Перейти к содержанию

Dshiganlimon22

Сноубордист
  • Публикаций

    22
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Сообщения, опубликованные Dshiganlimon22


  1. Привіт рєбзь. Виникла ідея, щоб поїхати в Закарпатську обл., можливо в іншу цікаву місцевість на два дні(на вихідні) і зробити сходження на вершини і отримати дозу адреналіну. Можна спланувати поїздку на лютий місяць, все залежить від того чи будуть охочі поїхати. Добиратись комфортніше більш всього на поїзді Київ-Ясиня або Київ-Івано-Франківськ.  Житло обговоримо по домовленості, бажано економ варінт. 

    Хотілось би бачити в цій поїздці, тих хто впевнено катає, самостійних. 

     

    В кого які думки, запитання? - пишіть не соромтеся.  


  2. Планую БЮДЖЕТНУ поїздку на Буковель на три дні наступним чином: Виїзд з Києва 9 або 10 березня поїздом до Івано-Франківська, звідти або автобусом який ходить по розкладу або з грачами яких там вистачає. Проживати планую в Татарові(в тому році проживали в Татарові, все сподобалось, умови проживання на висоті, помірні ціни та недороге і смачне харчування. Буду зв*язуватись з котеджом на днях, щоб дізнатись будуть чи не будуть місця.) Добиратись до Буковеля з місця проживання можна попутним транспортом, так як туди їде весь попутний транспорт(на крайняк на таксі), назад до місця проживання добиратись можна таким самим варіантом. Дорога додому: поїздом Івано-Франківськ-Київ. 

    Хто планує їхати, прошу максимально швидше вирішити і повідомити сюди або у ВК.

    Також вислухаю ваші пропозиції стосовно плану поїздки, щоб досягти максимально приємливого задоволення своїх побажань.

     

     

     


  3. В цей час можна чудово катнуть. Так як в цей час всі траси відкриті, людей не так багато і черги біля підйомників майже не має. Також в цей час можливо буде sunny days.

     


  4. Рєбзь всім привет. Для менших фінансових затрат шукаю попутчика/попутчицю для поїздки в Буковель(маю спланований план поїздки).  Хто планує їхати в Буковель після 10-го березня на дня 3,( чи хтось буде організовувати поїздку пишіть ваші пропозиції, можна скооперуватись або згоден впасти на хвіст. Бажано їхати з Києва. Є питання???- https://vk.com/abogadofan


  5. Новые мембранные и водо непромокаемые перчатки.

    Материал; Хлопок,Шелк,Кашемир,Синтетическая кожа

    Очень теплые и удобные при катании.

    В наличии разные цвета. по всем вопросам пишите.

    http://kiev.ko.olx.u...html#5d13633c7d

    По всем вопросам в ЛС.


  6. БУКОВЕЛЬ АБО ДРАГОБРАТ.

    Молоді і енергійні приєднуйтесь. Можу сам комусь скласти компанію якщо будуть пропозиції.

    Поки їду один, так як у друзів не виходить поїхати,(мене звати Богдан, мені 22роки), але якщо хтось приєднається то буде набагато веселіше. Їду з Києва, планую автобусом(не виключаю і авіа) там заодно і житло нададуть(проживати буду в ближніх селах від Буковеля), також житло можна найти самостійно. їду на три дні катання, розглядаю такі дати: з 26.02.15 по 02.03.15 , в Буковелі 28 лютого відбудеться Red Bull Jump & Freeze Ukraine, або з 12.03.05 по 16.03.15.

    Якщо є якісь варіанти чи пропозиції пишіть в ЛС або сюди для обговорення.


  7. Абсолютно новые боты. 500грн. Сделано в Италии. Размер(21-22см по стельке, хотя на ботах размер чуть больше). Боты реально крутые. Продаю так как размер не подошел.

    фото -

×