Перейти к содержанию

snoopy_bohdan

Сноубордист
  • Публикаций

    4
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о snoopy_bohdan

  • Звание
    Тазик

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

  1. Плануємо поїздку в Італію Cervinia 09-18.03.2018 , Виїзд 9березня ввечері, повернення 18 березня вечів, або 19 березня ніч. Катаємося 5 днів 12-16 включно. Також в цей час (13-17.03.2018) буде ще одна група з України, до яких ми плануємо приєднатися. Їдемо на машині (1 лижник і 1 бордер ), VW Golf 7 Variant з величезним багажником зверху, дорога обійдеться орієнтовно 530 Євро, всі витрати ділимо порівну, тобто, якщо нас 3 людини, то це по 176 євро, якщо 4ро - то 132 Євро). По дорозі туди плануємо відвідати Прагу, Мюнхен, і Мілан. По дорозі назад - Венецію і Будапешт (місця для відвідування відкриті для обговорення) Житло, можемо брати загальні апартаменти, так трошки буде економніше, або брати окреме житло. Дякую.
  2. Ще розглядаю варіант поїздки 6-15квітня, машиною, але рішення буду приймати на початку березня
  3. Можемо обговорити. Яка ціна перельоту туди і назад? Які варіанти трансферу від житла до Підйомників і вартість? Яка вартість трансферу Мілан - горнолижний курорт і назад? Їхати збираємося орієнтовно з 10-17 березня. Але дати можуть бути змінені на приклад 17-24. Мені не принципово дати. Плюси їхати машиною: - Не прив'язаний до дати та часу - можливо бюджетніше - Не думаєш про питання трансферу під час перебування на курорті Але мінус в часі і комфорті, хоча можна його компенсувати прогялянкою по мілану, або іншим містам по дорозі.
  4. Всім привіт. Шукаю бажаючих. Поїхав би в березні на 5-7 днів катання в Італію, або Австрію. Як варіант не дорогий тур, але, якщо не буде туру, поїхав би власним авто. На данний момент нас 2 (я (29 років) і мій друг, лижник). Бокс для спорядження є, в нього влізе все спорядження. По підрахункам, дорога Київ-Італія-Київ з місцевими переїздами по курортам мала би вийти десь 450 евро. Тобто, якщо буде 4 людини, то це по 110-120 евро, якщо 3 людини, то по 150 євро. Житло на букінгу також дивився, виходить біля 250 евро за 5 ночей за 2х. Може є бажаючі приєднатися? Сам курорт, ще не вибрали, але на скільки я розумію треба за снігом і висотою їхати в Червиния (Cervinia), тож питання відкрите.
×