka

    До Скользяку Липне Сніг

    Хммм наразі дякую, непевно в ремонт занесу, хай запарафінять
×