Перейти к содержанию

vetal_kobe

Сноубордист
  • Публикаций

    10
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Репутация

0 Нет репутации

Информация о vetal_kobe

  • Звание
    Тазик
  • День рождения 07/08/1983

Контакты

  • Сайт
    http://

Информация

  • Пол
    Мужчина
  • Город
    Україна,Львів
  • Интересы
    ( freeride) <br />( NBA )
  1. vetal_kobe

    [Продано]

    привет, как бы размер проверить, у мене northway Kevin Jones там 11 написано,
  2. ну Бартон з відкривачкою для піваса на хайбек в крепах Custom b ще може бути, але нах на 686 шмотках непотрибні гаєчні ключі,термометер який постійно ГОНИТЬ що зараз -10 не ясно ацкі штукі.Вот нашивкі 686 на шмотках і поясах з інкрустацією - це точно гламур.РS Якраз виклали на burton.com лінійку 08-09.
  3. да, де темперарура рулить там пушками найскоріше насиплять
  4. vetal_kobe

    Якісний РЕМОНТ

    Покоцав дошку- повний п....ц. В районі заднього канта чітко під кріпленням ведучої ноги але кант не порвав, ще є 2 тріщини в профіль дошки на томуж місці і куски кореня (на який сьогодні під кріслом Тростяна наїхав). Може хтось порадити де можливо ЯКІСНИЙ ремонт провести (Львів) ???
  5. Мрак !!! Але цікаво де цей народ таку ху.ню знайшов? Я також полюбляю OFFROAD каталку,особливо в південному лісі. Але колодязь щей штучний,щей на тростяні ? :ac: . Погодьтесь звучить настілики дивно. Хоча б хтось знає де він є?
  6. борд Santa Cruz - Largo Dantes (wide) 162 (freeride) Salomon M-735 (park) креп Drake Mentor 06-07 кеди Northwave Kevin Jones маска Carrera Chamelion Smoke куртяк Rip Zone Trilogia штани Bonfire Fusion ARC 06-07 Bonfire Fusion ARC Glan Plaid 07-08 Scott Easy Rider перчі Scott Matrix Protection
  7. vetal_kobe

    Bonfire

    Купляв штани FUSION ARC PANT GLEN PLAIN (http://www.bonfiresnowboarding.com/product.aspx?id=143) в адідасі у Львові також попередили, що зав"язують з Bonfire, ще знижку 45% дали.
  8. На дошках WOODCORE гвинт-потай 6 х 16 (діам 6мм, довж 16мм) обовязково гартований клас вище 8.8 (професійна порада). Шукати краще не в маг "засобів кріплення",а на авто ринках і авто запчастинах. Цей гвинт навіть крутою викруткою важко зірвати. Проблема того що продають в бор дшопа - це якість, народ купує набір гвинтів який народився в китаї, крутять його в крєп і випадково зривають шліци і тут засада викрутити не виходить ( сам в 2002р. з таким зтикнувся).
  9. vetal_kobe

    wide

    Конструкція не відрізняється в деяких моделях талія ширша. Wide круче тримає на контруклоні, а тим в кого розмір менше 44.5 на вайд стати можуть при незначних змінах в крєпі (дуже допомагає *педаль газа* ) особливо коли її можна зміщати незалежно в ід бази крєпа ( DRAKE MENTOR ) має цю опцію.
  10. vetal_kobe

    BONFIRE шмот, Де правда ?

    Привіт Народ, можливо хтось допоможе. Ситуація така купив штани BONFIRE ARC PANT GLAN PLAID ( http://www.bonfiresnowboarding.com/product.aspx?id=143 ) на бірці штанів вказано Waterproofing 12.000 mm. Breathability 10.000 gms , а сайті Bonfire інші данні Waterproofing 7.000 Breathability 8.000 і де правда ???
  11. ANON в цьому році дійсно класні але не такі як OAKLEY чи SMITH. Тільки мрак що дістати OAKLEY А FRAME (вибір S.WHITE J.MALMI J.P Walker) проблема у Львові. Головне не брати SALICE (чума) - зеркальне покриття протерається як дешеві джинси, ANTIFOG взагали відсутній але кут огляду не поганий. Особисто катаюсь в Carrera CHAMELEON Smoke - повний кайф ( недолік: при жестякових падіннях злітають як і шапка і плеєр і все що не вдягнуте через голову. :ag:
×