Перейти к содержанию

Grizli_N

Сноубордист
  • Публикаций

    22
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Весь контент Grizli_N

  1. Grizli_N

    BURTON PROCESS SMALLS 2019

    Потрібна порада! Чи незадовгий буде BURTON PROCESS SMALLS 2019. 134см. для малого з вагою 37 кг. Перед тим відкатав а burton chopper 110, Минулого сезону вочевидь він вже був за маленький, але він немав ваги для 130 і більше, проміжного нехотів купувати ( нема стільки грошей щоб щороку міняти стаф ;)) а зараз в продажі є знов чопер 130 або ось цей process small 134! Порадьте що брати! катає нормально, не капець капець, але нормально! Дякую наперід
  2. Grizli_N

    BURTON PROCESS SMALLS 2019

    Поняв, дякую. Ріст в нього десь 150,
  3. Grizli_N

    Де купити Борд і кріплення?

    Плюс мені здається що із за такої маленької довжини, він неможе набрати нормальної швидкості:)
  4. Grizli_N

    Де купити Борд і кріплення?

    Виникло питання з заміною дошки і кріплення на більшу, а саме з 110 см на 120-125см. Але ось почав шукати на Українських сайтах, і зіткнувся з такою проблемкою, що ціни незовсім гуманні, як для спорядження на рік, максимум два! Можливо хтось зтикався з такою проблемкою? Як вирішували її, де купували, або де можна це зробити? буду дуже вдячний за допомогу!
  5. Grizli_N

    Де купити Борд і кріплення?

    Я розумію що ріст не впливає, але чопер для нього вже трохи по ширині малуватий, і носики вже трохи звисають :(( можливо тоді по рекомендуєте якісь кріплення для нього, бо старі Rome вже будуть точно маленькі!
  6. Grizli_N

    Де купити Борд і кріплення?

    можливо тоді хтось дасть пораду на чому оприділитися! Малому 9 років катає два сезони, ріст 137см, вага 29 кг, розмір ноги 35. Він вчиться і розвивається, катався на Burton kids chopper toy story 110. Прошу допомоги))
  7. Grizli_N

    Де купити Борд і кріплення?

    Поняв ! Дуже дякую за пораду!
  8. Grizli_N

    Де купити Борд і кріплення?

    Так це я для малого шукаю )) бо мій ріст 183/102 кг. Катаю на 159w))
  9. Grizli_N

    Де купити Борд і кріплення?

    137 см, 29 кг))) на барахолках практично нічого немає, та і розпродажі в Україні такі собі:))
  10. Вибачайте, але ви трошки перегнули палку з ціною за день! І з рівноцінністю обміну один день за 10 раз!!! Навіть такий початківець як мій малий ( 8 років. втретє стоїть на борді) робить 15-17 підйомів до 17:00! Тому ніякої доцільності і вигоди в такій купівлі немає!
  11. А як на рахунок такого варіанту? http://olx.ua/i2/obyavlenie/ryukzak-dlya-skeyta-dc-shoe-co-usa-novyy-IDdiLRz.html#:a28e5c3793 можливо хтось користується, чи може щось сказати, бо також шукаю якийсь рюкзак, і дивився на Dakine і потрапив на очі ось цей цікавий як на мене варіант!
  12. Grizli_N

    Термо 686 x Airhole ninja suit

    І все таки, інтересно які її габаритні розміри )) в мене 183/100 чи також великовата буде?
  13. Grizli_N

    Инструктор ребёнку!

    Щоб не створювати нових тем, пишу тут! Чи може хтось порадити якогось інструктора (сноуборд) на Буковелі, для малого)) можливо є вкогось якісь контакти! Буду дуже вдячний за якусь інформацію!
  14. ви подзвоніть: " Звонить/ писать: 066 777 15 28/ viber на этот же номер" знаю що ще не продав!
  15. Grizli_N

    Инструктор ребёнку!

    а де в Карпатах? )) мій старший вже хоче вчитися, 6,5 років))
  16. по ламинату ето да! а когда етими же палками начинают тарабанить В тебя)) ето уже совсем печаль p.s : перед подемником впереди стоящий лыжник так хотел попасть за турникет , что за одно решыл и братишку моего проштрыкнуть , и за собой потянуть
  17. Grizli_N

    Foursquare

    готовий забрати. в Л. С.
  18. Grizli_N

    Худи Analog -80%

    а
  19. Grizli_N

    Красные Штаны Nike 6.0 1990 Грв.

    придбав штани і курточку розміром XL. все просто Бооооооооомба! товар дуже якісний! продавець порядний чоловік, підказав, розказав ))) мої габарити )) ріст 183, вага 104кг, все сидить шикарно! дякую за оперативність!
  20. минулої зими вперше став на сноуборд, звичайно брав на прокат, але цього року хочу купити своє. допоможіть оприділитися з ростовкою, і взагалі який борд підійшов би краще. Кататимуся по підготовлених схилах, буду пробувати трішки стрибати, впринципі як і всі на початках. Наперід дякую за допомогу! мої параметри : ріст 183 , вага 104+(-1;2)кг, розмір ноги 43 p.s : розділ F.A.Q. перечитав ))
×